Top

… And we're off!

14.08.2015
Skabt af Cathrine

Skærmbillede 2015-08-14 kl. 06.49.01
Hvorfor skal det resolut være noget af det mest stressende at skulle på ferie? Jeg løb rundt som en hovedløs høne i går. Ligegyldig hvor meget man forbereder, hvor meget man pakker i god tid. Jeg pakkede allerede kuffert så småt i tirsdags. Det vil jeg kalde rimelig god tid. Alligevel har vi halset ud af døren hertil morgen. Jeg har glemt guidebøgerne derhjemme – eller vi har glemt dem. Jeg har glemt hårelastikker – the struggle is real, haha! Og så har vi glemt de vandresnacks, vi har købt. Heldigvis kan det hele købes. Det er bare lidt træls. Men herre gud. Vi huskede hinanden! Og at låse døren.

Jeg har allerede for meget baggage med. Vi måtte flytte nogle af mine ting over i min kærestes kuffert allerede i lufthavnen. Men når han står der uden rene underbukser, så er jeg sikker på, jeg ikke fortryder et eneste kilo for meget. Ej men det er da træls. Og så er han også typen, der ikke vil have undbaggage. Han har en lille bitte ipadcase, en utility-mande-konvoluttaske, hvor man kan have en kuglepen og høretelefoner. Jeg har et net med computer og kamera og ledninger og et lille tørklæde, hvis nu jeg fryser, og en cardigan, en sommerhat, en sovemaske. OG så har jeg pakket en kabinekuffert, en “activity bag” som den pt. går under. Med vandrestøvler, badetøj, træningstøj, rygsække.

“To travel light” er tydeligvis ikke noget, jeg gør mig. Ligegyldig hvor meget jeg prøver. Måske er det også en dårlig idé at pakke i så god tid? Der kan jo blive fyldt meget på over flere dage.

Som de to hundeprutter vi er, så talte vi længe om at savne Frida i går aftes. Den lille hundeprut. Sidst vi var på roadtrip for tre år siden, der købte vi hundedonuts med hjem til hende. SÅ cute (og så for meget)! Og en pink hættetrøje, men den har min kæreste siden konfiskeret. Det synes rimeligt.

HOLD NU OP! Hvor jeg glæder mig. Helt vildt. Bare til at komme derover. For lige nu er vejen lang. To timer til London. To timers ventetid i Heathrow. Så elleve-og-en-halv times flyvetur til LA. Med en ni timers tidsforskel så er vi fremme i eftermiddag US time. Jeg må lige finde en måde at komme omkring tidsforskellen ifht. bloggen og til instagram. Og så har jeg overvejet lidt at gøre brug af min snapchat. Jeg bruger den ikke så meget pt. men det er måske en sjov måde at komme med på tur? Lidt mere uformel. Jeg skal selvfølgelig lige lære det, det er ret begrænset, hvad jeg har brugt det til indtil videre. Men hvis I vil følge med på snapchat hedder jeg noget så simpelt som @cathrinenissen.

Computeren er selvfølgelig med, og jeg GLÆDER mig til at tage jer med på eventyr! VI SES IN THE US!

6 kommentarer

 1. Line siger:

  GOD TUR!
  #misundelig

 2. Laura siger:

  Jeg vil fluks ind på Snapchat og tilføje dig! Jeg har også brugt det en smule her i Rusland, og som du skriver, så er det lidt mere uformelt end Instagram.
  Og hold op hvor ærgerligt med de glemte ting! Jeg ville godt nok bande voldsomt over mig selv, men det nytter jo heller ikke noget – og det hele kan jo heldigvis købes. Og måske endda billigere end hvad I har givet for det herhjemme (og så kunne de andre evt. sælges når I kommer retur).
  GOD TUR i hvert fald 😀 😀

 3. Iih, jeg kender det – jeg har selv først købt min kuffert i foregårs og skal afsted på tirsdag. Man tænker altid “der er jo lææænge til”, og pludselig er det lige op over 😀 God tur! London er det fedeste sted – snyd ikke dig selv for en tur i Dungeons, hvis tid er 😀
  – Anne
  http://www.venterpaavin.blogspot.com

 4. Håber I får en dejlig tur! Kender alt for godt, hvor stresset det er, lige inden man skal afsted 😀

 5. Lisbeth siger:

  Uuuh, jeg håber bare, at I får den bedste tur nogensinde! Glæder mig sådan til at følge med herhjemme fra – der går nok længe, før jeg får råd til en tur til US, men så er det godt, at man kan snige sig til lidt af det gennem alle andre, haha xD
  // http://www.moonlitmadness.dk

 6. Maja siger:

  Rigtig god rejse og hav en fantastisk tur 🙂

Send en besked