Top

5 til weekenden – what to do in Copenhagen?

01.11.2017
Skabt af Cathrine

Weekenden står for døren og jeg har ligesom i sidste uge samlet et par bud til, hvad I kan kaste jer ud. Lagersalg, mad, lidt kulturelt. Jeg er vildt spændt på, hvordan jeg kommer til at have det og jeg tænker ikke, jeg kommer til at sætte mig op til for mange ting. Men et kan jo også være, at alt er godt, jeg har det godt og så gad jeg i hvert fald godt krydse et par af de nedenstående ting af.
Har I andre fede idéer eller ting I har set, så endelig del dem med os andre i kommentarfeltet <3
 

 • Det er lønningstid! Så måske tage et smut til lagersalg hos Mads Nørgaard. Fra den 1.-5. november afholder de lagersalg med kollektionsprøver, tidligere kollektioner og både dame og herre. Det er i Nørrebrohallen, og I kan læse mere HER). Og nu vi er ved det holder Custommade lagersalg i dag og i morgen – I kan læse HER.

 

 • Jeg tænker lidt på at få prøvet den nye pokébar på Frederiksberg til frokost, måske fredag eller lørdag? Den hedder Olioli Poke (Gammel Kongevej 169, Frederiksberg), og hvis du ikke ved, hvad en poké-bowl er, så er det en hawaiiansk salat primært bestående af frisk fisk. Og nope jeg er ikke begyndt at spise fisk (tænker det måske nok aldrig sker, nu jeg nærmer mig 30 år), men de plejer også at lave vegetariske versioner og nogle gange frugtversioner. I hvert fald de Poké-barer jeg har prøvet i udlandet. Så den er på listen!

 

 • Jeg har i toppen af kulturlisten, som det jeg allerhelst vil se en Stanley Kubrick-udstilling på Gl. Strand stående. Det er ikke længere en helt ny udstilling, men jeg har stadig ikke nået den. Jeg tænker lidt, at man får et lille kig ind i hans krøllede væsen, manden der gav os en af de helt store klassikere Clockwork Orange. Udstillingen kører frem til januar.

 

 • I morgen spiller Anya koncert i Vega, som er både mit yndlings-koncertsted og hun er herlig, så det kunne jeg godt finde på at købe billetter til (var det ikke lige for morgendagens store begivenheder. Hun har en af de fineste, rareste stemmer i det danske r’n’b-landskab og hun giver altid godt humør. Hun er super nede på jorden og bare fin altså.Der er få billetter, find dem HER.

 

 • Er jeg frisk i weekenden, så tænker jeg lidt, at det er nu, vi skal prøve at klatre, som I også har talt så varmt om. På med træningstøjet, pakke en lille mad og så gå ud og lave noget aktivt sammen og ikke bare hænge. Det vil jeg mega gerne om helbredet tillader det. Man kan gøre det både HER og HER.

Rockpaperdresses, Cathrine Widunok Wichmand, Baum und Pferdgarten, Julie Bjarnhoff
If you do find yourself in Copenhagen this week these are my top 5 things to do. Go grab a salad at the newly opened pokébar Olioli Poké on Frederiksberg. Fresh, raw salad loaded with greens. The two Danish brands Mads Nørgaard and Custommade har throwing huge sales, so don’t miss it. Go grab some of that Scandi style. There’s a Stanley Kubrick exhibition at Gl. Strand – it’s there till January and I still haven’t been though it’s on the top of my list. I’d love to get a glimpse of what is in the mind of the master behind Clockwork Orange. If you’re into music go buy tickets for Anya’s concert this Thursday. She’s one of my favorites from the Danish r’n’b scene, with a soft and delicate voice and the cutest vibe. If you’re ready to do some sweating go boulding or climbing – it’s the thing to do according to several of you guys. Grab your workout wear, a friend and a lunch bag and have fun!

14 kommentarer

 1. J. siger:

  Jeg vil bare lige sige, at min mand er begyndt at spise kød i en alder af 30 år – så du kan godt nå det endnu 😀 det kræver vist bare, at man løbende smager lidt forskelligt, (god!) fisk. Sådan virkede det i hvert fald med kødet (og det var fordi han simpelthen ikke kunne lide kød, bortset fra en smule kylling).

  1. Cathrine siger:

   Haha, jeg tror det desværre ikke, ikke lige med fisk. Men altså, man skal aldrig spise aldrig. Sejt din mand har udvidet horisonten, til gengæld, ha! Tror ikke, jeg har det i mig! KH

 2. Ellen Victoria siger:

  Hej skønne Cathrine
  Hvor var det nu, at du spiste den lækre frokost, der ses på billedet- Jeg tænker at den skal jeg da prøve!
  Knus Ellen

  1. Cathrine siger:

   Det er på Ipsens, min stamcafé sammen med Rist. SÅ hyggeligt! Kram lige tilbage

 3. Katrine F. siger:

  Det er godt nok først i næste weekend, men der skal vi ind og se La La Land i DRs koncerthus, med liveorkester på. Det glæder jeg mig helt vanvittigt meget til!
  https://drkoncerthuset.dk/event/la-la-land-in-concert-2/

  1. Cathrine siger:

   Ejjj Kat, det lyder fantastisk! Jeg måtte straks kigge men kan godt se, at der var ganske få og kedelige pladser tilbage. Men wauw altså! KH

 4. Trine siger:

  Jeg smutter til Jylland hele weekenden, så når nok ikke lige nogen af dem her i denne omgang. Men jeg vil bare lige sige, at jeg synes, det er så hyggeligt med lidt gode ideer til weekenden.
  Hvis vi ikke har planer, ender vi ofte med bare at sove længe, spise lækker morgenmad, og så er der lige lidt praktisk der skal ordnes som at gøre rent, vaske tøj og købe ind, og så blev det eftermiddag og man kunne godt lige sidde lidt i sofaen. Og så noget aftensmad og Netflix, og så var den lørdag væk.
  Det er OGSÅ mega hyggeligt, men lidt ærgerligt hver weekend at bruge en hel, herlig fridag på ingenting, når der er så uendelig mange muligheder her i København. Så jeg gad virkelig godt komme ud og være lidt mere kulturel, også bare alene eller bare min kæreste og jeg.
  Så tak for gode tips!

  1. Cathrine siger:

   FEDT Trine, jeg tænker det som et fast indslag om onsdagen, så vi kan inspirere hinanden. Jeg ender i hvert fald alt for tit i det samme som jer 😀 Håber du har en dejlig tur til Jylland <3 KH

 5. Caroline siger:

  Poké-bowl – jeg kan kun tænke på Pokémon!

  1. Cathrine siger:

   Haha, det er også tæt på, og ærligt talt skørt et navn! KH

 6. Emilie siger:

  Den der Stanley Kubrick-udstilling er tilsyneladende gået mig forbi indtil nu, men det lyder super spændende. Tak for tippet.

  1. Cathrine siger:

   Den er i hvert fald på min to do liste 🙂 KH

 7. Camilla Kirstine siger:

  Gode forslag til en herlig weekend !
  Så på din instastory at din søde kæreste forkælede dig med Ben&Jerrys, og i den forbindelse vil jeg lige slå et slag for den nye variant “One Sweet World” (Med smag af karamel- og kaffeflødeis med skumfiduser, saltet karamelsauce og &-tegn med chokoladesmag) ! Den smager vanvittig godt og bag den ligger desuden et ret fint budskab og værdier: http://www.benjerry.dk/vaerdier/one-sweet-world
  Jeg har desuden et virkeligt stort ønske til et kommende indlæg 🙂 Har efterhånden (også på din insta story) luret på din fine smykkegarderobe og især dem med de lyserøde perler, som bare er afsindig smukke !! Tænkte derfor, om du kunne have lyst til at lave et indlæg med dem og de smykker du holder mest af? Måske lidt a´la tour-de-smykker´?

  1. Cathrine siger:

   Jeg er sådan en mærkelig snegl, der ikke er helt vildt tosset med karamel – andet end i snickers, haha! Men simpelthen den fineste historie. Jeg elsker bare B&J, de er så fandens dygtige til branding og storytelling altså. Det er helt vildt!
   Det er da en mega fin idé – jeg har gjort det engang, men jeg har faktisk fået at vide af nogle forsikringsfolk, at det ikke er en super god idé at samle til bunke på den måde – i forhold til indbrud. Så serverer man tyvene en pick-list. Jeg viste engang min taskesamling på insta og tog det efterfølgende ned ad selvsamme årsag. KH

Send en besked