Top

Dagens: Bjergtrøje

30.06.2013
Skabt af Cathrine

Gul er en lidt farlig farve. Jeg ejer en enkel gul trøje, det er den der silkebandit fra H&M Trend. Og ærligt talt. Det ligner sgu lidt en bjergtrøje førertrøje (Tour de France, ikk?). Jeg mangler bare et par prikker på den. Og egentlig vil jeg også vove at påstå, at man også skal være brun i den kulør, gul. Men jeg har aldrig levet efter “burde”, så jeg bar farven stolt i maddiketilstand jf. min kulør uden prikker.

Vi var på indisk restaurant i fredags, Indian Taj lige ved Dagmar Bio, og selv om jeg har gået forbi stedet mange gange uden at skænke det en tanke, så var det faktisk virkelig god mad. Og tjeneren var virkelig sød, og vi kom til at tale om Shahrukh Khan Og Katharine Boo med ham. To kæmpe store indiske skuespillere. Og fordi jeg kendte navnene på dem og havde set et par film og været i Indien, måtte vi få all you can eat på alle vores retter, hah! Det var en god aften, og vi gik hjem langs søerne, iført bjergtrøje førertrøje.

Det gik også stille og roligt med at sige farvel til mine Stories-kolleger. Jeg havde roulade med, de var glade. Inden jeg gik hjem, blev der sunget “Så gir’ hun nok en lille én” over højtaleranlægget. Og så stockede jeg også op på mine yndlings beautysager. Og fik et par sandaler med i købet. Ikke dårligt.

Og nu! Arbejde! Radio til i aften. I aften middag med gode venner. Hvorfor er weekenden altid overstået før man kommer i gang?

PS: På læberne er det MAC’s Pink Nouveau!

 

 

6 kommentarer

 1. Julie siger:

  Super fedt dagens Cathrine! FYI er bjergtrøjen i Touren hvid med røde prikker og førertrøjen gul, så Cathrine du lægger nr. 1 😛

 2. Cathrine Nissen siger:

  HAHA, men hvor faen er den gule trøje så fra?? Den er da os med i TDF! 😀 KH

 3. Julie siger:

  Hvis jeg forstår dit spørgsmål rigtigt, så er den gule trøje (førertrøjen) den cykelrytter som lægger nr. 1 i løbet 🙂

 4. Karen siger:

  Har du glattet dit hår? Det ser nemlig ‘glattere’ ud end det plejer, og du skrev jo nogle indlæg om det forleden. 🙂
  -Karen
  http://the-flying-rabbit.blogspot.com/

 5. Cathrine Nissen siger:

  Jep det er det, jeg tænker at lave et enkelt “før”/”efter”-billede med håret 🙂
  KH

 6. Cathrine Nissen siger:

  Sådan! Jeg ligger forrest så 😀

Send en besked