Top

Brands to know: Daily Sleeper

25.07.2018
Skabt af Cathrine Widunok Wichmand

Jeg drages mod 1) ting af smør, 2) ting der glimter, 3) ting der er kolde og 4) luftige sager. Kjoler der helst ikke må røre kroppen. Jeg købte denne her (reklamelink) efter mit brandudsalg på loppemarked og tictail, og den er helt genial. Stoffet rører simpelthen kun toppen af boobies og hænger løst ellers. Lidt endnu i hvert fald – jeg har den i øvrigt i en 36, som jeg plejer. Den er bare endnu mere luftig uden maven men også så fin nu, jeg havde den på forleden.
Daily Sleeper er en nylig kærlighed, og jeg er helt helt tosset med deres ting. Klassiske, never-out-of-style-sager af ordentlig kvalitet; hør, silke og mohair. Farverne er også rimelig rolige og uden tid; lyserød, blå, hvid, rød, sennep. Og i øvrigt en ret lækker “skal-jeg-sove-eller-gå-i-byen?”-stil de kører, eller ‘world’s first walking sleep wear’ som de kalder det. Man kunne sagtens bruge kjolerne som natkjoler (når vejret er til den slags) ligeså vel som de ville være fine til fest.
Såvidt jeg kan læse mig frem til, så er mærket fra Ukraine og ikke masseproduceret. En kjole tager 8-12 timer at lave på deres værksted, og tanken er at håndværket er så i top, at indersiden er ligeså smuk som ydersiden. Ja, det kan de godt bilde mig ind, hehe, når jeg ikke har prøvet det endnu. Er der nogen af jer, der har erfaring med det? Både at købe derfra, shipping og kvaliteten? Der er så meget fint, det er helt vildt, og de kunne snildt komme på ønskelisten.

flower dress / pink pajamas / mustard long dress / blue long dress / long pajamas

 
Rockpaperdresses, Cathrine Widunok Wichmand, Daily sleeper

En kommentar

  1. Caroline siger:

    Jeg kender ikke størrelserne, men de har mærket hos Leah Maria i Charlottenlund, så du kan altid prøve det der 🙂

Send en besked