Top

Bridal season 2016

13.10.2015
Skabt af Cathrine

Godmorgen til jer alle <3
Et skud tyl skal der til fra morgenstunden!
Det her indlæg dedikeres til alle kommende brude, til alle piger der ELSKER smukke kjoler og til min mor og svigermor, haha! Jeg ved, de begge glæder sig meget til at se, hvad jeg finder på på dagen. Jeg har brugt en to-tre timers tid i går aftes på at støvsuge den netop overståede “brude-mode-uge”, det de kalder Bridal Market i New York. Jeg har kigget runway shows og billeder igennem, og så har jeg fundet nogle af de mest interessante kjoler fra næste års sæson. De fleste er præsenteret i sidste uge og er altså spritnye. MEN – jeg er også gået en smule uden om sidste uges afsløringer. Som eksempel Jenny Packham nederst i indlægget – det er alle kjoler fra hendes resort-kollektion, som har været ude i et stykke tid.
Jeg ved godt, at det er en lille promille af jer, der følger med, som skal giftes næste år eller næste år igen. MEN hvem kan ikke bruge lidt glimmer og strut en tirsdag? Nogle af kjolerne er mere sjove og skøre end decideret brudeværdige. I USA er der en klar tendens til at vise mere og mere hud – hvem har ikke set SYTTD (for de uindviede; Say Yes To The Dress) og lagt mærke til alle brudenes favorit; Pnina Tornai? Stoffet er gennemsigtigt, og den dybe ryg er mere end høj røv!
Selv er jeg ikke heeeelt på det meget bare, men allerede nu er jeg klarere i visionen efter første prøve. Dem skal der nok nogle flere af til, men jeg er tættere på hele tiden.
Kan I have en GLIMRENDE tyltirsdag?

bad_col1
CAROLINE HERRERA

ACRA_COL
REEM ACRA

BERTA_COL
BERTA

KHAN_COL1
NAEEM KHAN

PRO_COL
PRONOVIAS

LELA_COL1
LELA ROSE

petti_col
CLAIRE PETTIBONE

flora_col
FLORA

mon_col1
MONIQUE LHUILLIER

gal_col
GALIA LAHAV

pack_col
JENNY PACKHAM

20 kommentarer

 1. Ann siger:

  Åh! Tyl og fine kjoler! Selvom jeg er virkelig langt fra at skulle giftes – being single and all – så er jeg simpelthen så meget fan af dine bryllupsindlæg. Og specielt dine kjoleindlæg! Åh jeg kan blive helt glad helt ned i maven.
  Jeg er også virkelig meget spændt på at se hvad du ender med at bære på bryllupsdagen, men dine overvejelser om kjoler og detaljer er altså ret vidunderligt at følge med i!
  Jeg ville lige give dig et tip til endnu en kjoledesigner. En anden blogger (finchandfawn) købte et af deres skørter for noget tid siden, og jeg har fulgt Alexandra Grecco på insta siden. Og drømt mig lidt ned i en af deres kjoler. De kan måske inspirere til detaljer?

 2. Sacha/jordforbindelsen siger:

  Nogle af de kjoler er *ahem* specielle, hvor jeg tænker rød Hollywoodløber fremfor brudekjole, med lidt for meget bart hvor selv de fantasiløse kan være med.

 3. Lisbeth siger:

  Er det bare mig, eller burde nogle af de der brudekjoledesignere ikke huske på, at de designer kjolen til den lykkesligste dag i en kvindes liv? Synes det traditionelle angry-model-face er meget malplaceret i denne sammenhæng, haha!
  Som en (af de få?) der aldrig nogensinde har set SYTTD, var jeg slet ikke bevidst om, at der var så mange overvejelser at have med i sit valg af brudekjole, men jeg absolut elsker din sans for detaljer. Kan det ikke snart blive sommer, så vi kan se, hvad du bliver gift i, haha? 🙂
  // http://www.moonlitmadness.dk

  1. Cathrine Nissen siger:

   Jeg har seriøst grint så meget af de der modelansigter, wtf?! Det ser hæsligt ud! IT’s not working for me, og de har sikkert fået besked på at se seriøse ud. Silly! SE SYTTD Lisbeth, really, du vil være mig taknemmelig for tippet! haha 😀 KH

 4. Julie siger:

  Ihhhh, tyl-tirsdag, skønt. Vi blev gift sidste sommer, og siden har jeg elsket at kigge brudekjoler – og ikke mindst se Say yes to the dress…
  Jeg endte i min mormors kjole fra 1950’erne, men var først en tur hos dengang Vintage bride for at prøve mange af de mærker du har lagt op her, det er så spændende hvad du ender med at vælge! God jagt, og nyd planlægningen. Jeg syntes det var fantastisk at planlægge bryllup – håber du får det ligesådan.

  1. Cathrine Nissen siger:

   Åhhh hvor er det bare smukt, hvis jeg kunne være i min mors, så havde den også været fiiiin… Rigtig god tanke! Til lykke med 1-års-bryllupsdag, det må fejres med flere kjoler og SYTTD 😀 Er I typerne der vil holde noget re-wedding-agtigt en dag? KH

 5. Sophie siger:

  Kender du Amelia Sposa og Essense of Australia? De laver virkeligt fine kjoler begge to!

  1. Cathrine Nissen siger:

   Nej, dem skal jeg straks kigge på! TAK 🙂 KH

 6. Franciska siger:

  Åh nogle smukke kjoler! Selv er jeg stadig lige en tand for ung til at bryllup er relevant foreløbigt, men jeg vil bare sige, at jeg elsker at følge med i dine forberedelser – især som en pige – der ligesom dig selv – er glad for tyl, glimmer og smukke kjoler. Og så er jeg bare så glad på dine vegne, jeg har fulgt med et par år nu, og det er bare så dejligt for jer, at I er forlovede. Når jeg har set andre bloggere, der bliver gift har de også lavet inspiration boards med kjoler fra fx Jenny Packham og andre dyre designere, der helt sikkert laver smukke kjoler, men som samtidig er på et ret voldsomt prisniveau. Så jeg tænkte bare om, om du ville overveje måske at lave et indlæg om alternativer til de dyre designere? Selvfølgelig skal man bare gå for det, hvis det er det man vil, men tænker bare, det kunne være interessant at se, hvad der er af billigere alternativer, der stadig laver fine kjoler. Hvis det da overhovedet findes og har din interesse – det er bare af ren nysgerrighed fra min side, og selvfølgelig en overvejelse om, at når jeg selv en dag skal giftes, så ved jeg ikke, om jeg synes at en så stor del af bryllupsbudgettet skal lægges på kjolen omend jeg stadig synes, den er vigtig – og den skal være smuk! 🙂 Glæder mig til fortsat at følge med! Knus

  1. Cathrine Nissen siger:

   Søde Franciska, sådan en dejlig kommentar! TAK! Hvem kan ikke klare en dosis tyl og glimmer, når det er så tissekoldt og har regnet hele dagen?:) Hånden på hjertet, så synes jeg faktisk, det er ret svært at finde brudekjoler, som er deciderede brudekjoler til en budgetpris. Hvis jeg selv skulle have en kjole på under 10K som et priseksempel, så ville jeg gå vintagevejen fx FN92 eller lignende. Jeg kunne også overveje preownedweddingdresses.com som forhandler brugte brudekjoler eller bare gå for en kjole, der var hvid eller andet, som jeg gerne ville have på. Tænker tit på Sara fra Youblush, hvor fin hun var i sin utraditionelle kjole – som jeg selvfølgelig ikke kan finde billeder af pt. på hendes blog. De ser ud som om de er forsvundne :/ Kram til dig

   1. Malou siger:

    Hvis man tør købe over nettet, så prøv graceloveslace.com Det er flotte kjoler, hvor størstedelen koster under ??

    1. Cathrine Nissen siger:

     TAK <3 Følger dem på insta, så det er en god idé! KH

     1. Malou siger:

      Min kjole var derfra. De er super søde der Down under og kjolen bliver syet efter mål ?? Beskeden var nu mest en kommentar til F, som var interesseret i det billige alternativ ?

  2. Louise siger:

   Jeg skal, ligesom Cathrine, giftes 13.08.2016, så jeg følger spændt med i alle bryllupsindlæggene (og tillykke!).
   Jeg er også så småt begyndt at kigge på kjoler og min veninde har anbefalet vbridal.com, som har et virkelig stort udvalg til MEGET rimelige priser. Der kommer told oveni, men man kan stadig få en kjole for under 2.000 kr., så det kunne være et bud til en brudekjole på budget 🙂

 7. Carina siger:

  Jeg elsker – ligesom mange andre, kan jeg se – at følge med i jeres bryllupsforberedelser! Jeg skal heller ikke giftes lige med-det-vuns, men jeg synes alligevel, at det er SÅ hyggeligt at følge med i jeres overvejelser, tanker og valg. Og kjoler! Jeg er allerede begyndt at overveje hvilken type brudekjole, jeg vil i, selvom der endnu er nogle år til, det bliver relevant 😀 Er for øvrigt helt skudt i dem fra Flora ovenover – enkle, men stadig detaljerede og bare smukke!
  P.s. stort tillykke med forlovelsen – jeg tænker, man flyver rundt i en lille boble af lykke og kærlighed 🙂

 8. Åh, der er virkelig mange fine kjoler! Når jeg engang skal giftes, tror jeg det bliver så svært at vælge, når det skal være kjolEN. Puh ha. Kan godt forstå hvis du sommetider bliver lidt presset, for der er da virkelig så meget fint at vælge imellem. 🙂
  Jeg er selv en stor tilhænger af SYTTD. Tror måske bare ikke jeg kan få nok kjoler i mit liv? 😛

 9. Mille siger:

  Hej Cathrine 🙂
  Alle de kjoler du har fundet er præcis også min stil!
  Er specielt vild med MONIQUE LHUILLIERS kjoler!!!
  Blev simpelthen så glad da jeg fandt ud af at du skulle giftes, måtte ringe til min veninde som også følger dig, haha 🙂
  Vi snakkede om en sjov ide, det kunne seriøst være den bedste konkurrence nogensinde at vinde to billetter til dit bryllup, det føles lidt som et længe ventet royalt bryllup!!
  Elsker at følge din blog og #rockpaperwedding
  Glade tanker herfra!

 10. Mie siger:

  Jeg blev gift forrige år, og fik syet min kjole hos Anne Palland.
  Og jeg må bare sige, at hvis man er en lille smule beklædningsnørd, så er det virkelig fedt at være med i hele processen fra tegning til produkt – jeg valgte blonde, ærmelængde, antal knapper i ryggen, ALT var jeg med til at bestemme (med en dygtig håndværker, der stod bagved og sagde “Det bliver ikke pænt, hvis vi gør sådan og sådan”).
  Anne var nyopstartet på det tidspunkt, og hendes priser er derfor højere nu – men jeg fik hellang silkeblondekjole samt slør for 8500,-
  Det får man altså ikke meget kjole for nogen andre steder i dag.
  Så uanset om det er Anne eller en anden dygtig, så vil jeg virkelig gerne slå et slag for skræddersyede kjoler!

  1. Cathrine Nissen siger:

   Jeg kender faktisk godt til Anne, min venindes kjole var også derfra – det er godt nok to år siden. Der var jeg også en del af processen 🙂 Jeg har også bestemt overvejet Anne – der kan jeg dog godt vente med at beslutte mig lidt endnu 🙂 KH

 11. Irene siger:

  Hej Cathrine
  Stort tillykke med forlovelsen!
  Jeg blev selv gift i foråret, og sukkede også efter kjoler fra flere af de designere du viser, især Jenny Packham og Claire Pettibone. Desværre var budgettet ikke helt til dem (selvom Clair Pettibone også har den lidt billigere “Romantique” linje), så jeg kiggede andetsteds og fandt min dejlige kjole hos Maggie Sottero i stedet.
  Jeg ved ikke om du kender bloggen Love My Dress (lovemydress.net)? Den brugte jeg selv meget til at få inspiration fra, da jeg selv var i gang med planlægningen, så jeg tænkte jeg lige ville nævne den. Den er fyldt med smukke billeder og “words of wedded wisdom” fra andre brudepar.
  God fornøjelse med planlægningen, et af de bedste råd jeg fik var at huske at fejre alle de små mål man når, så vi fejrede det med et glas champagne både da kjolen blev købt, da hans tøj blev købt, da vi havde fundet ringe, da der var en måned til dagen osv. Tiden som forlovede kan godt gå alt for stærkt, fordi man har travlt med at planlægge alle detaljerne, så det var dejligt at stoppe op af og til og nyde det, og glæde sig over hvor langt man var kommet.
  Jeg så i øvrigt også en del SYTTD undervejs, og gommen hørte så meget med fra sidelinjen, at han endte med at have totalt styr på alle de forskellige kjolesnit 🙂

Send en besked