Top

ASOS' brudekjolekollektion er landet

07.03.2016
Skabt af Cathrine Widunok Wichmand

asos_kjolecol
Adlinks: 1 Asos // 2 Asos // 3 Asos // 4 Asos

Æij, jeg havde altså glædet mig til i dag.

Selv om jeg har styr på min brudekjole, så er brudekjoler stadig hyggelige at kigge på. Og så synes jeg, at det er vildt interessant, når highstreetbrands tager del i en industri, der tjener MANGE penge, men gør det på en meget mere tilgængelig måde end de fleste.

Det er sejt, når H&M lykkedes med at lave en brudekjole, som blev SÅ hypet, som denne her gjorde. Min veninde Marie bar den til sit bryllup for et par år siden, og jeg får STADIG mails, om hun vil sælge – så mange mails, at jeg måtte sætte et “PPS” på indlægget, hvor jeg med caps lock skriver: “HUN SÆLGER IKKE!”. Det er vildt godt gået.

Og nu har Asos kastet sig ud i brudekjole-segmentet. Eller dvs. de har længe solgt brudekjoler, men nu har de deres egen linje. Og den skulle være landet lige her i dag – men jeg kan kun finde de fire ovenstående kjoler. Er de bare udsolgt? Jeg havde jo lovet jer at tippe, når de var online, men om de bare er revet væk eller kommer på webshoppen sådan klatvis, I don’t know.

Hvis I er lidt nysgerrige, og måske også leder efter hvidt til fx studentertiden, så kan I kigge under deres “bridal”-afdeling her, jeg synes fx det nedenstående jumpsuit er helt vildt fint – det til højre. Også selv om det ligger under brude-afsnittet, så synes jeg sagtens, det kan bruges i andres sammenhænge.

Jeg skal nok give lyd her eller på bloggens Facebook, hvis jeg ser mere, men so far – jeg har kun fundet de fire øverste. Måske I har mere held end jeg har?

Adlinks: 1 Jarlo // 2 Body Frock // 3 Fame & Partners // 4 Body Frock

kjole_col2

9 kommentarer

 1. Wauw, nummer 4 er smuk! Og til den pris. Det virker temmelig sindssygt 😮

  1. Cathrine Nissen siger:

   Ja alle kjolerne skulle alle koste under 2500, så det må man sige er ret budget 🙂 KH

  2. Kristina siger:

   Jeg er helt dårlig over, at jeg ikke har en anledning til at tage den på! Kan man købe den på forhånd til ens barns barnedåb, selvom man slet ikke er gravid? 😀

 2. Caroline siger:

  Jeg er også virkelig hooked på nr. 4 (selvom jeg ikke har et bryllup i vente, suk…). Den er virkelig fin.
  Meget inspirerende at din veninde valgte en kjole fra H&M <3

  1. Cathrine Nissen siger:

   Ja det er altså lidt sejt. Det gad jeg også godt selv have gjort, hvis der havde været en fin en af slagsen i tide 🙂 KH

   1. Caroline siger:

    Selvfølgelig skal man ikke bare gøre det for at gøre det – den rigtige kjole skal være der, som du siger 😉

 3. eva siger:

  Jeg har købt min brudekjole på asos som skal bruges til sommer, dog ikke en af asos egne og den er udsolgt nu.
  Havde været inde og prøve i copenhagen bridal og fundet en smuk smuk kjole men til 10.000kr (uden tilpasning) var den over budget. Om aftenen faldt jeg tilfældigt over en på asos til 1000kr – bestilte den og havde besluttet mig hvis ikke den var så fin som jeg håbede ville jeg bare sige f… det og købe den dyre, man skal jo være glad for sin kjole…
  Men det var lige præcis som jeg havde tænkt det fra starten.
  Nu skal den sidste babyvægt bare af så er jeg klar 🙂

 4. Amalie Kirsten Plum siger:

  Ej ej ej – må simpelthen lige slå et slag for en af kjolerne på asos, som netop er blevet lagt op i dag

Send en besked