Top

Bucketlist: 10 mål inden jeg dør

31.03.2012
Skabt af Cathrine

Overskriften lyder meget dramatisk – sådan er den ikke ment. Jeg elsker bare lister – lister i alle former. Der er et eller andet MEGA tilfredsstillende ved at krydse af og strege ud.
Hjemme på min hylde står bl.a. to “listebøger”; “1001 film du skal se inden du dør” og “100 steder at se før du dør”. Og det blev jeg lidt inspireret af, så jeg har lavet en liste med “10 mål inden jeg dør” – jeg har selvfølgelig MANGE flere mål og drømme i livet, jowjow, men lige nu banker mit hjerte lidt hurtigere for de her drømme. De vil helt sikkert ændre sig over tid, men jeg tror, det er vigtigt, i hvert fald for mig, at holde fast i nogle af målene hele livet – ellers kan listen jo være ligegyldig. Here it goes:

Inden jeg dør, vil jeg:

– … Vandre over Indlandsisen med is på kinderne og et telt i bagagen, spise dåsemad i den klare og lyse nat

– … Være værtinde for Melodi Grand Prix, den ultimative musik-glimmer-velour-chiffon-blæser-i-håret-aften. Jeg elsker det show.

– … Være med i en Bollywood-film – forpassede chancen med milimeter sidst jeg var i Indien, men tanken om synkrondans, henna og glimmersten på kroppen gør mig ør.

– … Tage på roadtrip sammen med A i en åben øse med armen hængende ud ad vinduet og vind i håret langs Route 66, og stoppe ind ved en diner og bestille en omgang burger+fritter

– … Stå som sild i en meget stor tønde sammen med tusinder andre på Times Square, når et nyt år ringer ind og kysse hvem end der står ved siden af (helst A)

– … Flytte til Paris og spise croissant og pain au chocolat HVER dag og gå på museer i silende regn og have Edith Piaf i ørene.

– … Spise en middag på verdens bedste restaurant, lige nu er det jo NOMA, det gør det da overskueligt!

– … Gifte mig med A. Han er og bliver det bedste, der er sket mig.

– … Bære rundt på min rygsæk og mine tanker i Himalaya under blå himmel og føle mig helt alene i verden.

– … Køre Europas landeveje tynde i et “rugbrød” med Bedste Ven B – vi skal have hver vores soveplads bagi og så skal vi starte ud med at høre Spice Girls i hvert fald indtil Hamborg.

Hvad har I af mål?

Billeder fra: Favim.com, sfsu.eu, chandrakantha.com, larslyn.dk, nyxplorer.com, wayfaring.info

8 kommentarer

 1. Malou siger:

  Åhh nogle fantastiske mål!!! Har en veninde der har været med i en Bollywood film – det skulle have været helt fantastisk!!! Jeg har kørt Australien godt tyndt i et et rugbrød fra 1976 – baby-bæ-gult og vi døbte hende Mary-Lou (Maria og Malou) Queen of Denmark.. Det var FANTASTISK!!!
  Min liste er laaaaang, men kan nævne: roadtrip USA med meget sød kæreste, Se Nordlys, Til Grønland, rejse i Israel og mit størtste ønske er at flytte til Tanzania og arbejde… Bum-bumme-lum 🙂

 2. Tja jeg er ikke så kreativ når det kommer til planer om fremtiden, er mere til en dag af gangen princippet du ved 😉 Har dog en to do liste på min blog, men den er stadig under ombygning 😉 Men du er da altid velkommen til at tage et kig forbi, selvom at den ikke er så vild og udfarende som din 😉

 3. Camilla siger:

  Ikke Times Square til nytår – vi var der til 2010 og det var sindsygt på den vanvittige måde! Folk stod der i multi mange timer som “sild i en tønde” i piv piv kulde:-( Vi var på hotellet og så det i fjernsynet, lige som de New Yorkere jeg talte med dagen efter.
  Men en rigtig dejlig liste:-)
  /Camilla

 4. ÅHR Malou, jeg er FYLDT med beundring over dit eventyr i Mary-Lou! Hvordan katten fik I fat i skønheden? Jeg synes, de er svære at skaffe – og tilmed lidt dyre! Det lyder som et absolut vidunderligt eventyr!
  Nordlys! Det vil jeg også se! Og arbejde i Afrika lyder også som en af mine drømme, godt vi har hele livet 😀

 5. Den skal jeg ind og lure på!
  Jeg prøver også “en-dag-ad-gangen” af, men jeg er slem til at drømme om det næste 🙂

 6. Tak Camilla 🙂 Jeg har godt hørt at Times Square er SINDSSYG den aften! Måske den skal genovervejes – det skal i hvert fald være pre børn og gammel-dame-dårlig-blære 🙂

 7. Tja, det kan være jeg bliver bedre til at drømme når jeg er kommet ind på en uddannelse 😉 For lige nu er det jo målet 😉

 8. Malou siger:

  Der findes faktisk en del rugbrød i Australien – i rigtig god stand. Uden salt på vejene og dårligt vejr, så ruster skønhederne ikke. Vi købte hende af et australsk par ude i en lille by – gennem nogen som kendte nogen du ved 😉 Vi gav faktisk kun hvad der svarer til omkring 20.000 danske for hende. Det var i 2005. Året efter var hun blevet veteran, og vi kunne have fået hende til DK uden afgifter (selvfølgelig skulle der bruges en del penge på transport). Det er det dummeste der nogensinde er sket, at vi ikke fik hende hjem. Vi snakker ofte om hende, gerne som et fuldbyrdet medlem af veninderedsen. Åhh, det var sgu sand kærlighed med hende Mary-Lou <3

Send en besked