Top

Crash boom bang

29.04.2014
Skabt af Cathrine Widunok Wichmand

  photo barca_1-4_zps95ec0218.jpg

Vi nåede endda også på de 6 timer i går at få en lille skid på, både med drinks og cava – her får jeg en lille mangodrink, SÅ god!

 photo barca_1-6_zps73f82550.jpg

Tapas på Bar Lobo var en KÆMPE vinder, vi måtte se os slået efter 6 retter og to desserter til deling!

 photo barca_1_7_zps7d8fd8e0.jpg photo barca_1-1_zpscb6e57a5.jpg

Arkitekturen tiltrækker mange tegnere.

 photo barca_1-5_zps812263de.jpg

Public service til byens mange cyklister!

 photo barca_1-col1_zps44e3fe5b.jpg photo barca_1-2_zps7c93048d.jpg

Buenos días 🙂

Her har vi det godt! Vi ankom i går omkring kl. 16.00. Turen gik som sagt med Vueling, og dét hundrede procent problemfrit, og vi landede endda lidt før tid. SKØNT! For alle minutter tæller, når vi har under 48 timer i det spanske. Og så hoppede vi ellers i en taxa og kørte mod byen, og så var vi så uheldige at lande i et uheld på motorvejen. Det gik så sindssygt stærkt! Jeg tror én bil blev påkørt, da de ville skifte bane uden at se sig for. Og da de blev ramt, blev de så sendt over direkte i os. Vi kørte yderst, tæt på en ret dyb vejrabat, men vores seje chauffør fik rettet op hurtigt, mens han bandede og svovlede, og vi blev på vejen. Alle var uskadte men så gik 30-45 minutter på motorvejen i nødsporet, liiiidt irriterende, vi er jo sådan lidt tidstravle. Men det vigtigste var, at der ikke skete nogen noget.

Og så tog vi ellers på byvandring efter at have tjekket ind på hotellet. Vi ÅD aftentimerne væk, haha! Vi nåede en kaffe og en deledonut (de har virkelig mange donuts i alle bagerier??). Så en lille pøllesnack. Så delte vi en burger på Kiosko, og så sluttede vi aftenen med VIRKELIG lækker tapas på Bar Lobo. Det er da ret imponerende på ca. 6 timer, ikke? Haha! Jeg er så glad for, at jeg er kærester med en mand, der elsker mad ligeså højt som mig. TAK for alle jeres tip, so far er det bull’s eye på dem alle!

I dag er der også lagt vilde planer. Morgenmad på Milk. Hop on/off-bus i et par timer. Frokosten er ikke helt bestemt, men så skal vi have eftermiddagskage på Bubo. Så powershopping i Gracia. Og aftensmad på Samsara. Jeg er glad for, at de spiser så sent hernede, så vi kan nå det hele! 

Jeg laver en Barceona-guide, når jeg er hjemme igen med lidt billeder. Men for nu bare et par enkelte stemningsbilleder. Og så må jeg hellere hoppe i bad, hvis vi skal nå det hele 🙂 Hav en dejlig dag, og husk at spise kage til, det har jeg tænkt mig 😛

9 kommentarer

 1. Ida K siger:

  Bubo!
  Åh jeg håber, at det er mindst lige så godt, som det har været de gange, at jeg har været der.

 2. Den Pæne Overflade siger:

  Husk husk husk slik i ‘happy pills’ på Carrer dels Arcs, Carrer de l’Argenteria eller Avinguda Diagonal, 567.
  Man bliver så fuldstændig glad i låget af de æsker og de prangende farver! 🙂 Bøtten har jeg stadig og putter slik i den til mine hårde dage.

 3. Victoria siger:

  Ihh, hvor lyder det hele lækkert (minus biluheldet – godt der ikke skete noget!). Rigtig god ferie!

 4. Katrine Anna Klink siger:

  Hvor ser det bare super lækkert ud! Kan man booke dig til en ferie, det kunne være mega lækkert med en der kan forstå at planlægge, så det stadig er rart! Farer du aldrig vild? 😀
  Egentlig ville jeg spørge noget om din smukke tylkjole fra H&M x Lanvin, du har en 34, ikke? Jeg har en 36 på hånden, men er normalt en 34/36, ville jeg kunne passe den, tror du? Er den stor eller hvordan? Jeg springer på den, hvis det er, at du mener jeg kan passe den, da det er en drømmekjole uden lige! Fortsat god Barcelona ferie med din kærlighed!

 5. Rikke Lisberg siger:

  I kom på Bar Lobo 🙂
  Jeg får helt lyst til at tage til Barcelona igen… Vi kunne godt bruge et lignende koncept på Frederiksberg!
  Nyd ferien!

 6. Katrine siger:

  Hej Cathrine, hvor ser det skønt ud! Jeg skal selv til Barcelona til juli og vil lige høre hvilket hotel/hostel/lejlighed i bor på/i? Og om du kan anbefale det 🙂

 7. ladybugdenmark.blogspot.dk siger:

  Pyha det var da godt der ikke sket noget med Jer.
  Glæder mig til Barcelona-guiden.

 8. Sofie Harry siger:

  Hop on/off-busser er de bedste dernede! Bedste by, skal helt sikkert snart tilbage 😀

 9. Cecilie siger:

  Åh! Bar Lobo! Jeg vil også til Barcelona og spise tapas!

Send en besked