Top

Brudekjolejagt i London

29.10.2015
Skabt af Cathrine Widunok Wichmand

rockpaperdresses, london
På rigtig mange områder er vi ret priviligerede ved at have nær familie i London – vi kan besøge, når vi vil, vi bor hos familie, og de kender byen som egne bukselommer efter at have boet der snart et årti. Det er selvfølgelig også afsavn i den anden ende og ikke at kunne være der for hinanden i dagligdagen på samme måde, man kan ellers. Det har altid været ret særligt, at komme derover, crashe på luftmadras en forlænget weekend, vågne med hold i ryggen og brænde alle lommepengene af Topshop ved Oxford Circus (eller Liberty, hvis der var lommepenge nok).

Siden vi fik en niece i London er turene til gengæld blevet noget mere koncentererede om familietid og det at være sammen fremfor at rende i butikker. Sidste gang vi var der, spiste vi god morgenmad ude, var (igen, igen) på V&A (læs mine små London-tips HER) og shoppede generelt minimalt. Det var kvalitet. Virkelig.

Efter en aften på Momondo “kom vi til” at bestille billetter igen – denne gang med to ting for øje: 1) Familietid og 2) at finde bryllupstøj. Jeg har booket en aftale hos Brown’s og én hos Jenny Packham, og så måske en hos Temperley. Jeg ringede derover (man skal være i god tid – weekender er bookede), og så skulle jeg give kreditkortoplysninger – man betaler ca. 300 kroner for en aftale, som bliver trukket fra, hvis man køber en kjole. Forhåbentligt skal min svigerinde med, hvis det lige passer i kalenderen. Ellers gør jeg det sgu selv 😀 Jeg er alligevel også hammerkræsen og ved, hvad jeg kan lide og ikke kan lide. Det er bare altid rart at have en med, og min svigerinde har åndssvagt god smag (det var hende, der blev gift i en one-shoulder fra Packham (før Packham var the shizzle) med den smukkeste ryg).

We’ll see! Måske er kjolelykken i London? Vi rejser først om tre ugers tid, og jeg har to aftaler i København inden da <3 I al fald er tippet givet videre om brudekjoler i udlandet også – måske I har en ferie planlagt? Familie at besøge? Udvalget er i al fald noget andet.

16 kommentarer

 1. Alexandra siger:

  Jeg er så åndssvagt tosset med Temperleys brudekjoler, og håber på at hun ikke skifter totalt stil, før det bliver min tur.
  Hun rammer bare spot on med vilde detaljer, boho uden at det bliver for enkelt og kedeligt, smukke udskæringer.. Jeg kunne blive ved <3

  1. Cathrine Nissen siger:

   Det tror jeg ikke, hun gør – hun har alle dage været total boho 😀 Meget smukke! KH

 2. Trine siger:

  Hej Cathrine
  Nu hvor du skal til London vil jeg komme med en anbefaling, min venindes veninde arbejder nemlig hos Andrea Hawkes i London, og hun har syet en virkelig flot kjole til min veninde og andre, som jeg har set billeder af. Bare et lille tip.
  God tur – og jagt.
  Hilsen Trine

  1. Cathrine Nissen siger:

   TAK for tip Trine, jeg tager imod dem med kyshånd :-* KH

 3. Maria siger:

  Uh, spændende 🙂 jeg glæder mig til at se billeder! Jeg tænkte på om du er faldet over nogen lidt mindre og billigere brudekjoler der kunne egne sig til et lille rådhusbryllup? Det ville jeg meget gerne se et indlæg om! Jeg er også lige blevet friet til, og har forelsket mig helt i en kjole twinpeaks har på i hendes deichmann konkurrence, men den er desværre af en ældre dato, så nu er jeg på herrens mark igen 😉
  Tillykke med det hele!

  1. Cathrine Nissen siger:

   Hm… Jeg kiggede faktisk ind ad vinduerne hos Lilly i dag, da jeg var på Strøget. De har seriøst oppet sig. Helt vildt. Ellers ville jeg kigge hos FN92 eller efter Philippe Manivet 🙂 Rigtig god fornøjelse <3 KH

  2. Anne siger:

   Jeg er også på rådhusholdet. Havde egentlig købt en Ganni blondekjole til dagen, men nu har jeg skiftet mening, så den skal nok sælges igen. Pt hælder jeg nemlig til at finde en tynd, langærmet overdel, gerne lidt transparent, med en satinstropbluse under – og så matche med en nederdel med brus i til knæet. Lidt a la dette: https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/736x/b8/29/a3/b829a390e2b44d04982f153d9bce7abe.jpg
   Det kan nok gøres for rimelige penge. Der er masser af den slags kombinationer på Pinterest – søg fx på city hall wedding dress. 🙂

 4. Helene siger:

  Du skal da have din kære kæreste til at holde op med det neglebidning 😉
  Det må være et før bryllups mål for ham. Tillykke med forlovelsen!

  1. Cathrine Nissen siger:

   Hahaha, vildt spottet! Det er noget han arbejder med, pt. er hypnose vist i tankerne 😉 KH – og tak <3

 5. Josefine siger:

  Jeg er lige kommet hjem fra London, og er ligesom dig også helt vild med små smutture derover! Nu står jeg ikke selv og skal giftes, men suger dine bryllupstips til mig – man ved aldrig, hvornår man mon skulle få brug for det 😉 GOD weekend!

  1. Cathrine Nissen siger:

   Haha, you never know 😉 Det er sådan en herlig by, og det behøver ikke koste alverden! KH

 6. Lærke siger:

  Lyder som om du har en skøn weekendtur planlagt!! Jeg bor i London og er på brudekjolejagt for/med min veninde, og vi kan anbefale Kate Halfpenny’s studio. Vintage-inspirerede brudekjoler med en høj grad af customisation – de er så smukke! http://www.halfpennylondon.com/
  Glæder mig til at følge dine brudekjole-overvejelser!

  1. Cathrine Nissen siger:

   UF nogle smukke kjoler! Især de der two-piece-ting med top og underdel. WAUW! Mega godt tip, tak Lærke! Jeg håber, I finder noget smukt til din veninde 🙂 KH

 7. Lisbeth siger:

  Kan man ikke godt tillade sig, at tvinge nogen fra sin omgangskreds til at flytte til London? Jeg kan så godt lide byen, og ville så gerne opleve den uden turist-brillerne, men jeg kender ingen derovre, og har ikke selv lige mulighed for at rykke, haha 😉
  Det er ikke mere end et par måneder siden min kæreste og jeg var derovre, men jeg kan godt mærke, at jeg allerede snart trænger til en tur mere :b
  // http://www.moonlitmadness.dk

  1. Cathrine Nissen siger:

   JOW! Eller selv rykke 😉 Det er måske nemmere! Du har altid nogen at crashe hos i Danmark når smutturen går den vej 😛 Det er en dejlig by! KH

 8. Helle siger:

  Søde Cathrine, kan du anbefale en lækker aftensmads-restaurant i London? Min kæreste fylder 30 lige om lidt og jeg har købt en tur dertil som en surprise. Mangler bare et lækkert sted at kunne invitere på middag…

Send en besked