Top

Black and yellow

17.02.2012
Skabt af Cathrine

Shoes – Topshop // Stockings+jacket – H&M // Skirt –  T by Alexander Wang // Shirt – Acne

I går havde jeg inviteret min bonuslillesøster ud til DR, da vi som medarbejdere kunne få autografer af X-Factor -deltagerne. Hun var simpelthen overlykkelig! Hun fik autografer og taget billeder, jeg var dagens helt i skysovs! I går efter jeg havde skrevet det herinde sms’ede min Gode Veninde R, at hun var meget misundelig. Så det endte med at vi mødtes derude så hun også kunne få autografer – så herligt haha! Da vi endelig stod i køen, så tænkte jeg også, hvad pokker, lad mig da bare få de autografer – selv om jeg følte mig som en på 10, når stavede mit navn for dem, så var det altså ret skægt! Jeg fik dog ikke taget billeder med dem, det lod jeg R og S om!

Ser I egentlig X-Factor? Det er meget blandede meninger om programmet, og om det overhovedet har en plads i DR, men jeg sluger det altså, råt. Jeg synes, det er så hyggeligt at samles foran fjerneren og lege smagsdommere og heppe på ens yndlingsartist. Og selv om A har sagt vi skal have en hyggeaften i aften ham og mig, så tror jeg altså lige, jeg må liste ind, at hvis vi nu ser X-Factor, så har vi en glimrende mulighed for at indvie og teste vores nye medlem i familien aka. sofa (som I kan se et glimt af på billederne).

9 kommentarer

 1. Marie siger:

  Jeg kan altså heller ikke lade være med at se x-factor. Syntes også bare de er så gode i år! Følte mig lidt forkert da jeg sad helt alene sidste fredag og var lige ved at græde til x-factor, haha 🙂
  Men lidt reality-tv skal man vel se, og jeg kan ikke se paradise, big brother osv. Desuden er det også lidt smartere at følge med i noget der kun kommer en gang om ugen 🙂

 2. A-B siger:

  Jeg er ikke den store fan af X-factor eller andre sangprogrammer, men er mega fan af dig 🙂 Hvor ser du altså lækket ud!

 3. Anne Mette siger:

  JEG ELSKER X-FACTOR! Især i år, hvor jeg synes nivauet er kæmpe meget højere end det plejer. Jeg blev helt pinligt berørt på os danskeres vegne da jeg så x-factor USA, hvor alle jo bare synger DØDS godt.
  Når det gælder tv er jeg meget ukritisk 😀 Synes sådan nogle programmer er fantastiske. Derudover er jeg også en sucker for Paradise og alt det skrammel. Send mere dårligt tv!

 4. Jaer niveauet er virkelig højt i år, grupperne plejer ikke at være noget at råbe hurra for – men i år, phewha, de er seje!
  Åh jeg kan også godt fælde en tåre til X-Factor, også når jeg er alene… Som pt nu hvor jeg sidder og ser genudsendelse på DR1 – fjollet, jeg har jo set det en gang!
  Gad i øvrigt godt at følge med i Paradise, men at skulle se det hver dag dræner lidt mit engagement.
  Jeg hepper på Ida! … Og Morten! … Og Mulila! … Og Jean Michel…. Åhr…

 5. Taaak, du er sød!:)

 6. Haha jaer de er sååå gode i USA – og i Storbritannien for den sags skyld! Men som du siger, jeg er helt enig, niveauet er kæmpe højt i år! De er så dygtige 🙂
  Jeg ville ønske, jeg kunne følge Paradise hver dag – jeg er også sucker for skrammeltv, Xtreme Makeover Home Edit. The Bachelor (savner det program) og nærmest hele TLC’s flade! Mer’ mer’ mer’ 😀

 7. Christina Vejsgaard siger:

  X-factor er godt. Men programmet har én meget stor fejl. Finalen. Det er ikke så meget showet der er problemet, det er tidspunktet de holder det på. Altid den fredag jeg skal holde fødselsdag. Altid den fredag sidst i marts hvor jeg skal holde fødselsdag. Jovist, i starten var det fedt. Fødselsdagsfest med x-factor tema! Juhu vi hepper og skriger. Men nu. Nu går de over stregen. For det første er det ikke SÅ fedt at holde fødselsdagsfest med x-factor tema for 117. år i træk. For det andet er jeg nu landet i en omgangskreds der ikke gider x-factor. Som ligefrem sidder og brokker sig over at vi skal se det. Not cool. For det tredje (og det værste, hvis man kan sige det) er DR i år blevet så NÆSVISE og komplet FRÆKKE at de sender finalen den dag jeg fucking fylder 18. ATTEN!! Og jeg står med et eller andet underligt hensyn: jeg kan ikke tvinge nogen til at se det, men jeg har alligevel en del veninder der gerne vil se det. OG JEG VAR SÅ GLAD FOR AT FYLDE 18 EN FREDAG!! Det passer bare ikke ret godt. Christina er ikke vred, hun er FUCKING MOBSET! og SUR!!
  PS: undskylder bandeord, men det er virkelig en situation hvor bandeord er nødvendige.

 8. EJ hvem hvor er det strengt! I see the problem! Du må simpelthen holde to fester! Én på dagen uden X-Factor for dem der ikke gider det – og så én dagen efter hvor I ser genudsendelse med junkfood og chips, og hvad har vi ikke! Det er din fødselsdag, you decide! Næste år har du fødselsdag en lørdag, wehu 😀
  Dumme dumme fjernsyn!

 9. Christina Vejsgaard siger:

  Jamen altså – det hele er kaos! Mange af mine bedste veninder har også valgt at tage på studietur og derfor være i Spanien på min fødselsdag – det er jo forrykt! Den store fest må så holdes en hel uge før – men jeg kan ikke holde ingenting på selve dagen.. OG så skal jeg holde fødselsdag sammen med min mor og far som har fødselsdag først i april – familien er så stor at vi er nødt til at dele det op til to påskefrokost-sammenskudt-fødselsdage. Alt i alt 4 fødselsdage. Hvem sagde at jeg ikke var en prinsesse?!

Send en besked