Top

Dådyrøjne

11.10.2012
Skabt af Cathrine

TAK fordi I har taget så pænt imod mit indlæg i går omkring alkoholvaner. Det varmede mig rigtig meget, at I delte jeres tanker og også var glade for de tanker, jeg havde at dele. Som I måske har lagt mærke til, så venter jeg med at svare tilbage på jeres kommentarer, til jeg er hjemme i Danmark om en uge. Internetforbindelsen er simpelthen for ringe, og jeg vil også bruge tiden på at se så meget andet end skærmen som muligt. Det håber jeg, I forstår 🙂 Og så håber jeg på, at I måske kan hjælpe hinanden, hvis I liiige ser jeres snit til det?

Men fra tunge tanker om alkohol til let underholdning; dullegrej. Jeg var jo nede og få lavet øjenvipper i fredags et par dage før afrejse. Jeg har længe gerne villet prøve det, og så så jeg mit snit, da prisen var “studentervenlig” (det er nu stadig ski’ dyrt).

Jeg tog på Lash Bar, der ligger i Store Kongensgade ved Kgs. Nytorv i indre København. Stedet er ret lækkert, lys indretning! Før jeg lagde mig på briksen, talte vi om, hvilket look jeg gerne ville have. Det skulle gerne være naturligt, ikke være for dullet, men man måtte stadig gerne kunne ane, at jeg så lidt anderledes ud. Vi valgte en vippe, der var 1 mm længere end min egen og så lidt kraftigere. Så var det ellers op på “disken”, et tæppe omkring kroppen og i gang; vippe for vippe. En ad gangen. Det tog godt to timer, når vi skulle starte fra bunden, og det ikke bare var en genopfyldning. Det er altså lang tid, skal jeg hilse at sige, at ligge med lukkede øjne og bevæge krydderen minimalt.

Da vi var færdige og jeg fik et spejl i hånden, fik jeg et chok. Det var altså meget mere kraftigt, end jeg lige havde regnet med. Følte mig en smule dullet, da jeg gik derfra.

Nu har jeg haft vipperne i en lille uge – de skulle gerne holde i hvert fald tre og også gerne fire uger. Der falder nogen af i ny og næ. Men det er ikke så slemt. Holdbarheden er i orden. MEN. Ligeså dejligt det er at vågne og ligne en million, ligeså træls er det faktisk også ikke at få lov til at ligne en udbrændt kostald, når man har lyst til det. Looket er altså lidt voldsomt bare til en søndag, til afslapning og til at lave ingenting. Jeg føler mig meget “på” med de her vipper, og det ligger altså ikke helt til mig. Jeg tror, jeg har svært ved at forlige mig med tanken om, at det er lidt (meget) fake.

Lash Bar er et rigtig godt sted at få det lavet, servicen er i top, hvis man endelig skal have det lavet – det har Katja også sagt (man skal lytte til sin guru), men det er altså også en belastning for vipperne. De får ikke ligeså meget lys og luft som normalt, og så limes de løse vipper fast på dine egne. Risikoen for, at dine egne knækker, er der.

Alt i alt så tror jeg, det er en rigtig fin løsning til de, der ikke har så meget vippe eller overhovedet ikke har noget vippe, og til dem, der synes, det er fint at kaste maaaange penge efter vedligeholdelse. Måske det kunne være sjovt en gang til et bryllup? Men jeg tror simpelthen jeg er for udullet til at sporte disse vipper.

…. Vi forsøgte at tage et par billeder nede på Lash Bar, men kameraet var simpelthen ikke godt nok til opgaven, så de er meget rystede de fleste. Men I kan se forskellen mellem de to øjne på øverste billede.

18 kommentarer

 1. Wow det ser rigtig godt ud (;
  Knus Stephanie
  http://www.FashionBySterup.dk

 2. Miriam siger:

  Jeg er generelt ret meget imod, så meget den falske øjenvippe-tendens har taget over. Netop fordi det så sjældent ser naturligt ud, og jeg synes ikke, man bør afvige for meget fra sit naturlige udseende. Jeg har det på samme måde med fx alt for store silikonebryster. Men så igen, nu har jeg både kæmpekasser og dådyrøjenvipper fra naturens side, og så er det jo nemt at være hellig! 😉

 3. Vil give dig ret i at det er lidt dullet til en søndag 🙂 Der er jeg dog så heldig at have naturlig fyldige vipper (takket være min far faktisk 🙂 ), de er dog ret lyse, men med et lag eller to med mascara, kan jeg næsten få dem du har fået lavet 🙂 Men ja ellers er det rigtig pænt til dig, og nok en meget god mulighed til bryllup 😉

 4. Rosa siger:

  Hvor er de bare flotte! Hvor meget skulle du af med? 🙂

 5. Louise siger:

  Det vigtigste er jo, hvordan du føler dig, men hold da op, hvor har du smukke øjne! Synes at vipperne er MEGET smukke til dig!

 6. Kamilla siger:

  Vipperne er smukke på dig, men jeg synes, det er pænest at være så naturlig som muligt 🙂 Men det jeg egentlig sad og tænkte på, at skrive til dig, er…. Hvor FEDT det er, at du er ligeglad med, at du noglegange spiser chips med dip, kebab, burger osv… Der er så mange piger, som ikke engang vil have slik fredag aften (min veninde, jeg skal hjem til i aften) fordi de er så bange for, hvad chokoladen gør, hvad deres krop. Jeg synes, at man skal leve livet (ikke at man skal hælde på dig med usunde ting hver dag, men i weekenden må man sgu godt hygge sig)…. Ja, jeg synes bare, at det er sejt, at du bare er dig og gør det, du har lyst til og spiser det, du har lyst til 🙂 Gid flere var som dig. For mange tænker på deres ydre, selvom det ydre’s skæbne er (som alt andet) slutteligt forfald. Alle vil blive rynkede, gamle, grå en dag – så jeg synes, at man burde koncentrere sig mere om, hvordan man bliver et bedre, venligere, mere positivt menneske, end hvordan man bliver smukkere.

 7. M og lille O siger:

  Er ligeglad med øjenvipper – bare skynd jer at komme hjem og hør madammen sige ‘bil’! 😉
  Aj ok de er ret flotte men det er måske lidt overvældende hvis man gerne vil være grim en søndag eller noget…?
  Jeg kunne ikke have dem siddende ret længe – der er da ikke noget bedre end at gnide øjnene godt igennem om morgenen! 🙂
  Håber i har det fantastisk – hils og møs til både den unge og den gamle! send gerne sms’er!

 8. Cathrine Nissen siger:

  Tak Stephanie 🙂 KH

 9. Cathrine Nissen siger:

  Haha, din heldige kartoffel, Miriam! Vi andre prøver bare at efterligne 😀 Jeg er enig med dig, og jeg tror heller ikke, jeg kommer til at få dem refill’et 🙂 KH

 10. Cathrine Nissen siger:

  Hehe, ja en smule dullet, jeg tror også jeg skal afbestille refill’en 🙂 Det må blive igen engang til en stor festlig lejlighed. GID jeg havde dine smukke vipper 🙂 KH

 11. Cathrine Nissen siger:

  695,- for første omgang – refill er billigere 🙂 Der sidder stadig nogle nu snart 3 uger efter 🙂 KH

 12. Cathrine Nissen siger:

  Tusinde tak Louise, du er da for sød 🙂 De kræver nok lidt tilvænning! KH

 13. Cathrine Nissen siger:

  Victoria, you’re too sweet, thank you so much! XO

 14. Rosa siger:

  Okay, det er alligevel en slat, men flot det er du! 🙂

 15. Cathrine Nissen siger:

  Hahaha, Kamilla, hvor er du altså herlig! Jeg nyder dip, sovs, pizza og det hele – selv om det selvfølgelig er et spørgsmål om en nogenlunde balance. Chokolade har jeg hørt giver faste bryster – hvis den altså er mørk! Det vælger jeg at tro på 😀
  Tusinde mange tak for boostet, så har jeg det lidt rarere med de to gange brunch jeg har fortæret i denne weekend, hæhæ… Og hvor er det bare fine ord; “jeg synes, at man burde koncentrere sig mere om, hvordan man bliver et bedre, venligere, mere positivt menneske, end hvordan man bliver smukkere.” Det tror jeg på! Lad os gøre vores, kære Kamilla 🙂 KH

 16. Cathrine Nissen siger:

  Hahaha, søde søs, jeg glæder mig sådan til på lørdag manner. Det bliver herligt med kvalitid. Og du kan tro jeg savner at gnide mig godt i øjnene! De er altså en kende besværlige.
  KH

 17. Cathrine Nissen siger:

  Ja det var liiiidt dyrt, det er også en af grundene til, at jeg ikke synes, det er helt det værd 🙂 Men tak Rosa! KH

Send en besked