Top

Dagens: "Alle-de-møs-i-verden-du-kunne-tænke-dig"

28.08.2013
Skabt af Cathrine

Shoes ? Louboutin // Pants ? Nørgaard // Blouse ? Rützou // Bag ? Mulberry

Jeg spurgte min kæreste: ?Vil du ikke nok tage nogle billeder af mig??. ?Nej?. Nårhmenæh? Min kæreste blev jo ligesom ikke spurgt, dengang jeg oprettede bloggen; ?Vil du tage billeder i tide og utide af din kærestes kluns, indtil døden skiller jer ad??. Nix, jeg oprettede og tænkte bare, at det gør han sgu nok. Altså tager billeder. Men hvis der er noget i denne verden, der kan gøre mig upopulær, så er det ordene ?Skaaaat, vil du måske tage nogle billeder til bloggen??. For det sniger sig ind på alle tænkelige tidspunkter. During romance, dining, vacationing. Og jeg ved det er uromantisk. Og nogle nogle gange gider manden ikke, han er jo ikke fotoentusiast, han har aldrig bedt om at ligge og rode rundt i græsset for at få den rigtige vinkel. Med lidt held kan det alligevel lykkes at få ham overtalt. Han spørger altid ?Hvad får jeg får det??. Er i tvivl om, hvor længe jeg kan leve på ?Jeg rydder op!? og ?Alle de møs i verden du kunne tænke dig?.

Så andre gange må jeg selv forsøge mig, som i lørdags. Jeg skulle være sammen med AC, Christina, Sofie og Tine. Jeg var sent på den pga. arbejde. Alligevel prioriterede jeg at bruge 10 minutter på (og komme endnu mere for sent) at få taget billeder. For jeg havde jo min nye bluse på, jeg har fået af Rützou. Og det blev mest til detaljebilleder, da det lille stativ ikke rigtig ville. Som mit kamikaze-overraskede fjæs, da mine fingre fumlede med kameraet og dets indstilling ?Ti-billeder-skudt-igang-nu-nu-nu?. Nuvel, her får I mit outfit. Jeg var inviteret på pizza og øl. Men uden at vide hvor stort det hele var slået op, det var jo AC der inviterede ? og hun kan altså finde ud af det der med store fine arrangementer ? så tog jeg et ?jeg-ser-da-bare-altid-sådan-her-lidt-bohemet-agtig-ud-når-jeg-slapper-af?. Det skal i hvert fald ikke være mig, der har misforstået invitationen og kommer i joggingbuks ? vi taler jo om modebloggere. De ser altid skidegodt ud. Det kunne lige ligne mig, at kommer i bøver-tøj, og ?øl+pizza? så er et kodeord for lounging. Det var det så ikke. Det var øl. Og pizza. Og bland-selv-slik. Og cola i lange baner. Det var simpelthen så drønhamrende hyggeligt. Mine loub?s blev i muleposen, og jeg beholdt mine flade skiftesko på. Ahhh! Og så var jeg i seng noget nær kl. 02.00.

Nu hvor outfittet er lidt lyserødt i det, så tænkte jeg, at jeg da godt lige kunne fortælle jer, at jeg har oprettet mig en indsamling til fordel for Støt Brysterne. Målet er i første omgang at samle 5.000 kroner ind, og jeg har allerede sendt en mail til mine forældre, så der står bare lidt knaster til at starte på, haha! Det er lidt ligesom at blive valgt sidst til fodbold, hvis jeg ikke lykkes med at samle penge i. Ingen der tror på en. Det var ligesom, da jeg arbejdede hos Mødrehjælpen og SKULLE få minimum to nye støttere pr. dag. Jeg endte med at tilmelde min mor, min kæreste, mig selv osv. haha! Så please hjælp mig, skæp lidt i ? det kan bare være en halvtreller, som hurtigt er brugt på en hawaii-pizza (som nu ellers også er god). Jeg har selv startet med lidt, så den ikke ser helt bar ud  [:D]  Jeg fortæller lidt mere om indsamlingen i morgen.

Nu kommer min mor ind til morgenmad, og jeg har endnu ikke været i bad. Ungdomssløvsind. God dag!

   

17 kommentarer

 1. Anne Cathrine siger:

  Haha, det evige kæreste problem. Jonas siger også altid “hvad for jeg for det?” “Igen?!” Eller et simpelt nej. Men det er nu godt at have veninder som gider, når Jonas strejker 😉

 2. Cecilie S. siger:

  Jeg har selv lige startet en blog for nylig, og jeg tænkte også, at det vel var en selvfølge at min kæreste ville tage billeder af mig! Nu har jeg kun haft den lidt over en måned, så han har ikke sagt nej – endnu… Men det er ikke altid med hans gode vilje kan jeg mærke ; )
  Har lige givet en 50’er til din indsamling : )
  God dag!

 3. Cathrine Nissen siger:

  Nyd det så længe du kan Cecilie 😀 Måske han bliver bidt af det og ikke kommer til at sige nej – ellers må du trække på veninder, familie og skøre kameraopstillinger!
  TUSINDE TAK for støtten til min indsamling. Det gør mig så glad <3 TAK! KH

 4. Pernille siger:

  Kunne en af de andre bloggerpiger ikke tage billeder? 🙂

 5. Cathrine Nissen siger:

  Veninder, kolleger, familie, kamerastativ. Det hele må i brug 😀 KH

 6. Cathrine Nissen siger:

  Haha, jo det ville have været et naturligt valg. Men jeg var jo sent på den og kunne ikke lide at bede en af dem traske ned og tage billeder af mig. Det er så asocialt 🙂 KH

 7. Modebloggerens evige problem! Jeg kender det kun alt for godt 😉 Men jeg er glad for, at du fandt en løsning, for den skjorte er da noget så fantastisk på dig!!
  Og hvor lyder det sejt med indsamlingen! Jeg glæder mig til at læse mere 🙂

 8. Haha! Frederik skal bare kløes lidt på ryggen, så tager han ja-hatten på og knipser løs…

 9. Hald siger:

  Halløj, dette er helt ude af kontekst – men nu får du lige info’en her 🙂 I morgen torsdag er der et foredrag/debataften på Onkel Dannys Plads på Vesterbro, om “Cuba før og nu – og hvad kommer der til at ske fremover”. I panelet vil der være cubanere + folk der i mange år har arbejdet med cubansk kultur på forskellig vis.
  Bare FYI hvis du kunne være nysgerrig på at høre lidt mere om jeres kommende rejsemål – andet end hvad der står i diverse guidebøger. Tror også der kommer en “musik-vinkel” på, dvs. hvordan har cubansk musik påvirket samfundet (eller noget i den dur).
  – Og beklager nørderiet – Cuba er åbenbart min udgave af din kærlighed til pænt porcelæn 😉

 10. Ida siger:

  Min mand er heller ikke altid samarbejdsvillig, især fordi jeg i forvejen tit er sent på den 😉
  Dejligt sæt, kan vildt godt lide at du har parret den lidt bombastiske Rützou bluse med leo bukser. Det er overraskende vellykket.

 11. stine siger:

  Hvilken str har du bukserne i? 🙂

 12. Anne siger:

  Hvad med at auktionere nogle af dine sponsor-gaver, som Rützou blusen, til fordel for indsamlingen? 🙂 Det giver da mening!

 13. Camilla siger:

  Haha, sød historie med kæresten! Og sikke nogle smukke billeder du alligevel fik taget – smukt outfit 🙂

 14. Åhh hvor jeg kender det problem med lidende kæreste… Herhjemme skal han dog ikke arbejde for sagen, bare klare sult og lunken mad, når jeg liiiiiige skal lave fotoshoot med maden. Og det kan tage sin tid 😉

 15. rikke aa siger:

  Du er simpelthen så fin! Jeg syntes ikke trøjen var særlig pæn, da jeg så den første gang. Men du gør altså et eller andet ved det, så det bliver mega flot. Hvis det er voksent, har jeg intet imod at blive voksen 🙂

 16. Caroline E siger:

  Jeg ved godt indlægget er gammelt, men jeg bliver nødt til at høre, hvilken størrelse du har de fine bukser i? Dem må jeg simpelthen eje.
  Tak for en hyggelig blog, den gør mig altid i godt humør 🙂

 17. Cathrine Nissen siger:

  Tak Caroline, det er jeg glad for! Bukserne har jeg i en størrelse 34 – de er ret store i størrelsen! KH

Send en besked