Top

Årets ti mest læste indlæg – tre der fik bloggen til at gå ned

29.12.2015
Skabt af Cathrine

Godmorgen søde piger,

jeg har været lidt i arkiverne for at se, hvilke indlæg I allerbedst har kunnet lide i 2015. Og lidet overraskende er mange af jer VILDE med bryllup. Men jeg ved også, at nogen absolut ikke gider. Mine statistikker viser også, at flere har valgt at stoppe med følge mig få dage efter, jeg fortalte, vi skulle giftes.

Forleden skulle jeg finde et af mine tidligere indlæg og gik på google for at finde det. Her blev jeg lokket ind på en heste-net-agtig side, hvor piger skrev om, hvad de absolut ikke gad. Man måtte bare lette hjerte, og der var en der skrev, at hun havde unfollowet flere af sine yndlingsbloggere i det sekund, de offentliggjorde kommende bryllup. Dét gad hun bare ikke høre om. Det er altså lidt sjovt, hvordan det deler. Det må hun om. Jeg forsøger at sprede fokus efter bedste evne, og bloggen afspejler ret meget virkeligheden. Brylluppet fylder absolut nul pt., vi skal ligesom tættere på for at komme videre, og derfor skriver jeg heller ikke møjd om det her.

Brylluppet fylder en del, men jeg er nu også glad for, at det er lidt mere tunge indlæg end bare et om sko, der ligger i top tre. Det gør mig lidt glad. Er der nogen overraskelser? Noget I gerne vil have mere af?

10. 15 ting Sex and the City har lært mig (læs HER)

– Efter at have gennemset samtlige sæsoner igen og igen og igen anser jeg mig selv som lidt af en connaiseur – fuldstændig som de fleste af mine veninder gør. Hvorfor vi også ofte citerer vigtige ord eller lærdom fra serier. “Det er ligesom da…” bruges ikke for lidt. Og efter seks sæsoner, så ved de bare et eller andet. De er meget meget kloge de fire fiktive damer. En form for tætte veninder er ikke for meget at tilsnige sig. Læs (eller genlæs) nogle af de guldkorn jeg husker fra serier, og tjek evt. det her indlæg for fine Carrie-outfits.

9. Filmfabrikken i Alt for Dullerne (læs HER)

– I ELSKER boligreportager! For halvandet år siden var Alt for Damerne på besøg til fotos og i foråret var billedserien klar. Der er sket lidt siden og den seneste billedrække blev vist i Boligmagasinet i tidlige efterår, se HER. Jeg synes stadig, at det er lidt vildt, vi fik forsiden. Jeg anede det ikke, men I var så søde at tippe mig, mens vi var i USA. Det var stort.

8. Brudekjolejagt i London (læs HER)

– Det med bryllup på bloggen, dét skiller virkelig vandene. Jeg kan se, at en del læsere er faldet fra, men så må man gøre det. Jeg kan tydeligt se, at I også er nogen, der kan lide at følge den del af mit liv. Og i det her indlæg fortalte jeg lidt om at føle sig liiidt ved siden af, da jeg besøgte to brudebutikker i London – den ene hvor prisen i gennemsnit lå på 100K pr. kjole. Ups… Det hele er jo endt lykkeligt! Jeg har købt!

7. College drop-out (læs HER)

– Manner, det har også fyldt herinde! Mit studieliv. Jeg startede året ud med at blive smidt ud af uni for at være for lang tid om at færdiggøre mit studie – jeg opdagede det ved at forsøge at tilmelde mig BA-projekt, og så virkede det ligesom ikke. Ærligt talt, det fylder ikke så meget nu et år efter. Jeg har rykket milevidt med arbejde, og man kan altså ikke rykke på alle fronter på samme tid. Jeg undersøger pt. muligheder for genindskrivning eller ny uddannelse, men det er på det MEGET løse. Det er faktisk okay! Der er også andre veje i livet end akademia.

6. Inspiration: Brudesko og lidt om Dianas pufærmer (læs HER)

– Tænk at sådan et sludder-for-en-sladder-indlæg om brudesko kan blive så populært. Det er altså lidt sjovt og herligt! Og så blev jeg også noget klogere på jeres smag, og hvad I drømmer om – The Carrie Shoe er selvfølgelig på tale. Det har i øvrigt fulgt mig en del, det der med at vælge et outfit, som jeg ikke vil være ked af om tyve år på billederne. Om jeg heeelt ramte den eller om jeg er gået mere F-A-S-H-I-O-N – time will tell.

5. THE bridal shoes (læs HER)

– Jeg sagde jo, I var en del, der var glade for det bryllup! Da jeg viste mine nyindkøbte brudesko, gik bloggen ned. Slet og ret. Det havde jeg aldrig i mit liv forestillet mig. Jeg har måtte bede om bedre hosting for at være beredt – der er trods alt ikke vist så meget som et endeligt bryllupsbillede, hvordan skal det ikke gå? Ja, nu skulle det da gerne gå lidt bedre. Skoene er vidunderlige, og jeg synes stadig, at de er noget af det mest elegante og vidunderlige, jeg har set. De ligger pænt i æsken og venter.

4. “Så fik du endelig snørret ham” (læs HER)

– Alle, der kender mig, ved, at jeg har glædet mig til, at vi en dag skulle sige ja til hinanden. Det er vel egentlig ikke så mærkeligt – med mindre man er imod vielse per se. Det har ikke været en velbevaret statshemmelighed, at jeg også gerne ville have været gift sidste år. Eller året før. Jeg har ventet, til tider yderst tålmodigt, andre knapt så meget. Men den mellemregning står imellem os.

3. Vi har magten, vi har pengene (læs HER)

– Jeg synes, det er ret ærgerligt, at der stadig findes så mange ung-arbejdspladser, som behandler deres medarbejdere dårligt. Det her indlæg skrev jeg efter at have set et program om en særlig butikskæde i Danmark, der behandlede deres medarbejdere super dårligt – foruden at kopiere andres design som en del af firmaets DNA. Jeg er sjældent politisk, men lige her synes jeg, det er vigtigt, at vi som forbrugere husker vores våben – nemlig pengene.

2. Der findes ikke stiltiende accept (læs HER)

– Et af de sværere indlæg at skrive, men efter at have læst politiets udmeldinger fra karnevallet i Aarhus, synes jeg, der manglede en anden stemme i voldtægtsdebatten. Det tog mig lang tid at formulere, og endnu længere tid om jeg overhovedet skulle trykke “publish”, men det syntes jeg, jeg burde på det tidspunkt. Siden hen har flere journalister kontaktet mig og ønsket at tale med mig, og særligt én kontaktede mig et par gange, da vi var i USA. Jeg endte med at lægge det ned og sige nej tak – jeg orker egentlig ikke, at det skal fylde mere i min hverdag, og det har det heller ikke gjort længe. Han rådede mig til at fjerne indlægget, da man aldrig kunne være sikker på, hvem der valgte at bruge det – også mod min vilje. Det har virkelig fået mig til at tænke over, hvad jeg deler. Nogen vil måske sige, at jeg har blevet kedelig over tid herinde, men ved også at lave radio er der klart et andet fokus. Herinde kan jeg selv bestemme, hvad jeg deler og jeg har kontrollen, men jeg bryder mig ikke om tanken om at blive brugt i sammenhænge, jeg ikke har sagt god for. Slet ikke i en sensitiv sag som denne. Det har uden tvivl fået mig til at trække mig lidt fra at dele for meget.

1. … Og jeg sagde “JA!” (læs HER)

– Førstepladsen i 2015, det mest læste indlæg overhovedet! Historien om, hvordan verdens bedste Adam friede, og jeg fik sagt ja. Jeg har en veninde, der for nyligt er blevet forlovet, og jeg bliver sådan helt “åhhh! Gid jeg kunne opleve det igen!”. Et frieri tager praktisk taget minutter, og man venter så længe, og så får man den der ud-af-kroppen-oplevelse, at man ikke kan huske, hvad der blev sagt osv. Jeg kunne i hvert fald ikke. Jeg gad godt opleve det igen, altså… Men nu glæder jeg mig til at sige ja i kirken og til kriller i maven og brudevals.

22 kommentarer

 1. Sacha/jordforbindelsen.com siger:

  Et Bryllup er for mange en del af livet, og det åbner der helt sikkert for nogle sidedebatter som ikke er af lyserød candyfloss (tænk 27 bryllupper og journalisten Kevin der bare gerne vil lave bare en artikel der kradser lidt i overfladen).
  Det er lidt en vild industri, hvor man let kan blive flået.
  Selv er jeg stået af ved blogs der kører rundt i collager med ønsker i en økonomisk klasse, hvor bloggeren bedste chance for at få det opfyldt, er ved at finde sig en millionærmand.
  Så jeg håber at du forsætter 2016 med dine gode portion af blandede bolcher hvad angår indlæg.

  1. Cathrine Nissen siger:

   Det er så vild en industri. Virkelig. Man skal godt nok være skrap, hvis man ikke skal betale i dyre domme. Den kloge narrer den mindre kloge. Vi er ikke gode til at forhandle og prutte om prisen. Men vi har et vennepar, der næsten sparede 50 % på deres kuvertpris ved at nægte overslaget. Det er jo vildt…
   Jeg forstår godt det med collager med månedsdyre sager på – det er måske ikke så inspirerende. For mig er det i kombinationen det spændende og personlige opstår – highstreet med highend. KH

   1. Sacha siger:

    Absolut enig i det sidste, kombinationen mellem high street og high end er spændende og sådanne collager finder jeg mere spændende, blandingen mellem det opnåelige og det uopnåelige. Efter jeg skrev første kommentar, kom jeg i tanke om modebladene, hvor uopnåelig fylder meget i selv de mest kedelige modeserier mærket med budget (hvor anførselstegnene mangler).
    Vildt at de kunne få presset kuvertprisen så langt ned, det kræver sgu en god portion is i maven.

 2. Mette WK siger:

  Godt nytår, Cathrine, og sikke et dejligt overblik over året, der er gået 🙂
  Jeg synes det er hyggeligt nok at læse om brylluppet, selvom jeg både ER gift og ikke holdt et stort og traditionelt bryllup. Helt ærligt, hvem gider ikke læse om lækre sko og “sådan passer kjolen til din krop”? Det kan alle da forholde sig til 😉
  Men der er nu alligevel én ting, jeg mangler fra dig. Og jeg ved godt, at det ikke er særlig meget fremme på ret mange menneskers lystavler, men det er det med, hvordan man behandler folk i tekstilindustrien. Og de danske piger, der arbejder i butikker her i Danmark er én (vigtig) ting, men hvad med alle dem, der arbejder på fabrikkerne i Indien, Bangladesh, Kina mv?? Jeg synes det er skammeligt, hvordan vi glemmer deres skæbner. Vi har også et ansvar for at lægge vores penge på steder, hvor producenterne tager disse liv alvorligt. Det ville jeg sådan ønske, at de store bloggere begyndte at tænke over og skrive om <3

  1. Cathrine Nissen siger:

   GODT NYTÅR Mette 🙂
   Hvis jeg skal være ærlig, så er det bare en langt sværere sag at gå ind i. Selv bryder jeg mig ikke om at gå ind i sager, hvor jeg ikke føler, jeg ved nok. Altså jeg har ikke nok beviser, eller også mangler jeg en journalistisk krog til at gå ind i sådan en sag. Dét ikke sagt, at det ikke fortjener fokus. Det kræver bare en meget større maskine for mig – nogen skal gøre et forarbejde ligesom Kontant gjorde med Moss. Jeg synes bestemt, at vi har et ansvar, men det er også rigtig, rigtig kringlet. Hvad er alternativet for de børn, der arbejder? Prostitution? Det er sådan en sag, jeg vil have mit på det rene i, før jeg går ind i. Jeg tror de fleste af os godt er klar over, at når vi køber en bomuldstop til 29.95, så er den højst sandsynligt lavet på en rigtig tarvelig manér… Jeg oplever, at H&M gør et stort arbejde i den rigtige retning, men jeg hører også stemmer sige det modsatte. KH

 3. Charlotte siger:

  Karnevallet er i Aalborg. Ellers et virkelig godt indlæg som jeg ikke har læst tidligere selvom jeg troeligt stort set læser alle dine indlæg. Jeg læser dog ikke dine bryllups indlæg, selvom jeg er i et forhold på nu 9.år så siger det med bryllup og fx “say yes to the dress” mig intet.. Jeg ved mange piger er vilde med det inkl min egen søster, så jeg bliver ved med at følge dig og springer for det meste bare over bryllups indlæggene (udover det hvor du skrev om frierier…man er vel nysgerrig hehe).

  1. Cathrine Nissen siger:

   Det stod også i det originale indlæg – det er mit hoved, der var morgentræt i dag 😀 Det er jo det vidunderlige ved blogs – man kan til- og fravælge, så det er dejligt, du ikke bare går helt fra 🙂 KH

 4. Christina Brandenhoff siger:

  Jeg har fulgt din blog i lang tid nu, og på en måde føler jeg, at jeg kender dig godt – at du er min veninde. Det skyldes – for mit vedkommende – netop dét, at du deler ud af dit liv som det ser ud. Og nu skal du giftes! Og selvfølgelig skal du skrive om det, og vi skal være med hele vejen 😉
  Jeg synes ikke du skal skrive mindre om det, for jeg tror mange af os godt kan lide din blog, fordi den afspejler din personlighed og det liv du lever, og de ting deraf du deler med os!
  Godt nytår!

  1. Cathrine Nissen siger:

   Det er næsten det smukkeste ved blogs, hvis du spørger mig. Det her med den særlige forbindelse, mellem vidtfremmede på nettet, at man kan have følelsen af at kende og være veninder online – det er altså ret fint.
   Og du har helt ret, bloggen skal såvidt muligt afspejle livet, som jeg i hvert fald ser blogs, i hvert fald min, og hvad det er fyldt af. KH

 5. Lisbeth siger:

  10 meget forskellige men meget spændende indlæg på hver sin måde. Det er nu altså noget af det, der er så dejligt ved at læse med herinde. Selvom der naturligvis også skal være plads til at passe på sig selv, så er du ikke bange for at komme hele vejen rundt, og hvad end du kaster dig over, så skriver du det aldrig smukt og underholdende!
  Godt nytår, Cathrine. Må det blive endnu et år med skønne indlæg og herlige oplevelser 🙂
  // http://www.moonlitmadness.dk

  1. Cathrine Nissen siger:

   Godt nytår Lisbeth, og må jeg også lige sige tak fordi du følger så trofast med. Det skal du altså vide, jeg er meget taknemmelig for. Og tak så også for alle de søde ord! KH

 6. Hvor hyggeligt med tilbagebliks-indlæg; SATC damerne ér også ret så vise B-)
  – Anne http://www.venterpaavin.blogspot.com

  1. Cathrine Nissen siger:

   De er da så mega kloge 😀 Måske også fordi 20-30 hjerner har udtænkt perlerne, der kom ud af deres munde 😀 Hurra for godt sammenskruet tv! KH

 7. Astrid siger:

  Du er simpelthen det sejeste menneske! Har helt tårer i øjnene efter jeg har læst dit indlæg om voldtægter. Du er en kæmpe inspiration for mig – lige meget om det omhandler mode eller samfundsdebatter! Mange nytårs knus fra Astrid <3

  1. Cathrine Nissen siger:

   Åhh Astrid, ligeså mange nytårsknus tilbage til dig og tak for de søde ord <3 KH

 8. Sidsel siger:

  Du har skrevet SÅ mange gode indlæg i det forgangne år, og du formår altid at skrive indlæg der interesserer eller inspirerer mig – en sjælden gang i mellem bliver jeg også rørt. Som da jeg læste at din A havde friet til dig – jeg fik sådan et oprigtigt sug i maven, fordi jeg var SÅ glad på jeres vegne. Da jeg var på et 3,5 måneders udlands-ophold da bladet med jeres bolig blev udgivet, fik jeg min mor til at købe det til mig. Desværre var det udsolgt, men hun kontaktede forhandleren og så lå det ellers sødt og ventede på mig da jeg atter vendte retur – jeg skulle bare have det! 😀 Nu nyder jeg hver gang du poster noget med jeres bryllup, det er så hyggeligt at kunne følge med på sidelinjen og jeg glæder mig helt vildt til at se “det endelig resultat”.

  1. Cathrine Nissen siger:

   Hvor er du bare kær Sidsel. Virkelig. Det er så vildt at mærke jeres varme, omsorg og oprigtige glæde især i forbindelse med Adams og min forlovelse. Det er så dejligt at mærke. Men egentlig kan jeg mærke det konstant, også i det små, og det gør mig SÅ glad. Det er altså specielt. TAK TAK TAK! Også for at få din mor til at skaffe det blad, hun er sgu en knag, og du godt nok sød! Godt nytår til dig. kH

 9. Trine siger:

  Supergode indlæg du har lavet i løbet af året! Har læst hver og et med stor fornøjelse. Elsker den altid personlige vinkel i dine indlæg, og derfor er din blog min yndlings og den eneste jeg klikker ind på flere gange dagligt.
  Og jeg ELSKER at læse om bryllup! Det kan IKKE blive for meget for mig! Er oprigtigt glad på dine vegne over at du endeligt skal sige ja til din drømmemand <3

 10. Ditte M siger:

  Jeg har den største respekt for dig Cathrine!
  De indlæg på denne liste viser hvor alsidig du er, du tør at ta de tunge emner op og deler lige tilpas af dit privatliv. (Især din bolig er til stor inspiration for mig..) Men samtidig er det også bare rart med et “dagens” indimellem.
  Tak for din blog og for dig! 🙂
  Godt nytår – håber dig og Adam får en dejlig aften.
  KH en trofast følger

 11. Marianne siger:

  HA! Tak- jeg skal arbejde hjemme idag.. altså arbejde som i: “kom i gang for dælen- du har en deadline”…. Men sådan et indlæg her for mig jo til at genlæse alle ti indlæg. Og de indlæg der bliver refereret til…
  Men dine indlæg er altså de bedste :)! Og så det lidt ligesom at opdage et afsnit af en serie, man på én eller måde har misset, når jeg opdager indlæg der er gået min næse forbi.. wehee…

 12. Linette siger:

  Hej Cathrine 🙂
  Jeg har lyst til at sige tillykke til dig, med alle de fine indlæg du skriver. For selvom der i perioder er gået meget bryllup i den, så er du stadig tro mod bloggen og de emner du plejer at skrive om, og man bliver aldrig skuffet, når man klikker sig ind. Bliv ved med at dele dine tanker om stort og småt, for det er meget inspirerende!
  Og som andre skriver: man føler nærmest at man kender dig som en veninde. Det er ret sjovt. For noget tid siden kom jeg cyklende ad Gammel Kongevej og spottede en lille mops på fortovet. Og sørme, om det ikke var din Adam som ik i den anden ende af snoren. Jeg blev helt paf, og havde lyst til at råbe “Hej” 😀 😀 Det var altså en underlig oplevelse, for vi er så mange som “kender” dig og (lidt) Adam, men i kender jo slet ikke os. 🙂
  Rigtig godt nytår!

 13. Amanda siger:

  Haha, det er mit indlæg, du har fundet, er jeg ret sikker på 😀
  Jeg kigger nu stadig herind af og til, men jeg er bare SLET ikke til noget, der overhovedet ligner en almindeligt bryllup, hvor der snakkes om det i evigheder, og man skal have en hvid kjole på (gys) og holde fest og sådan noget.
  Jeg vil rigtig gerne selv VÆRE gift, så den dag hele bryllupshowet er ovre, kommer jeg tilbage, og læser om the married life! Promise.
  Det giver i øvrigt en del sjove snakke, når ens kæreste vist tænkte han skulle have et traditionelt bryllup af en art, og jeg kaster op ved tanken. Vi er vist endt på en kirkelig vielse (mit ønske) og en meget uformel, men længere reception og en bytur bagefter. Stod det 100% til mig elopede vi.
  Nå, men hej og tillykke alligevel. Jeg ville bare genre sige, at jeg ikke hater på dig og at jeg er glad på dine vegne. Jeg får bare knopper af alt det der med sko, feststed, kjoler etc, og synes, det er lidt pinligt, og derfor følger jeg ikke blogs i den periode, de kører med dét. Men jeg kommer tilbage efter. Bare spørg Sneglcille 😉 😀

Send en besked