Top

Benhårde pressebilleder

03.07.2012
Skabt af Cathrine

Foto: Bjarne Bergius Hermansen, DR

Jeg har endnu ikke fået vist jer de fine pressebilleder, der blev taget i forbindelse med Benhård Børneradios lancering. Og de er egentlig blevet lidt fine synes jeg, de emmer i hvert fald af den stemning, vi synes, der er i studiet.

De er bare taget ud på en gang – ikke så spændende, men med et lækkert objektiv kan alt se fantastisk ud!

Jeg sidder as we speak i metroen på vej ud til sommersummarum-pladsen, klokken er 06.51. I dag er det min tjans til at passe telefonen, når børnene ringer ind til quizzen “Flugten fra Borneo”. Hvis I ikke har ser SomSum endnu, så kan jeg altså varmt anbefale det, jeg synes i hvert fald, det er god morgenunderholdning – vi sender fra 08.00-09.30 på DR1!

Og så er det min sidste dag inden miniferie til Sydfrankrig! DET glæder jeg mig til. I eftermiddag/aften vil jeg glæde mig til at sætte mig med computeren i sofaen og læse alle jeres kommentarer igen og svare på dem også – I spørger bl.a til BIO-OIL-resultater, og det kommer der et indlæg på inden ugen er omme!

Hav en fantastisk solrig tirsdag – vi ses lidt senere!

7 kommentarer

 1. emmaahl siger:

  Wow nogen gode billeder 🙂 Du ser virkelig godt ud!

 2. Camilla siger:

  Dejlige billeder 🙂 Jeg håber på at skulle se SomSum med lille A på et tidspunkt, er du på skærmen ind imellem??
  /Camilla

 3. Jeg tror det ikke, men man ved aldrig. Lige pludselig skal der bruges en standin 🙂 SomSum er så hyggeligt, også for voksne! KH

 4. Tak kæreste Emma! Det er jeg glad for du synes, de er lidt fjollede, lidt fine, lige mig 🙂 KH

 5. LilleKrille siger:

  Ja, du ser godt ud 🙂 Hvordan laver du din frisure? Det’ pænt.

 6. TAK 🙂 Det er verdens nemmeste frisure, det siger jeg dig! Jeg har endog lavet en video til den lige HER God fornøjelse! KH

Send en besked