Top

Bodegakaj + imperiets begyndelse

16.03.2017
Skabt af Cathrine

Shiiit! Jeg er SÅ hængt efter i går. Ikke ondt i hovedet (længere) men bare sygt træt. Jeg ved ikke, hvor mange af jer der fulgte dagen på instastory, men det var en sindssygt rørende dag.

Jeg blev midt i vores redaktionsmøde overrasket med gaver; det smukkeste perlevedhæng og et kort, der fik det til at stå ud af begge øjne med så mange hilsner og god vind og kærlige ord og tak.  Alle dem, der har skæppet i og haft lyst til at give mig byde mig kærligt farvel. Ej altså, jeg tuder ved tanken. Hvorfor er det, vi først fortæller hinanden, hvor meget vi holder af hinanden, når det er sidste chance? Det kan jeg i hvert fald være slem til. Jeg skal huske at sprede det mere ud, få det sagt. Til de kolleger jeg respekterer dybt, de veninder jeg har, der er pisseseje. Og alle de andre gode omkring mig. Det fik jeg vist også sagt sent i nat, hehe… Og I er også for FEDE, altså! TAK fordi I læser med og deler og støtter mig og hinanden herinde. Det er sgu ret unikt, synes jeg.

Nårh, men vi var samlet et par håndfulde til spisning, og så stødte flere til i byen. Vi startede klokken 18.30 på Cantina i Borgergade, så tog vi til Elhjørnet, så Basement og så Andy’s. Altså Gothersgades finest – man kunne sammenligne det rimelig meget med Tour de Jomfru Ane Gade, for jer der ikke liiiige er velbevandret i dette fine hjørne af København, haha… Smukt!

Det var så fint, for selv om vi havde været mange i løbet af aftenen, så sluttede vi bare Andrew, Dons og mig. Holdet. Med en Grøn Tuborg og Kim Larsen på anlægget på Andy’s brune bar. Så gik Andrew og jeg på Maccen og delte en cola og nogle pomfritter og chili cheese tops. Klokken 04.00. Og i mellemtiden var metroen stoppet med at køre, altså kører de ikke hele døgnet længere? Jeg mener, de er førerløse – ingen køre/hviletider påkrævet. Shit altså. Jeg går simpelthen for lidt ud, når jeg ikke ved den slags. Og så måtte vi på en taxa. Og så snart jeg kom hjem, gik jeg direkte i bad, vaskede hår, så jeg ikke også tog Brune Andy’s med i seng. Den der stank af værtshus og røg… Adam ville vågne med foragt i øjnene ved synet af Bodegakaj ved siden af ham!

Jeg fik fire-og-en-halv-times søvn, klokken 08.50 i morges vækkede Adam mig, for vi havde arkitektmøde klokken 09.00. Og nu er jeg selvstændig! Og det har jeg udnyttet til fulde ved bare at dimse den. Talt lidt i telefon. Haft min gode, kloge veninde Josefine på besøg med hendes sygt lækre twins. Lige akkurat børstet tænder for et kvarter siden. Drukket kaffe. Hørt Sampha igen og igen. Det der imperium, jeg skal bygge, ikke? Jeg venter lige til i morgen. Måske til efter weekenden. Og så går jeg i gang. Promise!

Skjorte fra H&M Studio S/S 2017 // Bukser fra Stine Goya (reklamelink)

rockpaperdresses, cathrine widunok wichmand

16 kommentarer

 1. Lisbet siger:

  Jeg må sige at det klæder dig, sådan at være imperie-bygger. Du ser brand-godt ud! *emoji med hjerter i øjnene* (jeg aner ikke hvordan de krabater laves på pc)

  1. Haha, den funktion mangler jeg også på min mac, Lisbet.

   1. Silje siger:

    cmd + ctrl + mellemrum, så kommer alle emojies frem 😍😉

    1. Sara siger:

     Tusind tak Silje, så lærte jeg noget nyt i dag! Har manglet den funktion med emojis SÅ længe! 😄

    2. Lisbet siger:

     Tak Silje! 😀

 2. Pernille siger:

  Tillykke med din nye titel og tilværelse. Det er virkeligt sejt af dig og jeg glæder mig til at følge med 🙂
  Og nu til en forespørgelse: Du ser virkelig fin ud på billedet og har allerede delt dine skønhedsprodukter/hjemmespa. Vil du fortælle, hvilke makeupprodukter du bruger? Og særligt hvad du har på læberne på billedet 🙂

 3. Josephine siger:

  Vil bare lige sige: det er simpelthen så dejligt, du er tilbage på bloggen <3

 4. Smukke, smukke, SMUKKE Cathrine <3

 5. Sophie siger:

  Jeg har virkelig nydt din insta-story både i går og i dag, hvor har det altså været hyggeligt sådan at følge lidt med! 😀 Jeg er sikker på, at imperiet nok skal komme snigende 🙂

 6. Lisbeth siger:

  Det er også en fed ting at skrive på CV’et, ikke? ‘Imperiebygger’. I like the sound of that! Jeg elsker simpelthen din tilgange til din nye tilværelse – og så med Sampha som soundtrack, så kan det jo næsten ikke blive bedre 🙂
  Knus
  // http://www.moonlitmadness.dk

 7. Anne siger:

  Jeg føler lidt (aka drømmer om), at du tager springet ud i party planning og starter med søde Emilys bryllup ☺ Haha. Ønsketænkning kommer man langt med 🙏🏼✨😅 Kh og god bedring til trætheden

 8. Sofie siger:

  Ååååååååårh jeg kender det SÅ godt. Bacheloren? Vi starter lige i næste uge, ikke?

 9. Jane siger:

  Men se dig lige på dette billede -du STRÅLER jo!!! Der er en mening med alt, og mon ikke meningen er, at du lige netop skal bygge et imperie op 🙂 Jeg glæder mig til at følge med, og er MEGET misundelig over, at du kan se således ud, efter en bodeganat til kl. 04.00 😀

 10. Mette siger:

  Hvilke slags opgaver planlægger du at arbejde med som selvstændig? Det lyder rigtig spændende!

 11. CK siger:

  Allerkæreste favorit-blogger-Cathrine! Jeg ville blot rose dig – og det kunne være for MANGE ting. Fordi du er bare en mega awesome kvinde! Jeg har udover at være fast læser her på bloggen fra start været fast lytter hver eftermiddag når du og Andrew har rullet jer ud. Jeg elskede simpelthen programmet og selvom jeg jo vidste at sidste program var onsdag, så tændte jeg per automatik radioen i går. Nøj, hvor blev jeg trist.

  1. Cathrine siger:

   Ej for fanden CK, du er fanme sød! Jeg er også selv SÅ ked af, at vi skulle lukke. Andrew og Dons, vores producer, har været de bedste kolleger og klart givet mig en tid jeg har lært mest i. Men så må du love mig at blive herinde, for her forsvinder jeg ikke fra! KH

Send en besked