Top

Coronakuller og ferielængsel

08.04.2020
Skabt af Cathrine Widunok Wichmand

Rockpaperdresses, Cathrine WIdunok WIchmand
I går tror jeg, vi ramte en mur. Trætte af ikke at se nogen. Trætte af ikke at bevæge os meget længere end ud på vejen. Trætte af at forsøge at balancere forældreskab og arbejde – uden held. Trætte af hinanden.
Jeg havde virkelig kort arbejdstid om formiddagen, og så var det Adams tur. Han tog sig til gengæld 3-4 timer – og det blev jeg lidt træt af, for jeg troede også, vi skulle nå at have bare lidt familietid. Selv om 3-4 timers arbejde jo på ingen måde er nok IRL. Så vi gik og snappede lidt af hinanden. Og I ved, når man først kører ned ad det spor, så bliver alt andet farvet af det. “ÆIHJ! Jeg har jo sagt, at Xx ikke skal i Yy” og den slags komplette ligegyldigheder, hvor vi bare går og bebrejder hinanden i mikroskala.
Rockpaperdresses, Cathrine WIdunok WIchmand
Jeg tænker, vi alle er pressede, og jeg regnede også med, at det ville ramme os. Jeg synes ellers, vi har klaret det helt vildt godt. Ualmindeligt godt. Totalt team work, respekt for hinandens arbejde, uden at tælle timer og hvad den ene fik mere end den anden. Men er det ikke også klassisk, også under almindelige omstændigheder, at man op til ferier er ekstra travl? Ekstra mange løse ender, der skal bindes. Selvfølgelig er vi pressede, så ligesom jeg siger “det er ikke et dårligt liv men bare en dårlig dag”, I ved, når man hurtigt bare samler til bunke hvis først én ting ikke spiller – så er det hele skidt. Her er det ikke et dårligt parforhold men bare et virkelig dårlig pandemisk pres.

Hvis I ikke ved det, så danser vi morgendans på instagram hver morgen klokken 8.30 (til svedig musik kurateret af yours truly – og Eddie bliver mere og mere fyr og flamme og twirler og har en fest!

Rockpaperdresses, Cathrine WIdunok WIchmand
Vi har også mange ting, der kører rundt. Vi har 2,5 måneder tilbage i vores lejlighed, som vi slet ikke ser. Og vi regner lige pt. ikke med nærmest at rykke tilbage, før vi skal pakke ned. Det er så mærkeligt og en skør afslutning på seks vidunderlige år der. Og samtidigt er vi igang med at byde på noget andet, men vi er SÅ bange for markedet. Men jeg ved også, når jeg er fornuftig, at så længe man har en længere udsigt i en bolig som fx 5-6 år som os, så går det også selv om der skulle komme et dyk nu. Men der er jo bare ingen, der er interesserede i at købe på toppen før et dybt fald. Vi diskuterer frem og tilbage, og vi er lige usikre og lige bange. Gud, hvor ville jeg ønske, at bare én af os havde noget balls. I skulle se os på restaurant – “jeg skal bede om…. den der! Nej… Den der! Nårh du tager den der? Jamen så tager jeg også den!”. Vi har brug for en, der kan skære igennem.

Hvordan går det hos jer? Coronakuller eller er I helt cool, calm and collected?

Lige nu glæder jeg mig til, at Adam har ferie i morgen, for så er der den ro på. Jeg kommer til at fortsætte arbejdet, men i det her rolige tempo og lidt mere off. Undtagen i morgen! Jeg holder nemlig påskefrokost på instagram! Programmet er som følger:
Klokken 11.00 disker vi op med påskefrokost, I viser jeres påskebord og os vores!
Klokken 11.30 er der FÆLLESSANG på IG LIVE, og I har været med til at sende ord af sted til vores påske-selskabssang. Jeg skal nok sende jer teksten på forhånd. Og min plan er at Adam skal spille guitar til.
Klokken 12.00 skal jeg interviewe en af mine kvindelige helte, som jeg også har talt om herinde – måske I kan gætte hvem? Hun er engageret i UNICEF også, og derfor tager vi også et kig ud i verden. Højtiderne handler især om næstekærlighed.
OG klokken 13.00 om alt går vel, så er der tillids-stopdans kurateret af Josephine som er en af mine følgere. I er selvfølgelig med!
Så i morgen bliver en busy dag, men derudover: Mest af alt ro på. Havetid. Kærestetid. Hyggetid. Familietid. Prøve at rette lidt op på det underskud, som naturligt har sneget sig ind. Og så husker jeg igen på taknemmeligheden (men man må godt brokke sig alligevel) – vi sidder i en spirende have og ser livet udfolde sig for øjnene af os. Dét er vi taknemmelige for.

I går aftes før putning foreslog jeg, at vi gik en tur ned og sagde godnat til havet. Jeg havde  brug for 15 minutters familietid – taknemmelig for at havet er (med lidt god vilje) i baghaven

Rockpaperdresses, Cathrine WIdunok WIchmand

7 kommentarer

 1. Mette Glerup Kristensen siger:

  Hvis det ER boligen for JER, så må i ikke være nervøse for et dyk, for så er prisen den rigtige for jer, for at i kan rykke jeres drøm videre ♥️ Vi har lige rykket teltpælene for 1,5 måned siden og værdien af vores bolig, handler mere end noget om, hvad den giver os og følelsen i hjertet ♥️ Held og Lykke og rigtig dejlig påske til jer

 2. A siger:

  Så hyggeligt med de her indlæg! Og ja, vi er også ved at få lidt kuller herhjemme- God påske!! 🙂

 3. Sarah siger:

  Også kuller her. Overskuddet er bare ikke stort i dag med fuldtidsarbejde, en 2,5 årig som farer rundt, min mand som har mange møder og jeg som er gravid og jeg er bare er så træt så træt. Savner mine veninder og min familie. Men det er bare i dag, og i morgen er en ny dag 🙂 Vi har alle vores dage, hvor vi bare vil have hverdagen tilbage og det er nok meget sundt at kunne savne den, nu hvor det den vi er mest i normalt 🙂 Huskøb er at gå efter mavefornemmelsen, og hvis I skal bo der i mange år, så er det bare med at slå til.
  Tak for ærlighed.

 4. Mika siger:

  Jeg og min mand er helt som jer: normalt- ikke så mange skænderier overhovedet – nu: en del flere😆 både store og lidt ubehagelige og små irritationer som bare spreder mere irritation. Præcis som du beskriver Cathrine. Det er rart at høre at vi ikke er alene (men selvf. ikke haha)
  Nu er vi taget i sommerhus og det hjalp totalt. Vi lægger planer, hjælper hinanden, flirter, får mere ro på og har natur og vand i baghaven skiftet ud ved lille to værelses på Nørrebro og mig som er gravid. Dårlig kombination.
  Tak for indlægget som virkelig ramte mig lige hvor jeg er.
  Jeg tror på vi går bedre tider i møde:)

 5. M siger:

  Ellers kan I måske overveje at leje noget i en periode, således at I ikke forhaster jer, og kan rykke hurtigt, når det rigtige byder sig?

 6. C siger:

  deler dine tanker om ny bolig! Vi havde lige budt på et sted ugen før det hele gik løs … og nu er ejeren gået med til at genforhandle givet omstændighederne, men det hele er bremset lidt, og vi er lidt handlingslammede … ja, vi vil jo nok gerne være der i mere end 5, måske endda 10 år, og analyser, jeg læser, siger, at markedet nok ikke kommer til at dykke mere end 3% alt i alt, MEN… hvem ved noget lige nu? Hehe. Jeg er dog enig i kommentaren ovenfor — hvis det er boligEN, så er det hele nok ikke så dumt endda. Til gengæld har vi nu god med tid til at sige ordentligt farvel til vores nuværende sted — vi har aldrig tilbragt SÅ meget tid hjemme, og det er faktisk nærmest lidt for forvirrende: … ehh, vil vi virkelig gerne flytte fra dette dejlige sted? :/ Haha. Årh, held og lykke til jer <3

 7. Lise-Lotte siger:

  Her er vi kulrede – og SÅ klar til at komme ud og se og kramme folk igen. For knap fire uger siden blev min kæreste og jeg forældre til en lille søn, og det er så hårdt ikke at kunne vise ham frem til verden (udover via telefonen). Vi trænger til barselsbesøg, familiefrokoster, andre der laver aftensmad til os og må røre ved og putte baby. Vi har heldigvis (indtil videre) en super nem baby, men det gør også, at vi faktisk går og keder os virkelig meget i dagtimerne, når han sover. Det er begrænset, hvad der er at give sig til i en lille lejlighed – hvor vi har været isoleret længe, da jeg var i risikogruppen som højgravid, og heller ikke måtte se andre der.
  Håber, håber, håber at vi snart kommer ud på græs igen 🙏

Send en besked