Top

About: Background check

20.06.2012
Skabt af Cathrine

Jeg er så benovet over alle de sjove, originale, skøre, alvorlige, nysgerrige spørgsmål. Og der er rigeligt med spørgsmål at tage hul på, så I får svar over nogle omgange! Først får I svar på nogle baggrundsspørgsmål (prøver at kategorisere, men jeg ved ikke lige, om det giver mening hele vejen).

Anne Sofie: Hvor høj er du?

Jeg blev skudt til at blive 176 cm, da jeg blev født og er endt med at få tildelt 174 cm, så det er da meget godt skudt! Jeg har som lille været meget undervægtig; jeg drak fløde en sommer og var til ugentligt tjek hos sundhedsplejersken i perioder. Det er jeg kommet efter og er vist i dag ret så gennemsnitlig.

Simone: Hvor er du vokset op henne?

Altså den by, jeg har boet i det meste af mit liv, er Fredensborg i Nordsjælland. Men jeg har boet små tre år i Østrig fra jeg var 9 måneder gammel (min mor er overbevist om, at jeg må have et gemt lager af tyske gloser, gemt et sted, mangler dog stadig at finde dem). Mine forældre blev skilt da jeg var 5 år – min mor blev boende i Fredensborg i samme hus, min far flyttede til Ballerup og så senere Allerød. Jeg har haft et værelse næsten hvert sted min far har boet. Men mit hjerte ligger i Fredensborg; det er klart her jeg har levet livet. Her gik jeg på fritidshjem, cyklede hjem til min elskede farfar og elskede farmor, jeg har gået i musikskole her, fået et møs på kræmmermarked. Jeg har cyklet stierne tynde og jeg nyder stadig duften af frisk komøg på markerne. Meeen, det har taget sin tid at kunne holde af det indsnævrede, bondske, frygten for det fremmede, læs et af mine ældre indlæg om det HER.

Sara: Hvad drømte du om at blive, da du var lille?

Tøjdesigner! Haha! Min kusine og jeg spillede mega meget Barbie Cool Looks Designer, jeg var sikker på, at jeg skulle være designer. Jeg syede enormt meget og gik på krea-fritidshjem! Men senere ville jeg meget gerne være advokat – jeg har altid været meget diskussionslysten og taget store diskussioner på andres vegne ovre i skolen. Det værste jeg ved er uretfærdighed! Men i de senere år – gymnasietiden – ville jeg læse medicin – indtil jeg fandt ud af, at det næstværste, jeg ved, er fysik og matematik!

Simone:  Hvilken skuespiller ville spille dig i en film? 

A råber “Reese Witherspoon” inde fra stuen! Hende har jeg i hvert fald hørt, jeg ligner! Jeg tror dog jeg er lidt mere en grinebidder end hun er? Måske Reese Witherspoon-skråstreg-Drew-Barrymoore? Ej hende synes jeg egentlig er lidt irriterende… Åh hvis jeg måtte vælge den, jeg synes er sejest uden at tænke på, om hun ligner mig, så siger jeg Zooey Deschanel! Hun er så cute – hende kan jeg godt blive misundelig på!

Alledeandrenavnevartaget: Hvad vil du selv mene er din største egenskab?

A siger min kreativitet, han synes, jeg er kreativ. Men jeg synes egentlig, at jeg generelt forsøger at beholde et lyst sind og være positiv. Frederikke spurgte også: “Hvordan kan du være så fjollet og glad ? ALTID?” – Hehe… jeg har egentlig ikke rigtig noget at være tvær over  – det lyder lidt klichéfyldt men når jeg “regner” sammen, så har jeg en dejlig kæreste, jeg bor skønt, jeg har et udfordrende arbejde, en støttende familie og venner – det giver altså plus i mit regnskab! Men jeg har klart også skæve dage, det sker at jeg ringer til min mor (klassisk) og lader det sure flyde. Oftere da jeg var yngre, ikke ligeså meget mere; jeg er et godt sted lige nu 🙂

Jeg prøver lige at lave et beauty evt./kluns-indlæg, et kærlighedsindlæg (det kan I vist godt lide, hæhæ) og et skole evt./uddannelsesindlæg! Og også et randomindlæg med gott och blandat! Giver grupperingerne mening? Ellers råb lige op!

10 kommentarer

 1. nicole&me siger:

  Ej hvor sjovt.. Jeg er også fra Fredensborg og bor her stadig.. 🙂 Hvor gammel er du mons tro?

 2. Tine siger:

  Ja du ville så meget blive spillet af Zoey Dechanel! I minder så meget om hinanden på den der skæve og søde måde.Ja, det skrev jeg lige til dig uden nogensinde at have mødt dig..Det kan man åbenbart på internettet. Nå, men du er fin og det ved du nok efterhånden, men nu er der lidt ekstra plus til dit liv… (ej nu føler jeg mig lidt som Paven fordi jeg sagde noget pænt til dig og antager at du bliver glad for det…) og det her er mig som stopper med at skrive mere.

 3. Jeg er 89’er og lige fyldt 23! Jeg har dog ikke gået i skole i Fredensborg, men gik nede på N. W. Gades vejs fritidshjem. Jeg hang til dels ud med 87’ere og 88’ere fra Fredensborg Skole – min kusine gik nemlig der. Hvor har du gået? Kh

 4. DET er det største kompliment at få kære Tine, Zoey er den undehakkemig en stor stjerne i mit hoved; jeg er tosset med hendes quirky/skøre/ligefremme/pæne hår/fine stil/søde/sjove fremtoning. Fortæl du mig gerne en gang til, at jeg minder om hende 😀 Nu har du sagt det, så tror jeg på det! Og så ER jeg glad! Skriv.Gerne.Mere hæhæ 😉

 5. Camilla siger:

  Her lugter ikke af komøg, har lige tjekket 😉 Tænk var du kun 3 år, da I kom hjem fra Østrig?! Sød og lille det var du ihvertfald 🙂
  /Camilla

 6. Haha, og du bor ellers i den samme del af byen som jeg gjorde 🙂 Jep tre år, en lille skoldet skid 😀
  KH

 7. sara siger:

  Åh, det der barbiespil var bare guld! Det har jeg godt nok også brugt meget tid på. Mine syevner rakte så ikke længere end til at sy barbietøj af gamle sokker – det blev til utrolig mange tubekjoler!

 8. nicole&me siger:

  Jeg gik på Asminderød Skole og så fritidshjemmet samme sted. Måske det er derfor vi ikke lige er rendt ind i hinanden. Jeg er 90’er, så også lige lidt yngre. Men nu hvor jeg tænker mig om, har jeg altid tænkt på, at jeg synes jeg havde set dig før. Sjovt 🙂

 9. Jeg har altid boet ude på Vilhelmsro, og så har jeg gået på musikskolen nede på Asminderød i mange år. Både sunget og spillet klaver, så du kan sagtens have set mig 🙂 Asminderød var mit hood hæhæ! Det er så hyggeligt at støde ind i flere fredensborg’ensere! KH

 10. nicole&me siger:

  Det er altså virkelig sjovt synes jeg. Så er verden bare lille 🙂 Det billede du har på din “om”-side siger mig også, at jeg har set dig før.
  Jeg har haft mange skoleveninder som boede i Vilhelmsro, så det kan sagtens være. Asminderød er også super hyggelig – som sagt er jeg her stadig.
  Ha! Du er min nye Fredensborg ven nu 😀

Send en besked