Top

Dagens: Black on black

23.06.2012
Skabt af Cathrine

Shoes – Won Hundred // Stockings – H&M // Jumpsuit+leather jacket – Zara // Printed top – Vero Moda // Necklace – Lokou

A bliver en bedre og bedre fotograf! Selv om han ikke vil være på bloggen, så er han det jo lidt alligevel, når han tager billeder. Hele denne her weekend bliver skør med skør på; i dag skal jeg spise frokost med min far (to timer sat af), mødes med Bedste Ven B (to timer sat af), derefter skynde mig hjem og mødes med T – vi skal gøre os klar sammen (som i gode gamle dage) til fest på studiet; det årlige prisuddelingsshow Hugo Awards på Film- og Medievidenskab, det er med middag und so weider. Det er lidt sådan dagene kører her i øjeblikket; minimum 2 aftaler pr. dag plus arbejde. Jeg glemmer lidt at svare på sms’er og mails osv. hvilket giver sort samvittighed, kender I det?

I morgen er ligeså skør – filmoptagelse kl. 09.00 på Amager. B’s fødselsdagsbrunch kl. 11.00. Gæster til kage herhjeme kl. 15.00. Godt jeg har fået mig en racer af en cykel, så jeg kan komme let omkring!

Ikke nok med det er hovedet fyldt med blog-idéer som kæmper for at komme ud af fingrene på samme tid, det glæder jeg mig til at sætte mig om. Jeg har bl.a. en lille lækker konkurrence til jer oppe i ærmet, en konkurrence som både hjælper mig og giver jer en af jer en rigtig skæg oplevelse!

Og hvor er I søde at skrive på mit kærlighedsindlæg, det gør mig lidt nyforelsket, når I nu siger, at jeg er en heldig kartoffel! Jeg skriver tilbage til jer senere.

2 kommentarer

  1. Sara Hjerming siger:

    Du ser simpelthen for lækker ud på det sidste billede.

  2. Haha, tusinde tak Sara, du er skøn! KH

Send en besked