Top

Dagens: Carla and I

28.11.2012
Skabt af Cathrine

Jaah! Hvor er I altså rare at dele videoer med, det er så hyggeligt og dejligt og varmende at læse jeres kommentarer. Jeg bliver helt glad. Dem vender jeg tilbage til senere. Lige nu har jeg mega travlt med søndagens adventsprogram.

Sådan så Carla og jeg ud i går, da vi var til voksenmøde ude i DR. Carla er altid et festfyrværkeri med leopels, tylskørter og altid perfekt afbalanceret makeup. Hun har arbejdet for Dennis Knudsen for nogle år tilbage, og hun er hamrende dygtig til det der skal i ansigtet.

Jeg havde mine Versace-for-H&M-jeans på krydret med min silke-t-shirt fra SamsøeSamsøe og en strik fra COS – jeg er ret vild med bordeaux og mintgrøn sammen, det mørke efterår med optimisme og glæde fra forårets pasteller. Hey! Det lyder sgu da meget godt!

22 kommentarer

 1. M og lille O siger:

  Altså vi, her på det der arbejde, synes I er VIRKELIG pæne! Alle os i hvide kitler sidder og siger ØJ, de er godt nok pæææne, de to damer derinde i computeren! Både Carla og dig, lille bitte! Og så lyder det også som det perfekte match- Carla og Cathrine (på eventyr?)…
  Det lyder som O’s nye yndlingsshow! 😉
  Glæder mig til at høre resultatet på ‘the pitch’!

 2. Hvor er I lækre – og sejt nok, at Carla møder op i julet tyl-skørt til den slags møde. Alene det må da vække interessen hos de høje herrer!:oD

 3. Dennis siger:

  Carla, du er simpelthen noget af det sødeste at se på, elsker bare dit smil 🙂

 4. Helene siger:

  Ih, hvor er I fine! Jeg er helt vild med dit outfit, og hvor har du altså bare et fantastisk smil! 🙂

 5. Miriam siger:

  Ja for helvede til Carlas tylskørt! Jeg har lige købt et nærmest magen til til min nieces 5-års fødselsdag og blev simpelthen så jaloux over, at min stil er blevet for voksen til den slags. Jeg sender mega props til Carla!

 6. Flotte damer – elsker også mint og bordeaux sammen.

 7. Sacha siger:

  Ihh.. hvem der kunne trække i et strutskørt på arbejde, men jeg tror ikke helt at jeg ville blive taget helt så seriøst – som tør talknusende papirnusser 😉

 8. Cathrine Nissen siger:

  Åh du er da sød søs – og det er dine kolleger også 🙂 Hils damerne i de hvide kitler på den anden side af skærmen. Carla og Cath er gode sammen på eventyr – kryds fingre 🙂 Møs

 9. Cathrine Nissen siger:

  Tak Frue 😀 Ja er hun ikke cool? Det synes jeg også! Så sej!
  Kh

 10. Cathrine Nissen siger:

  Det vil jeg viderebringe til Carla – tjek evt. hendes Tumblr og skriv det der til hende 🙂

 11. Cathrine Nissen siger:

  TAK Helene, hvor er du altså sød, tusinde tak! Den får heller ikke for let med tandrækken til hele verden på de billeder 🙂
  KH

 12. Cathrine Nissen siger:

  Aj hvor er det sejt, DET skal du altså have til dig selv. Det handler alt sammen om styling 🙂 Jeg sender props videre! KH

 13. Kristine siger:

  Jeg er drøn misundelig over, at du kan komme afsted med dine mønster-mix og tøjsammensætninger! Det er SÅ fedt og festligt – særligt her i det mørke efterår. Hvem der bare kunne finde ud af den slags!

 14. Sidsel siger:

  Hvor ser I fine ud. Ved du hvor Carlas tylskørt er fra?

 15. Nina siger:

  Det er jo til at blive i helt godt humør af 🙂 Og super fin læbestift du har på – hvor er den fra?

 16. I er dælme sgu nogle pæne mennesker!

 17. Cathrine Nissen siger:

  TAK Kit 🙂 Det er altså også nogle gode farver sammen, den perfekte balance! KH

 18. Cathrine Nissen siger:

  Haha, ja det er fedt ikke? Kunne man heller ikke, hvis man nu valgte et sort et? Kunne det så ikke gå, alle fortjener lidt tyl i hverdagen?
  KH

 19. Cathrine Nissen siger:

  Tak Kristine, du er da for kær! De bukser kan alt og gør mig lidt gladere 🙂 Du skal bare tage de stykker tøj på, som du er gladest for – der er ingen regler 🙂
  KH

 20. Cathrine Nissen siger:

  TAK Sidsel, jep det er fra Dixie Gray på Istedgade 😉 KH

 21. Cathrine Nissen siger:

  Jaah fedt Nina – hvis det kan lykkes, så er jeg lykkelig 🙂 Den er fra M.A.C og hedder “Girl about town” – nærmest min signaturfarve. Jeg elsker den 🙂 KH

 22. Cathrine Nissen siger:

  Haha, TAK sgu da Line – det siger jeg videre til Carla! KH og rigtig god weekend Line! 😉

Send en besked