Top

Dagens: Couture frem for komfort

22.07.2014
Skabt af Cathrine

 photo dagens220714_5_zps718fdff3.jpg
 photo dagens220714_7_zps21ff2719.jpg
 photo dagens220714_3_zps4f1e8201.jpg

Skirt – Asos Salon // Vest – H&M Trend // Sandals – Marc Jacobs // Bag – Mulberry, vintage

Godmorgen <3
Jeg synes godt nok, jeg er kvæstet om morgenen i øjeblikket. Jeg har virkelig svært ved at komme ud af fjerene. Men det er også liiiidt stramt, at min kæreste holder ferie og sover længe, når jeg skal op og på arbejde. Jeg har lyst til at ruske i ham og råbe “GODMORGEN!”, kl 07.30, når jeg vågner, haha! Det ville nok ikke falde i god jord… Okay, så lader jeg være…
Jeg udnytter virkelig også dagene til fulde; første arbejde og så et eller andet hyggeligt, sommeragtigt efter. Bryggen og solnedgang, min far og co. til middag i går, film og tv-serier på ipaden i gården til sent. Jeg har besluttet, at jeg stadig vil mærke sommeren, selv om jeg arbejder en del. Og det koster så lidt på søvnoverskudet. Glæder mig lidt, men kun meget, meget lidt, til en regnvejrsdag, haha! SÅ skal jeg sove…
Et lille outfit fra Bosa i Sardinien, byen med de mange pastelfarver. Nederdelen er foret, så det var alt for varmt, og skoene gnavede. Jeg gik, som havde jeg skidt i bukserne eller nærmere vræltede rundt på brostenene med gnavesko. Nogen gange går der altså for meget “modeblogger” i den, haha, når det gælder “Couture” frem for komfort.
Nu tager jeg endnu engang på arbejde og glæder mig helt til dagens kaffe fra Kalles Kaffe. De holder til om morgenen med deres lille vogn uden for indgangen til arbejdet. En lidt dyr last i længden, så jeg udvælger særlige forkælelsesdage. Og i dag er en af dem!
Nyd solen og det gode vejr!
 photo dagens220714_8_zpsffe69a4b.jpg
 photo dagens220714_2_zps92abe520.jpg
 photo dagens220714_4_zps1a599238.jpg

18 kommentarer

 1. Julie siger:

  dejlige billeder

  1. Cathrine Nissen siger:

   Den by var ret fotogen og dejlig 😀 Gid vi havde de farver herhjemme – Nyhavn er nu heller ikke dum 😉 KH

 2. Den er bare så fin til dig den nederdel der 🙂 Og lyder som en god plan, at ville mærke sommeren selv om der står arbejde på skemaet 🙂

  1. Cathrine Nissen siger:

   Ja i hvert fald gøre et forsøg med at mærke sommeren, udnytte de lyse aftener og sådan. Tak Julie, jeg er også så glad for den, det må jeg sige! KH

 3. Lika siger:

  Men du ser dejlig ud alligevel trods træthed. Jeg er selv ved at få udskiftet alle mine vinduer i min lejlighed – det betyder at jeg pt sover inde i stuen UDEN gardiner – nøj der er lyst ( har kæmpe store vinduer i min lejlighed) og så er det altså svært at sove.

  1. Cathrine Nissen siger:

   Jøsses Lika, hvordan holder du til det?? Ej de der morgenen hvor man vågner badet i lys og deraf sved – jeg er ikke fan 😀 Jeg håber de bliver færdige hurtigt 🙂 KH

   1. Lika siger:

    Tak, det håber jeg også 🙂

 4. Maiken R siger:

  Jeg har ferie fra studiet, men ikke fra mit job ved siden af, men der er ikke så mange vagter igen, så jeg nyder også ferien. Og ofte er det lukkevagter, og de er egentligt okay. Min kæreste derimod har ikke ferien. Og han er bager, så når klokken er 03:00 og han skal op, så er han godt træt af det. Han lader sig også nyde vejret og ferien. Fx tager vi til Grøn Koncert på torsdag, selvom han burde tidligt i seng. Nogle gange er oplevelser altså bedre end søvn 🙂
  Jeg er vild med din vest. Den kan ikke fås mere, vel? 🙂

  1. Cathrine Nissen siger:

   Nej den er fra sidste år, så det tror jeg ikke… men lignende må kunne skøves op, tror det hedder en waistcoat 🙂
   Jeg føler med din kæreste, det er godt nok sejt! I det mindste er det vel nærmest lyst på det tidspunkt eller hvordan? Det er ham, og dig, meget vel undt at I får nydt lidt af sommerens sol! God fornøjelse på Grøn, Århus havde publikum forleden, så det lader til at være en succes igen i år 🙂 KH

 5. Maria siger:

  Meget “carrie”-agtige outfitbilleder 🙂 kæmpe thumbs up. Selvom skoene gnavede 😉

  1. Cathrine Nissen siger:

   TAK Maria, hvis billederne havde været film, og du havde set mig vralte, så tror jeg, du havde taget din søde Carrie-sammenligning i dig igen 😛 KH

 6. Anne Mette siger:

  Åh, hvor jeg kender det der med at arbejde når alle andre har ferie. Jeg sidder på et kontor, der er enormt meget ferieramt, men heldigvis er her en håndfuld andre. Det gode ved det er, at jeg har en ventilator på mit bord og god mad i kantinen. Og så har jeg fået is, hver gang alle de andre er gået på ferie 🙂

  1. Cathrine Nissen siger:

   Hahaha fantastisk Anne Mette, det må være den velfortjente bonus, når man bliver ladt i stikken af kollegerne 😀 Herligt! Det er liiiidt stramt, når alle er væk, men at vide man har noget til gode på et andet tidspunkt, det er skønt! Og så får jeg faktisk noget mere fra hånden, når jeg er alene, og der er ro på. Det må også være en bonus 🙂
   KH

 7. Camilla siger:

  Hvor er din nederdel bare skøn 🙂
  Lige ved siden af mit arbejde ligger der en Lagekagehuset – og de har soyalatte, jeg føler mig draget mod døren hver morgen, men indtilvidere har jeg modstået fristelsen og bare taget en sort på kontoret.
  Jeg vil hellere bruge pengene på noget andet, hvis jeg vil have en latte, kan jeg jo bare købe soyamælk med ind på kontoret – eller bedre endnu jeg beder arbejdet om at købe det 🙂 Så kan jeg bruge pengene på tøj i stedet for – hahaha 😉
  Kram Camilla

  1. Cathrine Nissen siger:

   Hahaha den fordeling af goderne forstår jeg mig på 😀 For mig er det også lidt en særforestilling i ny og næ at få mig en af de dyre fine kaffer. Det føles bare lidt bedre end min egen. Men alle dage – tøj frem for kaffe 😀 Trods alt! Kram

 8. Julie M siger:

  Hvis det er nogen trøst, så er vi nogen, der sætter utrolig stor pris på, at du står op om morgenen og tager på arbejde 🙂 Jeg sidder i en varm lejlighed i Istanbul og arbejder fuldtids, så det er også op kl. 07.30 og så i gang: 8 timers arbejde, helt alene hjemme, midt i varmen og uden air con.
  For at overleve dagen, høres der bl.a. Smag på P3 podcast, og jeg var så glad for, da du kom tilbage som vært efter ferien. Bevares, jeg synes også rigtig godt om Sara, men med dig er det lidt som om, at det er en man kender, og det er nu engang hyggeligt, når man sidder alene så mange kilometer fra Danmark.
  Så tak fordi du gider arbejde i sommervarmen, så vi andre, der også arbejder, kan få en lidt bedre arbejdsdag 🙂
  Mvh. Julie

  1. Cathrine Nissen siger:

   Det kan du tro er en kæmpe trøst! Hvor er det hyggeligt at være med dig helt i Istanbul 😀 Jeres bryllup er også snart oppe over, der må være de sidste planlægningsdetaljer, der også skal sørges for?
   Du er så sød Julie, mange tusinde tak for dine varme ord, også bogstaveligt 😉 Rigtig god arbejdslyst og på forhånd til lykke med den store dag!
   KH

   1. Julie M siger:

    Mange tak 🙂
    Vi mangler heldigvis kun af vælge design til ringene og finde en guldsmed, der vil lave dem (hurra for at vi befinder os i Tyrkiet. Guld koster intet hernede!). Så ind til videre ingen stress 😀

Send en besked