Top

At miste sin mødom

05.06.2012
Skabt af Cathrine Widunok Wichmand

I går var jeg inviteret til mit første bloggerevent EVER! Jeg har nemlig taget en udfordring op og er med i The Louis Nielsen Challenge (I får høre mere om det en anden gang) i kampen om at blive Årets Brilleblogger (jeg har læsebriller, men det har vist ikke noget med det at gøre). Jeg har haft tenderende sved på overlæben lige siden jeg fik invitationen ind ad døren – hvad tager man på? Skal jeg komme på tom mave? Eller fuld mave? Hvad taler man om? Og med hvem? Jeg har jo set flere af de store bloggere elegant mingle til det ene selskab efter det andet; det er jo meget nemt at sidde i grå joggingbukser herhjemme bag computerskærmen og være blogger, men at skulle repræsentere bloggen ude i virkeligheden? A:N:G:S:T:P:R:O:V:O:K:E:R:E:N:D:E

Hvordan bloggen mistede sin mødom:

(17.03) Sidder i køkkenet med Frida på skødet og skriver et par arbejdsmails, 57 minutter til take off. Er lidt sulten, måske et halvt stykke chokolade-hindbær-cheesecake vil lægge en god bund – man skal heller ikke komme på tynd… tom (!) rumlende mave. (17.06) Ser ind i køleskabet, finder kagen, putter lige lidt ekstra hindbærskum på toppen, skærer den over i to, tager den lille del, spiser (17.11) Stadig lidt sulten, nu med saltbehov, finder en bolle, tandsmør på både over og under, haps i to buder (meget lille bolle) (17.14) Frida skal luftes, min mave skal luftes; ned i gummirøjserne, ned på gaden, rundt om to blokke, pipi, poohpooh, og så to franske bulldogs, der ikke kan lide andre hundedamer (17.32) Tilbage i lejligheden igen. Hvad tager man på til kanapéer? Vælger rednings-ACNE-kjole, de dyre strømper på, sneakers (er dækket ind med casual-but-cool) (17.39) Ud på badeværelset; lige lidt ekstra creme-MAC-dims under øjnene, en smule øjenskygge, truckervask-3-2-1; armhuler klar, ordne hår (17.47) Går ud af døren, batteri til kamera, ind igen (17.53) Op på cykel, liiidt frisk kjole til cykel, på med cykelhjelm – ødelagt hår – holder med den ene hånd på styret, den anden over skridtet, thank God for strømpebukser 50 Denier (17.58) Opdager hår på benene stikker ud gennem strømpebukserne, skulle have gået efter 100 Denier. Pis pis pis (18.02) Ankomst til Skt. Petri, ingen mennesker foran – er jeg gået forkert? (18.04) Vandrer frem og tilbage foran cykelstativerne – hvor er det mest hensigtsmæssigt at placere cykelskatten? (18:05) Placerer cykel ved siden af anden nyere cykel – så får tyven travlt med at vælge mellem to, låser cykelhjelm om cyklen (18:07) Redder nedfaldent pandehår med en fedtet finger på vej op ad trappen (18.08) Ankomst til Louis Nielsen-event (18.11) Det går op for mig, at jeg selvfølgelig ingen kender (18.13) Dingler lidt rundt, forsøger mig med smalltalk med forskellige store bloggere (18.20-something) Får en drink, en stærk en og hilser på Christina, der er fantastisk sød og er kommet de samme steder som mig (18.32-ca.) Helena Christensen er dukket op, hun er Louis Nielsens internationale kampagnemodel OG SER AFSINDIGT GODT UD, jeg får snakket med hende en smule, hun hjælper mig med en lille opgave til bloggen og videre er hun til den næste (18.35) Kommer i tanke om, at jeg skal tage billeder, som en del af min challenge, prøver mig med kanapeerne, giftbags, søde gæster, der hyggesnakker, SEJ bartender, der mixer ok-stærke drinks (18.39) Dykker ned i min Madam Mim-taske der i dagens anledning indeholder: Teaterkikkert, fars gamle briller, mine 7 år gamle læserbriller – med similisten på, får fordelt goderne mellem et par gæster  (18.45) Indser at jeg med den temmelig dunkle belysning ikke er dygtig nok til mit kamera, pakker det væk (18.48) Snakker med Mie og Christina – åh de er søde og rare (18.51) Mie komplimenterer mine sneakers, beslutter mig for at tage den ene af for afklare hvilken model de er velvidende at de producerer verdens sureste tæer (18.52) Advarer Mie om sure tæer. Står på strømpefødder til champagne-kanapé-reception, indser det måske ikke er så stilet (19.03) Christina og Mie spørger om jeg vil med ud, og jeg ved ikke lige hvor længe man bliver – der er stadig kanapéer tilbage på bordet – men tænker jeg gør som de erfarne, beslutter mig dog for at smage en kanapé inden jeg går (stadig mæt efter bolle og kage). Tager en med brie på pumpernickel, spiser den i én bid, lidt voldsomt måske, opdager pumpernickel er tosset med mellemrum mellem tænderne. (19.07) Får mit livs første goodiebag, så fin med lysegrønt silkepapir, fornemmer at man ligesom ikke bare kaster sig over dem og åbner dem, holder mig i skindet, selv om jeg er nysgerrig (19.03) Takker farvel og siger på gensyn til de kære piger, og spænder cykelhjelmen på, er ligeglad med ødelagt hår, nu har jeg fået en goodiebag, drukket den lækreste drink, hilst på Helena Christensen og i øvrigt fortalt hende om min farmor (don’t know how that happened) (19.16) Cykler over Nørre Voldgade, er ved godt mod; det gik da egentlig meget godt.

… Så sådan gik det til at bloggen (og jeg) mistede sin mødom, vi gik sammen fra sofaens bløde puder til champagne, kanapéer og blitsende kameraer; jeg fandt ud af, at der faktisk er nogen, der kender bloggen derude (hvilket er lidt sløvt at finde ud af, når I nu er så mange der deler jeres tanker herinde, men der er noget vildt over at møde læsere i levende live). Helena Christensen havde ønsket, at Louis Nielsen-arrrangementet skulle være uformelt og casual, thank God for det, når nu man har tendens til at smide sko, ikke barbere ben og snakke om farmødre. Det var en blød og dejlig introduktion til de voksne bloggeres rækker.

35 kommentarer

 1. Ditte siger:

  Det var da et fantastisk indlæg 😉 jeg bliver altid så misundelig når bloggere skriver om deres mange events med goodiebags og gratis mad og drinks , som om det bare er hverdag, og de egentlig virker ligeglade med hvad der er i deres goodiebags. Jeg ville være så nysgerrig ! 🙂

 2. Ej et fedt indlæg, blev helt nervøs for dig imens jeg læste det, super godt og fedt du klarede det 😉

 3. Laura G. siger:

  Virkelig fedt med en lidt mere “uofficiel” indgangsvinkel til et blogger-arrangement. Synes altid det virker så langt fra min egen hverdag, men det hjælper at du beskriver det fra et helt almindeligt perspektiv – for ja, det er sgu da angstprovokerende, jeg ville også ski** grønne grise, men “de store bloggere” får det ofte til at virke som en dans på roser-agtigt.
  Jeg kan ikke helt relatere mig selv til så mange andre bloggere, men du er bare så meget nede på jorden, at det bliver nemmere.
  You go girl!! (udfør selv håndtegn, blink og jubelråb)

 4. kristine blom andersen siger:

  fed beskrivelse af processen:) der må være en lille forfatter gemt i dig! Syntes det lyder eventyrligt, lige midt i hverdagen at møde Helena, være sig selv og få en kanapee alt i mens og hvem vil ikke have en goodiebag:) kommer lige i tanke om hvad det minder om når man læser, det lidt som goe bridget jones;) annyways, så kan du kun se frem til næste event!:)

 5. Hyggeligt at hilse på dig i går 🙂

 6. Blogrella siger:

  Rigtig fint indlæg! Mødet med “de rigtige bloggeres verden” er nok noget alle vi små bloggere har tænkt på minimum en gang eller to. Også rigtig dejligt at høre om oplevelsen fra din side, hvor man kan mærke at du er helt nede på jorden og afslappet – præcis som du giver udtryk for i resten af din blog. Very cool! 🙂

 7. Maja siger:

  Du er jo for sej!! Elsker altså at læse med, du skriver så skønt. Glæder mig til flere maleriske beskrivelser:-)

 8. Line Sofie siger:

  Du var så sød. Det var også mit første event og jeg var dødnervøs. Men du var, selvom vi ikke talte meget, virkelig sød og udadvendt. 🙂 Du klarede det flot. Jeg spildte en drink på gulvtæppet, sådan er der så meget, haha.

 9. Camilla siger:

  Så godt gået Cathrine 🙂 Selvfølgelig skal Helena Christensen høre om din farmor! hun er et fantastisk sødt menneske – kan kun se hende smile stort når du fortæller hende det.
  /Camilla

 10. Mie Dina siger:

  Hvor er du bare en dygtig skriver!! Jeg synes det er så fint beskrevet, mange bloggere er gode til at gøre det hele meget glamour-agtigt og let, og jeg synes det er så fint og modigt at du udtrykker alt den tvivl og bekymring du har haft omkring det – det lyder som om du spillede din glamour-rolle rigtigt fint :b Følger dig forresten nu, håber på flere inspirerende indlæg 😀
  http://www.miedina.com

 11. Haha, ja det var jeg altså også, og jeg havde travlt med at fortælle A, om dem, da jeg kom hjem “og så har jeg også fået 2 stykker chokolade… Og nej se! En bodyscrub… Og et pænt postkort!” – det er da livet, og så ikke engang på ens fødselsdag 😀

 12. Haha, tak – og tak for bekymringen 😉 KH

 13. Ja det var det altså også – og ret så svært også at finde en balance i forhold til, hvad man taler om; jeg føler jo, jeg kender flere af pigerne, fordi jeg følger dem, men de kender jo ikke mig, så det er sgu lidt skørt at spørge ind til det, de lavede i går, som jeg jo lige læste på bloggen 🙂 Jeg fornemmer at flere af de søde piger jo møder hinanden tit, og derved bliver veninder – så er det jo ret så hyggeligt! Men lidt angsprovokerende som den nye pige i klassen. Heldigvis var det jo et afslappet arrangement 🙂
  … Og hvor er jeg glad for, du opfatter mig som nede på jorden, det er et kæmpe kompliment, tusinde tak, kære Laura! – Og så svinger jeg alle håndtegnene lige fluks tilbage 😀

 14. Ja det var faktisk også et lille eventyr på ellers småkedelig mandag, sådan at få champagne og fin og lækker, lækker mad i børnestørrelser og så Helena som kransekagefigur – og hun var tilmed virkelig sød og åndssvagt smuk! Ahmen altså! Og så har jeg nok en lille klummeskribent gemt et sted bag blindtarmen, i hvert fald en der drømmer om det samme 🙂 Og så smider du lige Bridget ind, Kristine, DET er sejt 😀 Jeg tager næste arrangement i stiv arm! KH

 15. Det var rigtig hyggeligt at møde dig – og sikke nogle lækre ting på dit site! – den smukke halskæde du havde på, var det egen kreation? Den glemte jeg helt at spørge til med alle de sommerfugle! KH

 16. Tak tak tak, det altså sådan et skønt kompliment at få, “at være nede på jorden”, det betyder meget 🙂 Og det får altså sveden frem på overlæben, når man tænker på at skulle møde de store kanoner – heldigvis er de jo fantastisk søde, så er det lige til at klare 🙂 KH

 17. Haha tak, Maja, jeg følte mig sgu også lidt sej nedenunder cykelhjelmen på vej hjem (det må man godt indrømme ikke?) Hvor er det dejligt at høre, du kan lide mine ord – der kommer masser endnu 😉 KH

 18. charcoalpiece siger:

  Fedt indlæg og tillykke med din første bloggerevent!
  Jeg ved godt at dette ikke har noget at gøre med dit indlæg, men jeg vil selv gerne begynde og blogge her på wordpress, men jeg har virkelig besvær med at finde ud af hvor man kan redigere sit udseende. Efter hvor din blog er vildt flot, håbede jeg på om du måske kunne hjælpe.
  – Signe

 19. DET var dejligt at høre, Line Sofie, du er kær! Vi gjorde det da meget godt, gjorde vi ikke? Man kunne næsten ikke se, det var første gang – set bort fra drinkkast og smiden sko – åhr hvad! Det kunne jeg sikkert også finde på næste gang 😉 KH

 20. Jeg ringer til farmor i morgen og fortæller hende om eventyret! TAK kusine, du er fantastisk til at støtte op om mig!

 21. Juhu tak tak tak – både for lykønskningerne og fordi du synes den er fin, den lille blog 🙂 Du kan tro jeg gerne vil give de fif, jeg kender! Jeg vender lige tilbage 🙂 KH

 22. Tusind tak ;). Halskæde er fra Boohoo.com 😀

 23. Laura G. siger:

  Har du forresten set den video Maria fra modemedmere.dk har lavet om arrangementet? Spottede dig lige nogle gange undervejs i videoen 😉

 24. alonavibev siger:

  Haha! Jeg er lykkelig og virkelig munter over at have fundet vej hen til din blog! Du skriver på en måde som udfordrer mig med at kunne stoppe læserriet igen!
  Du kan godt vente dig en e-mail en af de kommende dage for jeg har længe ledt efter en sjæl at spørge til råds, og tror du kan hjælpe mig (hvis din tiden er til det) 🙂
  kh Alona
  http://www.capoeirajunkie.blogspot.com

 25. […] til følge, så er jeg ikke god til at få brugt dem. Men da bloggen og jeg skulle af sted til Louis Nielsens cocktail hour, tænkte jeg, at jeg hellere måtte tage dem med – det kunne jo være, at det var en god idé […]

 26. Ja jeg måtte lige ind og se den, da du skrev, kære Laura! – hun er skrup skrap til det med film, den er super! Tak for heads up’en 🙂

 27. Tak kære Mie, mange gange TAK – både fordi du følger, og fordi du er så sød at skrive og så endda om min skrivestil. Det er bare det allerbedste. Det er jo så personligt det med at vælge ordene på papiret, så hvis jeg vælger rigtigt også for jer, så bliver jeg så glad 🙂
  KH

 28. Hahaha, du fik simpelthen mine smilehjørner i munden sneget helt op til ørerne! BLIV VED med at læse hæhæ – fantastisk. DET var dog en vidunderlig kommentar!
  Du sender mig bare en email, det vil jeg glæde mig meget til 🙂
  KH

 29. Allright Signe! Hvis du klikker ind på dit kontrolpanel på din blog – så har du den lange “værktøjslinje” ovre til venstre på skærmen. De nederste tre faner hedder “Udseende”, “Brugere” og “Værktøjere”. Hvis du holder din piletast henover “Udseende”, får du en underfane op. Vælg her hvad du vil redigere; baggrund? – så kan du lægge et tapet, et billede eller bare skifte farven! Jeg skifter farve i ny og næ, når jeg har lyst til noget nyt.
  Hvis du til gengæld går ind under “Custom Design” kan du selv vælge andre skrifttyper i de faste blogmodeller. Jeg bruger fx det faste tema “CHUNK”. Men så har jeg valgt andre skrifttyper til – det koster at ændre på skrifttypen. Men det er altså ikke så dyrt. For mig er det pengene værd 🙂
  Hvis du scroller helt ned i bunden af bloggen, så kan du se denne tekst: “Blog på WordPress.com. Theme: Customized Chunk by Automattic”. Linksene er aktive, så hvis du klikker på fx “Customized chunk”, så får du detaljer om mine skrifttyper osv. 🙂
  Kan du bruge det til noget?
  Det er bare at gå i gang med at lege og klikke rundt, rigtig god fornøjelse 🙂
  KH

 30. charcoalpiece siger:

  Endnu en gang, tusind tak fordi du ville bruge din tid på at forklare mig det! Nu må jeg se om jeg kan finde ud af det… 🙂

 31. charcoalpiece siger:

  Endnu engang tusind tak fordi du ville sætte din tid af, på af forklare mig hvad man skal gøre! 🙂

 32. Selvfølgelig – jeg håber det gav mening, du må bare i gang med at lege og klikke rundt 🙂 God fornøjelse! KH

 33. […] sommeren indtil flere challenges fra Louis Nielsen. Den første var at møde Helena Christensen (kan I huske hvordan det gik?), den næste har jeg endnu ikk overstået endnu – det sker i morgen. Men allerede nu er den […]

Send en besked