Top

Af alle syv milliarder mennesker

11.07.2019
Skabt af Cathrine

Eddie er sådan rigtig syg for første gang i sit lille liv med høj feber, gråd, kun søvn i mors arme, generelt et stort behov for mornærhed og umanerlig træthed. I går sad jeg i sengen i tre timer og bare bouncede ham i mine arme, indtil han sov, og så kunne jeg akkurat nå en pakke kiks og en flaske vand med venstre hånd og bruge gluggerne til at se Divorce. Aftenen forinden havde han været rigtig ked af det, grædt i et væk, sovet dårligt, jeg havde grædt lidt, ringet til lægevagten, #førstegangsmor, og været så bekymret.
Jeg var først hammerærgerlig over at måtte aflyse et spændende morgenmøde i Roskilde i går, lidt træt af, at jeg ikke nåede arbejde, at blogge, kommentarer, lave den cheesecake jeg drømte om til snarlige gæster, ingenting. Det tog mig fem minutter, og så gav jeg mig straks hen til nu’et og det lille menneske, som af alle 7 milliarder mennesker i verden kun havde brug for mig og kun mig. Det var jo i virkeligheden (også) det, jeg drømte om –  at se min egen navle flytte sig og jordens omdrejninger følge med. Et lille menneske som er, lige nu og her og ikke vil udskydes, rykkes, forsinkes, vente.
Så derfor tager jeg lige en dag til uden det store arbejde, selv om jeg har arbejdet længe på et serieanbefalingsindlæg til jer (nu er solen imidlertid retur, så måske det også er værd at gemme til en regnvejrsdag).
Vi har længe haft en date med nogle venner og deres unger om at komme herop og overnatte i dag, og jeg tog det helt store indkøb forleden med vogn og hele svineriet. Vi har været lidt i tvivl, om vi skulle aflyse eller ej hertil morgen. Feberen er stærkt på retur, men en dag til at komme sig ville sikkert være klogt, men vi og de har glædet sig. Og så må jeg fortrække mig med Eddie. Sikkert en af de slags arrangementer, hvor man på den anden side kan mærke, om man skulle have gennemført eller ej. Men sådan bliver man måske klogere.
Hav en dejlig torsdag, venner!

5 kommentarer

 1. Ann siger:

  Åh – rigtig gid bedring med ham.

 2. Tina siger:

  Åhh den lille pus, det skærer i ens moderhjerte, når ens barn er syg.
  Godt du er der 100% for ham og passer på ham og viser ham tryghed.
  God bedring til sønnike!

 3. Helle siger:

  Rigtig god bedring med ham 💕 Jeg tror, at hvis din fornemmelse fortæller dig, at I kan holde aftalen med vennerne, så er den sikkert god nok. Med syge børn, synes jeg altid, at det intuitionen, der har ret. God aften uanset ☺️

 4. Lærke siger:

  God bedring med det lille pus.
  Åh jeg synes det er svært, for min største bekymring i sådan en situation, hvor min datter er syg vil altid være, at hun ikke skal smitte andres børn. Så vi aflyser for det meste, for det er så hårdt at have syge børn, at jeg ikke vil være årsag til at andre får det. Men hver situation er selvfølgelig unik.

 5. Sarah siger:

  Du er en god mor ❤️

Send en besked