Top

Beautyfavoritter // Marts

03.03.2014
Skabt af Cathrine

 photo skoslashnhed_2_zps16c649e5.jpg

God-mandag-morgen

Jeg har altså rigtig store problemer med at svare kommentarer, teknikken herinde fejler, så derfor er min store “få-styr-på-bloggen”-iver virkelig udfordret. Så snart det kører, så vender jeg tilbage i kommentarfeltet. Dumme teknik!

Men lad os lige i stedet fokusere på noget dejligt. Blødt. Lækkert! En lille håndfuld beauty-favoritter. Og denne omgang er det med fokus på min normalt fuldstændig indtørrede vinterhud som pt. stråler og er fugtglad!

1) Decubal Lips+Dry Spots Balm er en lille tube, som jeg er rigtig glad for til albuer, knæerne, hæle osv. Alle de der helt indtørrede punkter, synes jeg, den redder. Den er parfumefri, og derfor glimrende til allergikere og andre med sart hud. Jeg bruger den dog ikke på læberne. Det synes jeg ikke, den fungerer til, og jeg er også meget tilfreds med min mint-EOS. Men ekstra fugt til særligt udsatte områder – det er den så god til.

2) Jeg gider ikke nævne tørshampooen igen. Den er stort set med hver gang, men her passede den bare så fint i mit hvid+sølv-tema. Batistes bedste her i en limited Hershesons-udgave, pt. på tilbud.

3) Amazing Space Delicate Skin. En af de BEDSTE ansigtscremer jeg længe har prøvet mig med. Den har så meget fugt i sig men uden at fedte helt vildt. Jeg tror, der er noget agurk i, for den dufter ganske let og helt rent. Sådan lidt spa-agtigt, hvilket jo giver god mening, nu det er Amazing Space, der står bag. Det eneste minus er emballagen. Jeg er IKKE fan af krukker, jeg skal have mine beskidte pølser ned i. Men udover det – top produkt. Gennemfugter, eksklusiv fornemmelse. Den skal jeg have igen, når denne er brugt op.

4)  Qua Organics Macadamia & Jojoba Body Cream. Jeg har hørt så godt om denne her creme fra bl.a. Pudderdåserne, så jeg var nødt til at prøve! Jeg har glædet mig til endelig at få tømt min forrige bodylotion fra A-Derma, så jeg kunne få hul på den. Hvordan er den så? Rigtig god! Især hvis I ligesom mig godt kunne lide Body Shops Body Butters. Den har nemlig lidt samme konsistens, men bare uden al den der kemi, parfume osv. som Body Shops body butters har. Den fugter. Dufter fabelagtigt og let. Og så er den en af de der dejligt frelste produkter – næsten 100 % naturlig og ca. 30 % øko. Hvis man kan få det med, så vælger jeg gerne det til. Den fugter men uden at fedte. Det er altid en balance. Jeg er en happy camper!

5) Små hårnåle fra Hershesons (pt. på tilbud). Måske fjollet at have dem med her – de er jo ikke som sådan et virksomt beautyprodukt. Men jeg synes bare, at det er vildt svært at finde gode og brede hårnåle herhjemme. Og dem bruger jeg altså en del af til mine mange knold-frisurer. Det lykkedes mig at finde nogle kraftige nogen hos Asos, og æsken er så fin! Så de kommer med også og passer ligeså fint i sølv-temaet.

Må I have en fantastisk dag. Første forårs-hverdag

6 kommentarer

 1. Michelle siger:

  Altså jeg ser nærmest ikke produkterne, men er meget mere interesseret i det fine, fine kattebillede. Hvor mon det er fra? (please, sig nu ikke..”det har jeg klippet ud fra et gaaaammelt magasin” eller sådan noget lignende)

 2. c_d_c91@hotmail.com_1 siger:

  Hvor mange hårnåle er der i den lille bøtte? 🙂

 3. rockpaperdresses@gmail.com_1 siger:

  Mange 🙂 Tror en 60-70 stykker! KH

 4. rockpaperdresses@gmail.com_1 siger:

  Hehe, det er et postkort fra Liberty i London 🙂 KH

 5. Sabrina l siger:

  hej! Lige et spørgsmål mere om hårnålene.. Var engang flittig bruger af lige netop den type hårnåle, men har haft så svært ved at finde nogle gode herhjemme. Er de her den slags der IKKE bøjer, når man bruger dem i frisurer?

 6. rockpaperdresses@gmail.com_1 siger:

  Ja det er det! De er meget kraftige. KH

Send en besked