Top

Cocktails, kindkys eller knas i slikskålen

24.03.2017
Skabt af Cathrine

Godmorgen piger og glædelig fredag!

Kører I casual eller formal Friday? Jeg gad godt klæde mig sådan rigtig fint på, tage til cocktailparty og mingle og møsse på min mand. Sådan noget gør man ikke rigtig, vel? Hvor kan man egentlig det i København, sådan ægte? Jeg tænker sådan vaskeægte komme rullende i en hyrevogn (vigtigt, det er en hyrevogn og ikke en taxa/uber), stikke den ene pote ud af vognen og blive hjulpet op og ud af en gentleman, i hvid smoking, hvorefter jeg retter stolaen om skuldrene, og så trisser vi ind. Trisser, fordi jeg ikke kan andet i mine bepelsede damesko. Ind og sippe cocktails af krystalglas med periodisk “nette-mig-tid” på toilettet.

Måske jeg bare skulle beholde mine strikbukser på og sætte The Great Gatsby på dv-dutten på i aften. Det andet virker egentlig også lidt besværligt, ikke? Pænt tøj, godt hår, pels i drinken og ømme fødder. Ej. Der kan X-Factor på fjerneren egentlig også på noget rigtig tilfredsstillende.

Så bliver det sådan! Efter en travl arbejdsdag – og en officiel sidste dag på DR i dag – så smider jeg fødderne op i aften og flader ud.

Må I få en fin fredag, om den kalder på cocktails, kindkys eller knas i slikskålen.

Reklamelinks: Cocktailglas – Kosta Boda // Sandaler – Miu Miu

rockpaperdresses, cathrine widunok wichmand

10 kommentarer

 1. Du ved godt, at der faktisk er The Great Gatsby-fester i Kbh ind i mellem, ikke ?
  Det er ret sjældent, fordi de også holder festerne andre steder i Europa – men de findes !

  1. Cathrine siger:

   NEJ! I didn’t 😱 Hvor kan man tilmelde sig nyhedsbrev?

   1. Rebecca siger:

    Du kan læse mere om det her: https://www.partylikegatsby.eu Har hørt det skulle være ret sjovt og gennemført! 🙂
    Tak for en god solskinsblog – og også rigtig god fredag til dig! 🙂

 2. Anna siger:

  Heeey, kunne du ikke tænke dig at lave nogle playlister akkompagneret til dine collager af og til? Det ville være så hyggeligt!

  1. Cathrine siger:

   Det var da en sjov idé! Hvordan tænkte du det, skulle udformes? Altså hvordan ville du have dem til brug? Lige mens jeg lavede denne her hørte jeg soundtracket til La la land, haha! Kh

 3. Julie siger:

  Jeg bliver lige nød til at slå et slag for dig, men ISÆR alle dine læsere og alle de kommentarer der kommer på alt det her med børn. Hold nu kæft hvor er der meget kærlighed og omtanke derude, til alle os der kæmper for at de små søde hjerter kommer til os. TAK ❤️💛 det gør bare alt lidt nemmere!

 4. Lika siger:

  Cathrine – vil spørge dig om en enkelt ting og håber på dit input. Jeg skal til bryllup om 3 uger og har siden januar prøvet ALVERDENS kjoler. Og har simpelthen ikke kunne finde en der sidder ordentligt som samtidig er festlig at se på OG til at betale. Min budget er ikke 3000+. Nu har jeg så ENDELIGT fundet en skøn nederdel – en fra Baum og Pferdgarten (shashenka dress), a-line, hvor jeg får den skønneste Carrie følelse af at have på. Sammen med en løs overdel og stiletter ville den være SÅ fin.Og med en blazer i hvid til inde i kirken. Vi er lidt over i noget i stil med da Carrie bar den mint-grønne tyl sag i sidste afsnit – og så alligevel ikke, men jeg kom til at tænke på det afsnit. Nå – Men hvad sker der så? Ja, så fandt jeg jo endnu en nederdel fra Julie Fagerholt. Denne er en plisse i sort med lidt mønster. Sidder skønt – og fremhæver hofter og røv. MEN – det er jo ikke Carrie-følelsen, jeg får når jeg har den på. En god følelse, men ikke den rigtige-ahhh-Carrie-agtige følelse 🙂 Kan du følge mig? Hvilken en skal jeg vælge synes du? På en måde ved jeg jo godt hvad du vil svare – men jeg vil gerne høre dig ad alligevel. Det jeg nemlig også tænker på er, at det er en jeg gerne vil bruge efter brylluppet og siden jeg går meget lidt til fester (siden jeg blev mor) så vil jeg også gerne have en, der ikke bare hænger i et skab. Så derfor tvivler jeg. Men hvad gør jeg? Hvad ville du gøre? Skal jeg nuppe den “vilde” og så dresse ned, hvis jeg vil tage den i brug til hverdag eller week?

 5. Tine siger:

  Du er seriøst den vildeste til at lave flotte kollager! (smiley med hjerte-øjne)
  Hvilket program bruger du?
  Kram og god weekend <3

 6. katrine siger:

  Virkelig en smuk kjole, du har fundet dig ! Kan sagtens forstår du gerne vil ud i den 😉
  Lige siden jeg læste dit indlæg om hvad du overvejer at arbejde freelance med, så har jeg ventet på en podcast fra dig, ha ha. Vil altså elske at lytte til dit eget podcastshow, så det hepper jeg fortsat på.
  god søndag. kh katrine

 7. Din smukke kjole er i hvert fald oplagt til en festlig aften 🙂

Send en besked