Top

Dagens: Ægte bare ben

04.03.2014
Skabt af Cathrine

 photo dagens040314_5_zps1259f6c1.jpg photo dagens040314_7_zps0b078e98.jpg photo dagens040314_1_zps28e3700a.jpg photo dagens040314_8_zps502f6f2e.jpg photo dagens040313_2_zpsb9803683.jpg photo dagens040314_3_zps0dfa2066.jpg photo dagens040314_4_zpsa77263d4.jpg photo dagens040314_6_zpsb5fd2e40.jpg

Shoes – Fendi // Skirt – H&M // Blouse  – Leighton Meester for Nelly.com // Blazer – Iró // Bag – 3.1 Philip Lim 

Hold nu kaje, hvor var det koldt forleden! Jeg skulle til fødselsdag hos min lillesøster, og jeg var overmodig. Startede fredag med bare tæer i skoene. Bevægede mig så søndag ud i bare ben. Det bliver hurtigt en glidebane! Mere vil have mere, og det var trods alt den første forårsweekend. Men det var dælme koldt og SLET ikke holdbart.  Det så simpelthen så dumt ud, at jeg stod der i bare ben, når folk gik forbi med huer og vanter. Så så snart billederne her var taget, så hoppede jeg op og skiftede tøj til uldstrømperbukser og to par underhylere. 

Men mine nyeste stiletter kom i spil, og er de ikke bare noget så smukke? Jeg købte dem for tre måneder siden, og de ligger bare så pænt i kassen og beder mig om at komme ud, dag efter dag. Jeg går SÅ godt i dem, de er topkomfortable, og jeg glæder mig så mega meget til sol og sommer, for så skal de på fusserne med lidt fin lak på tæerne. Blusen er også ny – en smuuuule lille i det, hvis I skulle være interesserede – det er min 2. mest favorittede tv-karakter Blair Waldorf aka. Leighton Meester, der har valgt den for Nelly. Jeg har faktisk en del inspirationsbilleder med Blair på min Pinterest – HUN gør det også godt på farvefronten. Og så elsker hun også a-line-nederdele, som jeg vist har lovet et helt indlæg med. Det kommer! De er fundet, jeg skal bare have tid til at lave collagen… Og nu vi er ved det der outfit, tjek lige mit hår! Der kan I virkelig se kontrasterne i farvningen, jeg er så glad for det.

NU står den på problemformulering til mine to kommende opgaver! Jeg må igang, jeg giiiider bare ikke. Kender I det? Smid endelig lidt motivation i denne retning 🙂 Hav en herlig tirsdag!

 

18 kommentarer

 1. Katrine Guldbæk siger:

  Den top er bare pæn med pæn på! Og puha, bare ben! Men godt ser det da ud 😉

 2. lauragraens@gmail.com siger:

  En masser motivation til opgaven, thumbs up til dit farvespil i håret (SÅ fint et billede med fletningen) og så ellers bare WOW til resten – du ser jo tårnhøj ud på de her bileder, og jeg er vild med sådant et lyst outfit! Det giver mig mod på selv at prøve at springe ud i det. Hvilken lak har du egentlig på tæerne? Synes lige man kan skimte lidt på andet sidste billede 🙂

 3. Maiken R siger:

  Jeg er vild med nederdelen! Jeg har ikke kunne finde den på hjemmesiden eller i min lokale H&M – jeg krydser fingre for, at den snart kommer 🙂

 4. Lotte siger:

  Såååå smukke sko! Ååårøj altså!
  Hursom – du snakker om motivation: jeg har sedler til mig selv rundt omkring. Har lige skrevet den lidt aggressive “KOM NU VIDERE” fordi jeg hænger i specialet. Og nu hænger den for næsen af mig. Så derfor bliver min kommentar heller ikke længere hah 😉 Jo – bortset fra – jeg troede du stoppede uni? Eller det er måske først om et par opgaver?

 5. mypassions@live.dk_1 siger:

  Ja det er sjovt som man slet ikke kan holde igen, bare temperaturerne stiger en smule og solen skinner 🙂 Det er jo ikke sommer endnu, selvom vi gerne vil have det 🙂 Super lækkert outfit forresten!

 6. rockpaperdresses@gmail.com_1 siger:

  Det er jo det, hvis bare vi får en fært af en solstråle, så er det frem med sommerklunset; lige til at blive syg af. Men altså, det varer ikke længe! SÅ er den der rigtigt 🙂 KH

 7. rockpaperdresses@gmail.com_1 siger:

  Ja er den ikke fin? Det synes jeg nemlig også, og den går ret godt med nederdelen; peplumtoppe til a-line er en ret fin kombination 🙂 Det var tissekoldt, overmodigt og holdt kun i 10 minutter! KH

 8. rockpaperdresses@gmail.com_1 siger:

  Den er i en sort udgave i butikkerne 🙂 KH

 9. rockpaperdresses@gmail.com_1 siger:

  Haha, Lotte, den må jeg huske mig selv på! Det er dælme sjovt! Jeg håber, du vil glide igennem specialet uden de store udfordringer! Jeg selv tager først orlov fra juni, når begge opgaver er afleveret. Har to foran mig nu; BA og en anden gammel opgave. Så tager jeg orlov, og vender så tilbage til det sidste fag, når tid er 🙂 KH

 10. rockpaperdresses@gmail.com_1 siger:

  Ja er håret ikke bare fint? Det synes jeg nemlig også. Det kommer især til sin ret i sådan en fletningen 🙂 Jeg er da også tårnhøj, haha 😀 Nej jeg er et “lill” tårn på 174 cm. Faktisk i grunden et meget lille tårn 🙂 Jeg er ret glad for de helt lyse outfits, jeg synes, de udstråler klasse. Og så kræver det ikke alt for megen hjernekapacitet at sætte hvidt-på-hvidt, og det er nogen gange vejen frem 🙂
  KH

 11. Line Bork siger:

  Sindsygt lækkert outfit alligevel! Og ja, så snart solen er fremme bliver man nemt overmodig – kender det fra mig selv. Men man skal også have lov 😀
  Sidder selv og døjer med en fagprøve som har deadline i næste uge, og motivationen er på bristepunktet nu.. Lad os håbe, at det ender godt for os begge 🙂

 12. NatasjaS/BlogLiebling siger:

  Du ser fantastisk ud – uanset om årstiden kalder på bare ben eller ej 🙂 Det er et smukt sæt! Hvem tager dine billeder? Er det din kæreste? I så fald kan du også godt smide ham et komplement med på vejen – de er super flotte.

 13. Heidi siger:

  er tis koldt? tissekoldt? hahahah , sjovt 🙂

 14. Tine siger:

  Jeg tænker altså på dig, når jeg ser den her:
  http://www.byoutlet.com/da/mini-sequins-jacket/kobber
  Så jeg vil lige tippe dig, hvis det var noget – det er en pænt god besparelse 🙂

 15. Tine siger:

  Jeg tænker altså på dig, når jeg ser den her:
  http://www.byoutlet.com/da/mini-sequins-jacket/kobber
  Så jeg vil lige tippe dig, hvis det var noget – det er en pænt god besparelse 🙂
  (beklager hvis beskeden kom to gange – jeg havde ikke enablet Stylista i min browser, så den ville ikke fortælle, om indlægget blev postet)

 16. Vigga siger:

  Sødeste Rockpaperdresses! Du ser jo fantastisk ud. Jeg går lige fortiden og drømmer om et matchene sæt her til sommer. Jeg ved at du ejer et par sæt. Jeg drømmer om et sæt med shorts og top/t-shirt med print, eller flotte farver! Har du evt. et godt bud? Eller kunne du måske overveje at lave et indlæg med forslag!
  Ps. Er viiiiildt misundelig på jeres drømme hus.. Det er vel intet mindre end totalt fantastisk.

 17. Andrea_CPH siger:

  Jeg bliver SÅ inspireret af din stil!
  Må prøve en peplum-overdel med min a-line nederdel og se, hvordan det fungerer 🙂
  Maiken R < H&M har nederdelen i en gammelrosa farve p.t. Tjek onlinebutikken.

 18. Andrea_CPH siger:

  Maiken R, hvis du tjekker H&M online, kan du finde nederdelen i gammelrosa (og i sort): http://www.hm.com/dk/product/23088?article=23088-A

Send en besked