Top

Bloggers + instagrammars I admire

29.06.2018
Skabt af Cathrine Widunok Wichmand

Freeedaaaag! Kalder på good vibes og gode intentioner, så jeg har samlet en god bunke af kvinder, som jeg har stor respekt for fra internettet til jer. Måske I kender dem? Måske der er et par nye? Lidt inspiration til at spice jeres insta-/internetliv lidt op.
Nogen følger jeg, fordi de som personer er mega seje, andre følger jeg, fordi de æstetisk er right op my alley. De kan alle hver især noget, og jeg kan kun anbefale jer at følge med.
Så lad mig sprede lidt kærlighed og roser til en god håndfuld dygtige kvinder! Det skal man huske. OG god fredag, venner!

Hanna Stefansson

Super cute svensk pige med styr på farver, stil og smil. Hun har totalt den der ‘girl next door’-vibe og smiler ligeså meget i virkeligheden som på billeder. Jeg følger Hanna, fordi hun er vildt god til at sætte farver sammen og inspirerer mig meget på det punkt. Hun har ikke en vanvittig dyr smag, så hun er dejligt relaterbar. Og så er god til at få det simple til at ligne en million.

Mette-Marie

Kender mange af jer med garanti! Hun er sjov, skarp og super business. Og det er også en af grundene til, jeg holder af at følge med. Hvor mange af os lidt ældre bloggere startede for mange år siden og kørte blog på hobbyplan og var wow’ed, hvis nogen sendte os en hårelastik (som nogen lavede en stor konkurrence på, fordi nogen var så overvældet og bare generelt bukkede og takkede overfor brands, hvis de så et lys i hende (mig skulle I være tvivl)), så kom MM til ret sent til med sin blog – og hun kom direkte ud af modebladsverdenen, hvor annoncekroner og deslige har været fast inventar. Hun forstår sit værd – også businesswise. Den naturlighed omkring, at JA det er også en business, den har hun taget med over i sin måde at drive blog på, og det er inspirerende. Hun gør det uden at miste sig selv og sin underholdningsværdi men uden at undskylde for sig selv og dét at tjene penge. Det er stærkt.

Cathrine de Lichtenberg

Kan jeg ikke huske, hvor jeg faldt over, men hun har byens SMUKKESTE hjem. En dag lagde hun den flotteste spisebordslampe op – en Hans-Agne Jakobsson i en form jeg aldrig har set før. Jeg tøvede ikke med at skrive, at hvis hun nogensinde skulle sælge, så var jeg klar. Det var hun også, og så mødte vi hinanden. Siden har vi skrevet sammen løbende, og hun er simpelthen så kær. Og har DØD god smag. Som i at jeg overvejer, om hun mon kan hyres til at indrette her. Manner! Hendes hjem er på forsiden af mexicanske Architectural Digest pt. Just saying. Se hvor farverigt det er. Det er som hun har min garderobe – bare i bolig. Fyldt med farver og fidus. Jeg er så vild med det.

Quigley

Baseret i LA og vistnok sanger oprindeligt – hun har i hvert fald en del sange på Soundcloud med et decent antal downloads. Men jeg har fundet hende på insta, hvor hun er vokset helt sindssygt på bare et par år. Det er heller ikke så svært at forstå. Hun er definitionen af CUTE! Hendes stil er farverig, hun goofy og cute, har de smukkeste STORE øjenbryn jeg ikke fatter, hvordan hun får til at gro. Og så er hun suuuper feminin. På den seje måde. Sådan lidt en rock chick sjæl i super fine kjoler. Jeg følger hende, fordi hun er et friskt pust i en lang række af super pouty modepiger. Hun griner og ser skør ud – men på en virkelig misundelsesværdig pæn måde, haha!

Faithfull

Det her er faktisk et tøjbrand, men et af dem der virkelig har en nice instagram-konto, man har lyst til bare at hoppe ind. Bare at følge dem for at blive inspireret til næste feriedestination, at købe sig fattig i sådan en laidback-feriestil – man er altid lidt på ferie, når man tjekker ind på deres konto. SÅ lækkert og virkelig en smuk æstetik. Om man er til tøjet eller ej. Det er 100 % overskudslækkert. Strand, brunlige nuancer, flettasker og fransk poesi.

Bonnie Strange

Jeg aner ikke, hvordan vores veje krydsedes, men sådan virker instagrams algoritmer nogen gange pudsige. For vi er virkelig langt fra hinanden i udtryk og stil, men Bonnie giver mig noget Hollywood glam – selv om hun vist er russer bosiddende i Tyskland. Efter hvad jeg forstår fra tysksprogede artikler er hun model, skuespiller og sangerinde. Og på instagram er hun lidt pinup, lidt rockabilly og helt sig selv. Udtrykket er beskidt glam, men åh så sejt. Og så er hun for nyligt nedkommet og nu single mom.

3 kommentarer

  1. Juhu, elsker linklove!
    – A

  2. Caroline siger:

    Jeg er også helt vild med Hannah Stefanssons stil! Hun er så dygtig til at style.

  3. Anita siger:

    Kendte ingen af dem, så nu er der lidt at tjekke ud..! 🙂

Send en besked