Top

BRYLLUP er ude!

30.11.2018
Skabt af Cathrine Widunok Wichmand

Bryllup the book, Bryllupsbog, People's press, Cathrine Widunok Wichmand, Rockpaperdresses, Cathrine Widunok Wichmand
Bryllup the book, Bryllupsbog, People's press, Cathrine Widunok Wichmand, Rockpaperdresses, Cathrine Widunok Wichmand

(Mens Julie og jeg skød billeder, tog Adam sig kærligt af Eddie som vågnede fra lur og pludselig SKREG, så det var med hjertebanken for os begge, Julie og jeg, og HELT hårde boobies for mit vedkommende at blive færdige, haha – jeg kan også bare se på alle billeder, hvor giga madklar, de er. Shit, det er overvældende – og jeg nævner det altså bare før en af jer gør det, haha! I know! For ikke at tale om de der små runde trusseindlæg til brysterne aka. ammeindlæg, som konstant flyttede på sig under den gennemsigtige kjole. What a mest, haha, men fine billeder!)

Bryllup the book, Bryllupsbog, People's press, Cathrine Widunok Wichmand, Rockpaperdresses, Cathrine Widunok Wichmand
Ej, hvor har jeg glædet mig til i dag.
Det er har været længe undervejs, meget længere end vi selv havde regnet med. Men først skulle vi lige vente på, at også Emily blev gift. Ja, vi startede allerede snakken om bogen i 2016 – da AC, Chris og jeg blev gift. Da sagde Emily “hvis I kan vente på mig, så er jeg game” (på en lidt mere Emily’sk måde, måske nærmere “Hvis I venter på mig, så er det mægtigt”). Og det gjorde vi.
Klip til efteråret 2017, hvor vi tog den op igen. Men så var der lige nogen rejser, flytninger og nogle små babyer og noget fertilitetsbehandling.
Og SÅ kom 2018. Og der har vi skrevet. Skrevet og skrevet. Og så skulle man tro, det var en bibel sized bog, ikke? Næsten, en bryllupsbibel! Men små tohundrede gode sider tager også tid. 187 sider for at være præcis.
Bryllup the book, Bryllupsbog, People's press, Cathrine Widunok Wichmand, Rockpaperdresses, Cathrine Widunok Wichmand

Bryllup the book, Bryllupsbog, People's press, Cathrine Widunok Wichmand, Rockpaperdresses, Cathrine Widunok Wichmand

Hvad indeholder bogen så?

Udover virkelig mange og virkelig lækre billeder fra vores egne bryllupper; borddækning, kjoler, blomster, vielsesringe, fest og glimmer, så har vi egentlig bygget den sådan nogenlunde op efter ‘timelinen’ (kan I huske, jeg lavede en i sin tid?).
Først afsnit om location, så ringene, tøjet (også et afsnit til herrerne vel at mærke!), så skønhed/hår og makeup osv, osv. Og under hvert afsnit er der fyldt på med små råd og erfaringer fra hver af os, så I også får det ærligt med – er det nu også vigtigt med de bartendere? Den hjælpende hånd? Og sådan en wedding planner, er det noget moderne pjat? We’ll tell you!
Så har vi også lavet et lille skriv om polterabend – som måske kan virke skørt, nu bruden traditionelt set ikke har et say, men det giver mening, når man læser det. Vi har tilføjet lidt om traditionerne, lavet en fotoliste så I er nogenlunde rustede til hvilke billeder, der er rare at få fra fotografen efterfølgende (især smart hvis man ikke kører med den dyre prof. fotograf men måske en ven eller lignende) OG en tjekliste, så du kan krydse punkter af OG en masse andet.
Ej, hvor jeg synes, den er blevet god. Vi er kommet SÅ godt omkring. Den er ærlig, personlig – alt det man faktisk ikke rigtig får fra nogen danske bryllupsbøger på markedet. Og så er den dødlækker! Altså afsindigt lækkert sat op, synes jeg, meget elegant. Krydret med tegninger af Letizia Caramia som, hold nu fast, er tegner på fransk VOGUE! Siderne er kraftige, forsiden stofagtig.
Vi ville have en bog, som var frisk, skarp og alligevel så smuk og klassisk at man gerne vil have den liggende på sit sofabord. Giftemoden eller ej. Og det har vi fået, synes jeg!
Bryllup the book, Bryllupsbog, People's press, Cathrine Widunok Wichmand, Rockpaperdresses, Cathrine Widunok Wichmand
Bryllup the book, Bryllupsbog, People's press, Cathrine Widunok Wichmand, Rockpaperdresses, Cathrine Widunok Wichmand
Jeg er stolt af bogen, stolt af mit navn står på ryggen af den, stolt af pigerne som jeg har fået den i mål med. Trods diskussioner og kunstneriske uenigheder undervejs – det kræver sit at være fire om en bog. Men det har været det hele værd, for den er SÅ gennemarbejdet.
NU glæder jeg mig til at få den ud og give den et liv. Jeg glæder mig til at høre jeres mening – endelig lige brug #BRYLLUPthebook på instagram, hvis I deler noget eller tag mig, så jeg kan følge med. Så bliver jeg så stolt. Og så har jeg i øvrigt fået den fineste lille stak bøger til min egen hylde – og jeg tænker at lave en lille giveaway på insta til et par heldige læsere, hvis der er stemning for det?
JA, mit weekendsindlæg må vige pladsen til fordel for vores bog på udgivelsesdagen, selvfølgelig! Jeg deler weekendsplanerne i morgen tidlig, you guys.

Pssst… Bogen kan købes på de fleste bogsites online!

Bryllup the book, Bryllupsbog, People's press, Cathrine Widunok Wichmand, Rockpaperdresses, Cathrine Widunok Wichmand
Bryllup the book, Bryllupsbog, People's press, Cathrine Widunok Wichmand, Rockpaperdresses, Cathrine Widunok Wichmand
Bryllup the book, Bryllupsbog, People's press, Cathrine Widunok Wichmand, Rockpaperdresses, Cathrine Widunok Wichmand
Bryllup the book, Bryllupsbog, People's press, Cathrine Widunok Wichmand, Rockpaperdresses, Cathrine Widunok Wichmand
Bryllup the book, Bryllupsbog, People's press, Cathrine Widunok Wichmand, Rockpaperdresses, Cathrine Widunok Wichmand

20 kommentarer

 1. Karen siger:

  Jeg hæfter mig ikke ved bogen, men ved dine billede, særligt det i profil. Hvordan kan du være så tynd, når du lige har født?

  1. Marie S siger:

   Det er altså en lidt spøjs kommentar – hvorfor skulle hun ikke kunne være det? Kroppe er forskellige, og det er forskelligt, hvordan man ser ud en, to, seks, otte eller fyrre uger efter en fødsel.

   1. Trine siger:

    Jeg tilslutter mig lige her. Jeg tabte mig selv 10 kg på en uge efter min fødsel. Dvs. jeg på meget kort tid vejede mindre, end før jeg blev gravid. Jeg ved ikke hvorfor – jo noget, skyldes helt klar amning, men noget formentlig også gener.. Så for nogle går det bare nemt – helt uden at man anstrenger sig.

 2. Stort tillykke med bogen, den ser lækker ud. Det er et kæmpe arbejde at skrive og sammensætte en bog. Jeg at selv skrevet en bog i samarbejdet med en anden og nej det var ikke let.
  Hende illustratoren, Letizia Caramia du nævner har hun en instagram profil eller hjemmeside? Kunne ikke lige finde noget på hende.
  Endnu en gang KÆMPE tillykke og husk at fejer det med maner. God weekend

 3. Mathilde siger:

  Tillykke med den fine bog! Den kan jo lige nå at komme på min ønskeliste 🙂

 4. Lisbeth siger:

  Stort tillykke! Hvor er I altså bare seje. Jeg spekulerer som en gal på, hvordan jeg kan forsvare at anskaffe mig den, uden det kommer til at ligne, at jeg venter på et frieri, haha. Jeg er jo bare nysgerrig på jeres arbejde – og så skader det vel aldrig at gøre sin research i god tid 😀
  – I øvrigt, så kan jeg ikke lade være med at fnise fjollet, når jeg scroller ned gennem det her indlæg, som så bliver direkte efterfulgt af dillerillustrationen i Politiken fra seneste indlæg. Ingen kan beskylde dig for ikke at være alsidig! <3
  Knus

 5. Marie siger:

  Tillykke med den fine bog – den skal helt klart bladres i – til inspiration til mine veninders bryllup. Havde det smukkeste bryllup i år og jeg brugte hovedageligt dog som min inspirations kilde ♥️
  Et lille ønske – jeg har droppet Instagram, da jeg var dybt afhængig og alt for tit hang ved den telefon, så det kunne også være fedt med en konkurrence her på bloggen 🙌🏻🤞🏻

 6. Maria siger:

  Tillykke med den fine bog Ærgerligt at jeg allerede er gioft!
  Og hvor ser du bare dejlig ud. Den der glød (nyforelsket i baby) klæder dig!

 7. Rikke May siger:

  TILLYKKE BABE
  XX
  R

 8. Sara siger:

  Kæmpe tillykke med bogen! Jeg står ikke ligefrem selv og skal giftes (som i overhovedet ikke), men jeg eeeelsker den slags, så nu har jeg altså klikket den hjem. Håber virkelig ikke min kæreste får et slagtilfælde og tror det er en dårligt kamoufleret hentydning. 😂💕

 9. Anna siger:

  Elsker din kjole! (og savner mine bryster fra det første halve års amning… når man rammer at have ammet i 22 mdr er de knap så svulmende…)

  1. Katrine siger:

   Du skriver præsis, hvad jeg tænkte. Vi kører også på 22. Måned med amning, og det er bare ikke det samme som de første mange måneder 😂😁

 10. Tina siger:

  Stort tillykke med jeres smukke og flotte bog:-)
  Sikke en fantastisk både du præsenterer bogen på her i indlægget, flotte billeder igen, som altid:-)
  Jeg vil glæde mig til at læse i jeres bog, se de mange smukke bryllupsbilleder og lade mig inspirere og dele med dem jeg har kær:-)
  Ønsker dig en glædelig 1.december og en 1.advent i morgen:-)

 11. Tillykke med bogen! Jeg glæder mig til at kigge i den, når det en gang kan lade sig gøre. Jeg går og drømmer og tænker om at blive gift, men har ikke lyst til at presse ham herhjemme, som klart har givet udtryk for, at det er ham som skal fri. Så jeg må bare vente 😉 Men derfor kan man nok godt låne den hjem på et tidspunkt, og købe den når tid er.

 12. Line siger:

  Lige siden du blev gift, har jeg været så utrolig forelsket i den Jocasta-kjole og kan slet ikke se mig selv nogensinde blive gift i andet end den himmelske skønhed! (Hvilket er lidt problematisk, når mit kjolebudget aldrig kommer til at være bare en fjerdedel af dens pris). Men hvor er den dog og du dog smukke.

 13. Sophie siger:

  Tillykke med bogen.! Jeg har fået æren af at være brudepige til min skønneste venindes bryllup til næste år, og ville meget gerne give hende denne bog, til at kunne blive inspireret af. Har søgt på div online bog sider men kan ikke finde den desværre – kan du dele et link? Og rigtig god ide med en givesway!!
  På forhånd tak og tillykke igen.

 14. Hadia siger:

  Hjertelig tillykke med udgivelsen af bogen – hvor er det fedt, hvor langt blogverden er kommet pga stærke, dygtige blogger som jer, der helt klart har masser at byde på som markedet ikke kan gøre på samme måder. 🙂 Jeg vil blive utrolig glad for en giveaway på Insta, yes please 😀

 15. Pernille siger:

  Skøn bog med dejlig inspiration, når man skal giftes li om lidt – wiiii…. Må altså vide hvor dine fede bryllupssandaler er fra – de er virkelig fine!! 😉

  1. Cathrine siger:

   Dem på billederne her eller i bogen? Her: Marni, min rigtige bryllupssko er Valentino 🙂 KH

Send en besked