Top

5 beautyfavoritter: Myggespray, selvbruner, saltspray, stain og en scrub

01.08.2017
Skabt af Cathrine

FOTOS: Julie Bjarnhoff 

I stiller mig en hulens masse spørgsmål, især på insta, omkring, hvilke produkter jeg bruger i ansigtet, om den der selvbruner jeg købte nu også var god og hvad egentlig med håret. Og så tænkte jeg forleden, det må jeg gøre noget ved! For jeg elsker jo for katten skønhedsprodukter og er måske også i en eller anden grad en nørd, hvad det angår. Jeg kan ikke forlade Matas eller apoteket uden et eller andet godt i hånden, jeg dyrker flere tutorials på youtube (hvis jeg har tiden) og jeg tjekker altid lige Sephora ud på rejser.

Julie har tilbudt at hjælpe mig med at skyde billeder til indlæggene, hvis jeg giver hende produkterne i hånden, så lad mig få det lidt mere i system og samle op én gang om måneden, hvad jeg virkelig elsker i øjeblikket på beautyfronten. Og billederne, er de ikke lige til at spise? Det synes jeg!

INDEHOLDER REKLAMELINKS:

Jeg turde for første gang i ti år at købe en selvbruner, da jeg så at Rudolph Care lavede en. Dem af jer der så instavideoen i sin tid, hvor jeg lagde billeder op fra min 3. g-gallafest – I ved hvorfor! Kort fortalt; Tan-in-a-can, dagen før 3. g-galla-fest, et ansigt ligeså orange som den Cha Cha Tint på dagen. Et styks helt ulykkelig mig, der børstede og skrubbede uden held. FORFÆRDELIGT. På beautyfronten var der altså ikke meget godt at hente i 00’erne – sticky læber med Juicy Couture og gulerodsfarve på dåse.
Men A Hint of Summer er noget HELT andet. Jeg kommer et pump i hånden sammen med min natcreme, og så smører jeg godt ud og VASKER HÆNDER (vigtigt!). Dagen efter vågner jeg med den fineste, naturlige solglød – helt uden at være blevet branket af af farlige solstråler. Det er måske min største beautyfavorit længe – især med tanke for de mange grå skyer vi har haft. Den er giver mig bare lige den der glans af sundhed i ansigtet, og den laver ingen klatter og tenderer slet ikke orange. Jeg bygger den typisk op over 2-3 dage, og så har jeg en virkelig lækker kulør.
Og nu vi er ved den der sunkissed glød – jeg har endelig lært at bruge de der tints fra Benefit efter at have set lidt på youtube. Det er flydende produkt, som kommer i hvad der minder om en neglelaksflakon. Du kan bruge det som rouge, på læberne – lidt et multiprodukt. Jeg kommer tre små penselstrøg på den ene kind og smører ud. Tre på den anden og gentager evt. hvis jeg gerne vil bygge mere op. Det er den fineste rouge, som giver dig lige præcis det der naturlige “friske-røde-kinder”-look – uden at være makeupet. Den har nemlig ikke glimmer og tamtam i sig som en almindelig pudderrouge, så man ser virkelig naturlig ud. Den fåes i flere farver, her er det den ferskenagtige Cha Cha Tint (og er faktisk udviklet som en tint til en strippers nipples, så de så pink og perky ud – no kidding).
Det er tiden for myg! Og jeg er altid slemt ramt, somehow smager mit blod dejligt sødt, I guess (måske jeg skulle droppe at spise al den kage?).  I forhold til at skulle være gravid og have været gravid allerede, så er jeg blevet mere obs på mine skønhedsprodukter generelt. Myggespray plejer at være rimelig kradsbørstigt, så jeg har købt en økologisk fra Intelligent Nutrients – Smart Armour Perfume Spray hos Beauty Avenue. So far har jeg god succes med at holde dem væk (når jeg husker at bruge dem).
Den bedste scrub jeg kender! Pumpkin Enzyme Mask fra Peter Thomas Roth, som jeg har nævnt flere gange og også havde med i min before wedding skin planJeg bruger den én gang om ugen, typisk søndag, og det er den helt rigtige dybderens for mig. Jeg smører den på, børster tænder, reder hår – ca 15 minutter. Den kradser lidt, men holder heldigvis hurtigt op, og efter er huden klar til min mist og til en god serum og en fed creme. Det er blevet et helt søndagsritual; at vaske den gamle uge af og blive klar til den næste.
Fordi jeg har det glatteste hår i byen, så forsøger jeg altid at afstive det på den en eller anden måde, så man kan arbejde med det. Nu er jeg gået tilbage til saltvandsspray, for jeg kan ret godt lide det lidt rodede look, jeg kan få af det. Jeg har i et par år brugt More Inside Sea Salt Spray fra Davines, og den fedter ikke, besværer ikke håret, men giver bare lige præcis en smule stivhed til håret, uden det bliver ubevægeligt. Jeg kommer den i vådt hår og tørrer så med rundbørste.

23 kommentarer

 1. Anne-Sofie siger:

  hej 🙂 Fint indlæg – er der nogle bestemte tutorials du ‘følger’. Synes tit det kan være svært at finde noget ordentligt, som ikke er en eller anden crazy amerikansk dame med alt for meget makeup. Kh Anne-Sofie

  1. Anne siger:

   hvis jeg må komme med et forslag, så prøv “theannaedit”. hun laver beautyvideoer, men også rigtig godt content om minimalisme, sundhed og lignende. 🙂 skal det være lidt mere beautyagtigt kan jeg anbefale Allana Davidson, Sharon Farrell, Mariah Leonard, Karina McKimmie. og selvfølgelig Lisa Eldridge! Dronningen af makeup! 😀

   1. Anne-Sofie siger:

    Wow du lader til at have styr på det. Tusind tak 🙂

    1. Louise siger:

     Jeg blander mig også lige lidt og anbefaler Lily Pebbles, Suzie fra Hellooctober, Alix fra ICovetThee og selvfølgelig også Sam og Nic Chapman fra Pixiwoo.:-)

     1. …og jeg kan anbefale danske Johanne fra Jo’s makeup blog:
      http://josmakeupblog.dk/2016/08/19/videoguide-saadan-laver-du-en-naturlig-makeup/#comment-279923
      💅🏻🌸♥️

     2. Cathrine siger:

      Hun er også herlig! KH

     3. Cathrine siger:

      Hvor er I bare gode at byde jer til 💜

 2. Pernille siger:

  Verdens bedste ide med indlæg som disse! Jeg er så lidt næret på området og vil elske dine tips og vejledning 🙂 Glæder mig allerede til det næste 🙂

  1. Cathrine siger:

   FEDT det kan bruges Pernille! KH

 3. Cecilie siger:

  Hvordan gør du med selvbruneren ift kanter ved ansigt? Lader du den ‘fade ud’ ned af halsen, eller hvordan? Jeg har for første gang anskaffet mig en, men ikke brugt den af frygt for at ende helt orange 🙈 Tak for altid gode indlæg!

  1. Cathrine siger:

   Det har jeg ikke tænkt så meget over. Du kommer den jo i din dagcreme, og så smører jeg den bare ud, hvor jeg plejer at komme creme. Tror tricket ved den er, at den ikke er særligt kraftig – derfor laver den ikke linjer! KH

 4. Marie siger:

  Den der selvbruner, smitter den ikke af på dit sengetøj, nu hvor du sover med den? Det er så ærgerligt at vågne op til et orange pudebetræk 🙄

  1. Cathrine siger:

   Nixen 😄 KH

 5. Kit siger:

  Hej. Super fint indlæg 🙂 jeg er nysgerrig omkring at høre hvilken mist og serum du bruger?
  Og hvad bruger du til hverdag til at fjerne makeup/rense hud?

  1. Cathrine siger:

   Det er lidt forskelligt, men pt. er jeg ret glad for Avènes mist. Det er rent thermalsk kildevand og ikke så mange dikkedarer. Jeg har også brugt misten fra Rudolph Care 🙂
   Serum skifter også lidt. Og jeg bruger forskelligt morgen og aften. Om aftenen Ystheal fra Avene og om morgenen en fra Rudolph Care. Det er bare pt.
   Og rens – altid micellarvand! KH

 6. Charlotte siger:

  Dejligt indlæg. Det er altid skønt at få lidt inspiration på beauty-fronten 🙂 Jeg glæder mig til det næste. Hav en dejlig dag <3

  1. Cathrine siger:

   Fedt Charlotte – det næste kommer i morgen! KH

 7. Maria siger:

  Super indlæg. Bruger du nogen cc-creme eller foundation?

  1. Cathrine siger:

   Nej ikke spor, men jeg går meget op i at rense, fugte osv. for at holde huden pæn 🙂 KH

 8. Marie siger:

  Hej,
  Har lige læst dit indlæg, og tusind tak for de gode råd og tips til produkter! Jeg går rundt med den flotteste studie-tan (læs: er kridhvid og træt at se på), og kunne rigtig godt tænke mig at bruge dit forslag til en selvbruner.
  Hvor tit påfører du den? Er det hver aften?
  Og bruger du den kun i ansigtet eller også på resten af kroppen?
  Tak for en stilfuld og inspirerende blog. You rock(paperdresses)!

  1. Cathrine siger:

   Hej Marie, Selv tak da! Du kan bygge den op, som det passer dig til du er tilfreds. Jeg brugte den hver aften op til bryllup i sidste uge, men det kan du ligesom bare se an. Jeg holder ved lige hver tredje dag ca. KH

 9. Augusta siger:

  Hej,
  Tusinde tak for en så fed blog med fantastisk inspiration!
  Jeg skal selv giftes til sommer og kunne rigtig godt tænke mig at prøve Thomas Roth masken. Ved du om den kan fås i butikker i Danmark eller kun online? Jeg har ledt og ledt uden held 🙈

  1. Cathrine siger:

   Jeg købte den selv online, så jeg ved faktisk ikke, hvor du skulle lede 😀 Men den er fantastisk, jeg kan sagtens anbefale dig den! Og til lykke <3 KH

Send en besked