Top

Alle pigers musthave: The Naked Palette

20.05.2015
Skabt af Cathrine

Mine planer i dag efter arbejde er blevet aflyst – så var min mor kvik til at invitere mig på Louisiana for at se Richard Mosse-udstillingen. Den slutter mandag, og jeg har ville se den lige sidene den blev annonceret. Så i stedet for at sidde her meget længere foran skærmen, så vil jeg tage Pomfritten i hånden og lufte hende, og så vil jeg suse til Humlebæk og se på kunst. Udvide min horisont og vigtigst af alt – spise god mad. De har seriøst god mad på Louisiana.

Det er altså en af de rigtig mange glæder ved at have fået bil – impulsiviteten. Jeg elsker, at jeg en onsdag eftermiddag kan suse til nordsjælland uden at blinke med øjnene.

Inden jeg suser, vil jeg dog vise jer fire alternativer til sådan en “nude”-palette, som, jeg virkelig mener, er et musthave i makeuppungen. Da jeg var yngre, gik jeg all in på glimmerøjenskyggerne fra GOSH (vil vædde min hat på, at jeg ikke var den eneste – min favorit var i øvrigt babyblå eller lilla). I dag bruger jeg kun én øjenskyggerdimmer, og der og det er min Naked-palette. Til smokey eyes, til én farve. Til det hele.

palette_col
Mit absolutte yndlings-festmakeup-værktøj; The Nude Palette. Det er sådan set bare en sampak af fine øjenskygger som er i den mere diskrete, “nøgne” og varme afdeling.

Selv har jeg haft min Urban Decay “The Naked Palette” i årevis, og jeg knuselsker den. Jeg bruger de lyseste skygger i øjenkrogen for at åbne øjet, så en mere gylden på hele øjenlåget. Langs vipperne bruger jeg en mørk skygge i stedet for en kohl for et mere blødt look. I globelinjen kan jeg også finde på at lægge lidt mørkere skygge for at give dybde. Nær øjenbrynet kommer jeg en af de helt lyse skygger – som highlighter. Det er min helt klassiske go to-fest-makeup, og jeg bruger den pretty much hver gang. Farvekombinationerne skifter lidt, men alt sammen fra samme palette.

Det er da bare mega praktisk som vi slæber at kunne nøjes med én skyggepalette i stedet for fjorten små skygger. Det er nemt og bekvemt.

Hvis ikke I ejer én, så er det altså på tide, vil jeg sige! Mascara, concealer, rouge og en palette med nude skygger – det er alt, de fleste af os behøver. Lidt læbestift har heller aldrig skadet nogen, men that’s pretty much it.

Jeg har fundet fire forskellige i forskellige prisniveauer, og jeg kan kun anbefale den fra Urban Decay (jeg har 1’eren, men der findes flere variationer).

Adlinks: Urban Decay ca. 400 kroner // The Balm ca. 180 kroner // GOSH ca. 100 kroner // Marc Jacobs (kun hos Sephora i Illum) ca. 460 kroner

6 kommentarer

 1. Jeg elsker også nude paletter!
  Jeg har også længe kigget på The Balm’s variation (som forresten koster 299 og ikke 180 på asos), men jeg prøver at holde mig til Too Faced “Natural Eyes”-paletten og Maybelline “The Nude” som jeg allerede har 🙂 Jeg synes bare altid, jeg liige kan bruge en palette mere 😀 Når det kommer til makeup, er jeg nok den ucharmerende more is more-type. Ikke i ansigtet dog, kun i skuffen!

 2. Malue Jasmine siger:

  Ja, du har så ret!
  Det er den bedste form for palette man kunne ønske sig.
  Jeg ejer selv Naked 3 og så har jeg også Chocolate Bar fra Too Faced, som også indeholder en god farvekombination af nudes.
  Jeg bruger dem hver dag, til fest og ja – bare altid!
  http://mooldash.dk

 3. Louise siger:

  W7 har lavet nogle til sølle 50 kroner der ligner de fine Naked paletter til forveksling. De fås i Normal 🙂

 4. Nina siger:

  Åh ja …. gode gamle GOSH glimmerøjenskygger. Min favorite var også den der meeeeget blå glimmer én. Og den var sgu til at se! Normalt synes jeg det kan være svært med øjenskygger at få dem til rigtig at “sidde fast” og give farve. Men det gjorde GOSH i den grad da, hahah!
  Nina

 5. Mathilde H siger:

  Man kan købe Urban Decay’s paletter hos Magasin til ca. 360,-, også på hjemmesiden 🙂

 6. Henriette siger:

  Årh ja – den blå øjenskygge var altså bare et hit engang! Min var dog fra Rimmel, og indeholdt en babyblå og en lidt mørkere blå med usigeligt meget glimmer i! Det var før jeg begyndte at bruge mascara, så jeg lignede en klovn!
  Anyway – jeg kom lige til at tænke på, at jeg for en lille måneds tid siden, blev præsenteret for den meget babyblå øjenskygge igen – og dét i hele to forskellige tv-programmer! Først i Paradise og derefter Kagekampen på Kanal 5 (ja, jeg er afsløret – jeg ser den slags!) Jeg håber altså ikke at det er på vej ind igen…..

Send en besked