Top

Being a follower

12.04.2012
Skabt af Cathrine

Jeg er fan af blogging, hele konceptet, tankerne de bærer, alt hvad det kan rumme. Det er vel også derfor, jeg selv er blevet så bidt af det! Som lovet er her et lille indblik i nogle af de blogs, jeg selv følger trofast. De er alle ret forskellige, nogle er grønne i det, andre har gode år på bagen. Jeg har valgt nogle andre end dem, I sikkert hender; FierceogFattig, PassionsforFashion, EmilySalomon, selv om de står højt på min liste ligeså. Jeg tænkte, at I skulle have nogle små skatte I måske ikke kender på forhånd!

SMILEANDSAYFROMAGE – bare titlen! Åhr den er lækker! Den fylder mig med baguette, store runde franske brier, mit gamle kamera med rigtig film i fra min mor var ung og masser af glimt af solen. Bloggen fyldes med de lækreste billeder året rundt og små finurlige, hverdagstekster. Den er poetisk, æstetisk og lige til. Det eneste problem er, at hun skal poste endnu flere indlæg, hvis I spørger mig, så jeg kan blive endnu mere betaget, hehe ? luksusproblem!

COLORMEKATIE ? tjek den, bare for de mange mega lækre fotos. I ved jeg er åndssvagt glad for farver, klare, stærke, glade farver, og det er den her blog fyldt til randen med. Jeg har en ret god fornemmelse af, at Katie og jeg kunne blive glimerende veninder ? kender I det? Sådan kan jeg godt have det med nogle af de bloggere, jeg følger. Man føler man kender dem. Katie er et festfyrværkeri, jeg godt gad at danse på bordene med!

RICE-AND-POTATO ? hvis I er betaget af japansk kultur, så skulle I tage at slå et slag forbi denne blog. Mine to gode venner Mika og Karl er på rejse i Japan de næste 6 måneder. Hun er japansk, han er dansk. De er begge æstetikere til langt op over ørene; en studerer beklædningsdesign, den anden arkitektur. Bloggen er ny, og jeg glæder mig bare til at de fylder på med skæve billeder. Så er det næsten som om, jeg er der selv.

CUTECARBS – hvem sagde jeg var en sukkergris? Well, det kan jeg jo ikke løbe fra. Og Cutecarbs imponerer mig gang på gang med de fineste ? konditoriegnede ? sager, og min mund løber efterhånden snart tør for vand. Jeg giver min mund og mave max 5 minutter i selskab med bloggen, ellers tømmer jeg slikskuffen! Selv om I ikke er til sødesager, så skal I unde jer selv at klikke derind ? bare layoutet er lækkert! Billederne? Og alle kagerne? Og al konfekten? Og al krymlen? I?m in heaven?

AMARORAMA – jeg er tosset med skrivemåden, billederne – som oftest en blanding af flotte tegninger fra gemmerne eller graffiti fra gaderne. Jeg tænker virkelig hver gang; “hvor katten finder jeg så svedig graffiti”. På Amager vistnok. Langt væk fra “fine” Frederiksberg, hvor jeg slår mine folder. Hvis man klipper alle billederne ud, står teksten tilbage. De sjoveste ord. Finurligheder. Fundering over livet. Kærlighed som 5-årig, som 16-årig. I skulle tage at grine med, skulle I!

Har I nogle gode blogs, jeg skulle tage at kigge på? Giv mig endelig en masse inspiration, der er så meget lækkert derude!

12 kommentarer

 1. Åh elsker selv SMILEANDSAYFROMAGE! Det er bare en fin blog 🙂 Elsker selv blogs der ikke er poleret ned til sort/hvid/perfektion.. Tak for de dejlige anbefalinger 🙂

 2. Malou siger:

  Jeg er svært glad for http://www.Goldenghetto.dk – Lou tager så fine billeder og har en fin fin stil og god musiksmag, hvilket leder mig hen til tambourinesam.dk, som klart er min yndlings musikblog, som ikke kun er musik, men bare generelt dejlig 🙂

 3. J. siger:

  Åhhh gud, nu har jeg siddet i snart en time og savlet over cutecarbs!

 4. linda siger:

  bestemt gode blogbud. jeg er også fan af nogle af dem! og resten vil jeg fluks zappe forbi.

 5. Selv tak Anne-Sofie, jeg er helt enig med det polerede. Jeg elsker lidt spræl, lidt farve og lidt nærvær, det synes jeg, jeg kan finde på den blog 🙂 KH

 6. DEN skal jeg ind og finde! TAK Malou for anbefaling, elsker at få ny inspiration! KH

 7. Do it, jeg tror ikke, du bliver skuffet 🙂

 8. I know! Den er enfant terrible i min samling, haha!

 9. amarOrama siger:

  Wauw, tak for anbefalingen!

 10. Selv tak! Du fortjener det for sådan en herlig blog!

 11. J. siger:

  Jeg er lige faldet over denne blog (som du sikkert kender i forvejen): http://joseetchris.blogspot.com/
  Den er simpelthen så lækker, og de to piger, som laver maden er kun 15 år!

 12. De er så dygtige, de to! Og deres billeder er, så vidt jeg husker, mega fine! Tak fordi du mindede mig om den blogperle, den havde jeg glemt i mellemtiden!
  KH

Send en besked