Top

Dagens: Cand. Talent

18.01.2013
Skabt af Cathrine

Boots ? Vagabond // Dress ? Topshop // Knit ? H&M

I dag var min sidste dag på Talentholdet. To år er afsluttet. Virkelig antiklimatisk. Jeg havde nemlig fri oven på et par lange Aftenshowet-vagter. At have fri på sin sidste dag er altså lidt mærkeligt. Og da jeg tog derud i forbindelse med en casting, jeg skulle til i morges, var der ingen på redaktionen. Ingen at sige farvel til. Ingen kram. Ingen ?på gensyn?. Jow, jeg fik lige et hurtigt kram fra min chef, inden han gik til frokost. Det var ret mærkeligt. Men måske er det et tegn på, at jeg skal tilbage? Måske fordi det ikke er et farvel?

Jeg fortryder af princip intet i mit liv, og heller ikke Talentholdet fortrydes, selv om det måske ikke har ført til en direkte ansættelse. Men lige pludselig er den der. Og så ringer de. Nu har jeg lagt et visitkort; et stort smil og en vilje til at knokle og en god energi. Det er ikke spildt, men jeg ville klart gøre ting anderledes, hvis jeg fik chancen. Da jeg startede for to år siden, fik jeg beskeden ?DU skal redde DR?s skæbne?. Samme besked fik de tre andre talenter. Det er edderbankemig store ord. I virkeligheden er Talentholdet bare en chance for at lugte til branchen, lave en masse connections. En ?forlomme? om man vil ind i branchen ? men der er ingen garantier. Heller ikke selv om man er på Talentholdet. Mange af jer skriver til mig omkring Talentholdet også på mailen. Jeg kan kun anbefale det, men hav forventningerne lavt sat. Man får en chance for at møde nogle rigtig vigtige mennesker, og så handler det om det rigtige tidspunkt og det rigtige sted.

Jeg havde lyst til at være festlig i dag, selv om dagen var lidt mærkelig. Kjolen har jeg fået af mine svigerforældre i julegave, og jeg er så glad for den. Den er meget ?Blair? men med et twist i det grafiske. Jeg glæder mig til at have den på med læderjakke til sommer og med glimmerjakken og et par smukke heels til fest.

Nu vil jeg gøre mig klar til middag. Min kæreste har inviteret mig på date for at fejre klummen og Talentholdets afslutning.

 

31 kommentarer

 1. Malou siger:

  smukke, smukke, SMUKKE Cathrine!! Du ser sprudlende dejlig ud på de billeder 🙂

 2. Hvor er du fin! Den kjole er virkelig pæn.
  Og god tur på date, det lyder som en dejlig afslutning på arbejdet. Håber for dig, at du bliver ansat.

 3. Rigtig fedt outfit! Elsker kjolen! 🙂
  http://www.regitzeløkke.dk

 4. Kristina siger:

  Ihh hvor ser du bare godt ud 🙂 Nøjagtig som jeg føler mig for tiden: glad, farverig og sommerlig 🙂

 5. maja siger:

  Kan godt forstå det er en smule bittersweet, at sige farvel efter 2 år, men måske der står fantastiske ting og venter rundt om hjørnet – man kan aldrig vide 🙂
  P.s. Eeeelsker kjolen! Desværre er Topshop’s kjoler alt for korte på mig 🙁

 6. Puh, ja det må være lidt mærkeligt at komme til en tom redaktion, men du skal da bare feste og fejres alligevel. Tillykke med Talentholdet og tillykke med klummen!

 7. Aii GOD kæreste, og rigtig god fejring. Det har du simpelthen fortjent, også lige op over bege ører 🙂

 8. Laura G. siger:

  Jeg kender udmærket den følelse. Det er sådan en lidt ambivalent følelse at gå fra noget uden at sige rigtigt farvel, men heller ikke helt på gensyn. Krydser fingre for at du finder en ro og vished i fremtiden 🙂 Kan du fortsætte med studie og gå op på fuldtid egentlig?
  Og tak for nogle gode blogindlæg de sidste uger!!

 9. Jeanette siger:

  Dejligt frisk outfit , man bliver helt glad af det 😀
  Men godt du har fået jobbet ved woman at se frem til , glæder mig virkelig til at læse din klumme – den skal nok tilfører bladet noget genialt !! 😀

 10. Michelle siger:

  Hej Cathrine,
  Hvordan fungerer talentskolen side om side med dine studier? Jeg studerer selv medievidenskab (i Aarhus) og det er ikke fordi, jeg selv vil på talentskolen (jeg drømmer ikke om en arbejdsplads på DR – det er ike den vej, jeg vil) (desuden er det vist ved at at være rimelig meget for sent – har et studiekort, der siger 2007… hæh) Men bliver det en del af din uddannelse? Er det ligesom at have et (lidt krævende) studiejob ved siden af studiet? Eller får det ekstra SU, så du kan tage to år ekstra på studiet?
  Jeg er bare lidt nysgerrig 🙂

 11. Cathrine Nissen siger:

  Sødeste søde Malou <3 TAK! Jeg var også så glad, fyldt med chailatte i maven og sandwich mellem tænderne 🙂 KH

 12. Cathrine Nissen siger:

  Det håber jeg også 🙂 Tak Janni, jeg er også så glad for kjolen, den er virkelig fin – gode svigerforældre 🙂
  … Jeg havde i øvrigt den bedste date, tak! KH

 13. Cathrine Nissen siger:

  TAK Regitze 🙂 Jeg er også glad for den! KH

 14. Cathrine Nissen siger:

  Ej hvor dejligt – sikke en god fornemmelse at komme igennem januar med, at føle sig sommerlig og farverig 🙂 Og tak Kristina, jeg tænker også at den kjole bliver så fin til sommer! KH

 15. Cathrine Nissen siger:

  Ja det er det klart. Men præcis som du siger – man ved jo ikke hvad der kommer. Og den spænding er jeg efterhånden rigtig glad for. Jeg elsker at jeg ikke ved, hvad der er i vente 🙂 Det gør livet så spændende og uforudsigeligt og jeg tvinges til at leve i nuet!
  … Topshops kjoler er også SÅ korte til mig.. Jeg skal ikke bøje mig forover :S Men nu prøver jeg at holde den ud, den er så fin 🙂 KH

 16. Cathrine Nissen siger:

  Ja og det blev jeg også! Min kæreste og bedste veninde havde planlagt overraskelses attack på mig haha! Så længe man har gode mennesker omkring sig, så kan man klare alt ikke?
  TAK Marina, tusinde tak 🙂

 17. Cathrine Nissen siger:

  Ja han er så god! Og så havde han endda planlagt overraskelsesattack på mig sammen med min bedste veninde! Jeg er heldig 🙂 Så heldig! Tak kæreste Line!
  KH

 18. Cathrine Nissen siger:

  Tak Lena 🙂 Den er jeg også så glad for!

 19. Cathrine Nissen siger:

  Ja det er altså mærkeligt.. Men sådan blev det bare 🙂 Så må jeg komme igen jo! Jeg vil ikke kunne arbejde fuldtid sammen med studie. Men de projekter som måske bliver i fremtiden, er også kun projektorienteret – to intense filmuger fx. Så studie bliver førsteprioritet 🙂
  Ej hvor dejligt at høre Laura, at du har været glad for indlæggene på det sidste! Det er lidt skørt, for jeg har haft virkelig lidt tid til bloggen.. Jeg er meget bagud med kommentarererne også. Men det er dejligt, hvis bloggen ikke har været mærket af det i det store 🙂
  KH

 20. Cathrine Nissen siger:

  Tak Jeanette – lidt sommerlig kjole, men med tung strik, går det hele 🙂 Jaaah jeg er også så glad for at klummen lige nåede at lande hos mig inden Talentholdsslut. Nu er der ikke lang tid til, den kommer i bladet, hurraaa!

 21. Cathrine Nissen siger:

  Hej Michelle,
  jeg var halvvejs på bacheloren, da jeg kom ind på Talentholdet. Så har jeg taget et par fag undervejs. Uddannelsen hos DR er ikke SU-berettiget, men man får en løn der svarer til SU’en 🙂 Det har intet med hinanden at gøre sådan uddannelsesmæssigt – jeg kan ikke trække dem sammen. Det er en praktisk uddannelse, jeg bare har kørt ved siden af 🙂
  KH

 22. Kristina siger:

  Det tror jeg helt sikkert at den gør 😉

 23. Anne Cathrine siger:

  Pift og fløjt! Hvor er du smækker og lækker.
  Det samme er kjolen! Den er fra topshop kan jeg se, men kan man mon stadig få den?

 24. Marie Louise siger:

  Kæææmpe tillykke med “slut-med-talentholdet”… Det må være lidt mærkeligt det bare slutter sådan “slut færdig bum”. Er sikker på de ringer når de skal bruge en ny, lækker, ung, frisk vært på X-factor 🙂 Held og lykke 🙂

 25. Cathrine Nissen siger:

  FNIS! Tak A-C 🙂 Ja det tror jeg bestemt! Jeg så den i hvert fald på deres site, lige efter jeg kom hjem for godt to uger siden 🙂 Du må ind og lede lidt. Er overbevist om at den dukker op!
  KH

 26. Cathrine Nissen siger:

  TAK Mary-Lou! Det er lidt mærkeligt. Men det er også en ny start, en mulighed for nye oplevelser og eventyr – det er godt 🙂 Kryds dog lige fingre for den der X-Factor-tjans 😉 Kh

 27. Nellie siger:

  Øj en flot kjole!
  Og tillykke med at du er færdig med talentholdet <3

 28. Cathrine Nissen siger:

  Tak Nellie, jeg er også hammerglad for den og dens fine grafiske mønster. Og tak for til lykke’t med talentholdet – det er sejt og dejligt, at det er slut! KH

 29. Cecilie Wirstad siger:

  Var der slet ikke nogen officiel afslutning? Det er da lidt skørt!

 30. Cathrine Nissen siger:

  Nix, ikke for os. Men vores 2-årige forløb var generelt rodet, tror de nye talenter for mere brag og fyrværkeri 🙂
  Kh

Send en besked