Top

Brudepigekjole vol. 3: Nu har jeg den! (tror jeg)

12.03.2012
Skabt af Cathrine

ÅHR det er jo så svært med det der brudepigekjole, se bare HER og HER hvilke kjoler jeg har været igennem. Jeg var meget forelsket i den fra Wackerhaus, men den var en del numre for stor omkring brystet, så var der de to fra Topshop – den nude-farvede med pailletter var mest populære hos jer, men som min mor var inde på, var den nok lidt for bar – bar ryg og ret kort. Den anden var for cocktailagtig – og dyr.

Jeg har besluttet mig for, at jeg skifter kjole undervejs til festen – det er et langt arrangement fra kl. 13.00 i kirke til ud på natten. Jeg har tænkt mig at have DEN HER kjole på om aftenen – den er der nemlig ingen andre end A, der har set. Og den er ret så fin på – men garanteret åndssvagt varm dernede – men det må jeg klare.

Det betyder også, at jeg har lidt mere råderum til at vælge kjolen til dagstimerne. Den må gerne være mere cocktail-agtig – men der gælder jo ligesom nogle regler; ikke sort, ikke for bart, ikke for kort, ikke hvidt. Derfor synes jeg faktisk ret godt om den her; ÆLSKER farven, pailletterne. Den skal peppes op med nogle pink sko, forestiller jeg mig. Hvad siger I, er den ved at være der?

23 kommentarer

 1. Ditte Mehner Kristiansen siger:

  Ej den kan jeg ikke li’… (Så er det jo godt, at det ikke er mig, der skal være brudepige! :-D) Den ser alt for stor ud og du forsvinder i den på den der kartoffelsæk-måde, efter min mening. Hehe. 🙂
  Den lange du linker til er dog guuuuuuudesmuk!!!

 2. Ej Ditte, det er så godt du siger det! Det var min eneste anke – at man måske forsvandt lidt. Men jeg tænkte at det var stilen og måske kunne workes med et bælte i taljen. ÅH JEG ER SÅ SVÆR 🙂 Jeg hører lige hvad A siger, når han kommer hjem!

 3. Christina Vejsgaard siger:

  Altså den er da okay.. Men… men… de andre var så pæne!! Synes at den er ret bling-bling-party agtig til et bryllup – men det vigtigste er jo at du føler dig tilpas i det. Og sej, det er den!

 4. J. siger:

  Jeg synes den er skide flot!

 5. J. siger:

  Men jeg er også en Malene Birger-sucker 😉

 6. Laura G. siger:

  Helt enig!
  Den mørkeblå er simpelthen fantastisk!!!!
  Men kunne bedre li’ den cremefarvede du viste sidst ift. den grønne her 🙂

 7. Den er rigtig flot med grøn bling bling, men jeg ville være bange for at tage opmærksomheden fra bruden vis jeg som brudepige bar sådan en shine kjole 🙁 Og ja så er den lidt kartoffelsæk agtig for oven.. Håber det snart lykkes dig at finde den helt rigtige 😉

 8. Sara siger:

  Jeg synes, at du ser dejlig og festlig ud <3

 9. Marie siger:

  Jeg synes at den er fed, men er nok mest fan af den lange fra wackerhaus 😉
  Det bedste råd jeg kan give er, at vælge en kjole du føler dig godt tilpas i, for som du siger, er det en lang dag (også selvom man skifter kjole undervejs).
  Glæder mig til at se hvad du vælger, eller om der kommer flere kjoler til “afstemning”.
  – Marie
  mullethecity.blogspot.com

 10. Mette T siger:

  Jeg synes at den er rigtig fin!

 11. Altså.
  Jeg synes den er for meget til om dagen. Farven er fantastisk, og det er en skøn kjole og jeg ville synes godt om den som aftenvalget. Men til dag og vielse, synes jeg der er alt for meget party over den.
  Og jeg synes den mørke, lange er meget lang og mørk til i sommerbryllup i det sydfranske. Selv om kjolen i sig selv er meget smuk og klæder dig fantastisk, så synes jeg ikke den passer til årstiden.
  Hvis jeg skulle bestemme, skulle du lede vide efter noget der mindede om Wackerhaus kjolen. Lang og lys. Måske med mønster, måske ensfarvet – men lys og let!

 12. Hvad med sådan noget her, f.eks.:http://www.theoutnet.com/product/251345
  (Eller nogen af de andre crazy meget nedsatte kjoler i deres udsalgs-udsalg!;o))

 13. m og lille o siger:

  Altså du sendte mig et link på min mail, som jeg er kommet til at slette – men den var lang og lys blå. Og så kunne man få den i 100 farver! Den var så fin! Den var vist fra USA – jeg ved godt det er lidt risky, men den var virkelig flot og bryllup-i-frankrig-om-sommeren-agtig!!
  Den grønne du har på er jeg vil med! Jeg ææælsker glimmer jo! men jeg er enig i at den er lidt meget til et bryllup om sommeren! Og det er jo lissom nooogen som ikke skal outshines, som en af de andre også nævner! hihi!
  Synes også det er så svært for dig – den mørkeblå er sindssygt flot. Jeg har ikke lige tænkt over at den kan blive for mørk til sommerbryllup – synes ikke det gør noget om aftenen… men helt klart en lys, luftig sag om dagen!!!

 14. Jeg er også mega glad for den blå! Men som fx Fru Buur skriver, så er den måske lidt for mørk og usommerlig?
  Nårh men den grønne røg tilbage efter Mor J sagde, at hun ville synes den var for gå-byen-agtig… Den cremefarvede var også sååå fin! Men en smule kort og bar til kirken (fik jeg at vide, hehe, det er godt at have nogen i nærheden, der kender reglerne :))

 15. Ja den er TOP sej, men som du skriver lidt for bling til bryllup – det var også det min mor sagde… Lidt for “nytårsfest”-agtig… Jeg gad gerne kunne have holdt fast i den bare til den næste gode fest, men den var hammer dyr… Så nu venter jeg på den næste fine sag dukker op 🙂

 16. Jaer ÆLSKER også Birger-sager! Men der var flere der sagde den var toooo much… Lidt for vild-gå-i-byen-agtig…. Hm, jeg håber der dukker noget andet godt op – mere stress er der heller ikke 🙂

 17. Du har ret, den suger lidt for meget øjnene mod den, både med den vilde farve OG bling-bling’et.. Nu satser jeg på Conscious Collection 🙂

 18. Tak Sara, den er så festlig 🙂 Den er altså dømt ude som brudepigekjole (efter masser af gode råd fra både jer herinde og mor J. Men nøj hvor jeg gerne gad have den hængende i skabet til den næste sjove fest 🙂

 19. Den fra Wackerhaus var også sååå fin, men alt alt for stor… Men jeg tænker at nogle af dem fra Conscious Collection også er fine..
  Jeg tænker også, at det er vigtigt, den sidder godt, og at jeg er tilpas. Det er det værste, hvis den er for løs, for lang eller man bare ikke føler sig helt som sig selv..
  Brylluppet er først i juli, så jeg kan sagtens nå at få flere kjoler på bloggen, haha 🙂

 20. Jeg blev også MEGA draget af min store kærlighed for glimmer! OG farver for den sags skyld.. Men nu er den altså tilbage i Magasin, den blev dømt ude af flere. Men gid den måtte bo i mit skab til en anden lejlighed 🙂

 21. Ih er det bare mig, linket virker ikke? Kan du skrive det igen, jeg har forsøgt at søge på produktkoden uden held…
  Du har ret, den er lidt for en-aften-i-byen-agtig… Æv! Som du elsker jeg også glimmeret og farven, men den er for vild til vielse kl. 13.00… Jeg vil så gerne have en pastelfarvet gulvlangkjole… Det må kunne findes 🙂
  Jeg er altså også ret forelsket i de der Conscious Collection-kjoler… Må være hurtig når de kommer 🙂

 22. Jeg tør altså ikke bestille noget fra USA – ét så bliver det dyrt i told/porto osv. Og så er det svært at se kvaliteten på billederne…
  Den grønne er bare så fin, men ikke så bryllup agtig, æv! Den er i Magasin igen!
  Jeg leder videre 🙂

 23. Malene Birger-sagen er tilbage i Magasin, I var flere, der sagde, den var lidt tooo much. Men da min mor også sagde det, så var jeg sikker på, den ikke gik. Hvad mor siger er altid det rigtige hehe…
  Jeg er SÅÅÅ glad for jeres tanker om brudepigekjolerne, både denne her gang og de andre gange – I tænker altså lige noget andet end mig, TAAAK! Jeg håber I er friske på at dømme næste gang, jeg finder en kjole.
  Pt. har jeg tænkt at tage en pause fra kjolekiggeri – jeg ved efterhånden præcis, hvad pretty much ALLE mærker har af fine kjoler. Too much. Tager en pause fra det indtil jeg kommer hjem fra Rom, men så går jeg i gang igen. Selv om brylluppet først ligger i starten af juli, så er der ikke noget værre end at blive ramt af panik, fordi det er umuligt at finde noget i sidste øjeblik 🙂
  Og så krydser jeg altså fingre for en af Conscious-kjolerne kan lande hos mig!

Send en besked