Top

Dagens: Denim og hamburgers

23.07.2014
Skabt af Cathrine

 photo dagens230714_1_zps43d84212.jpg
 photo dagens230714_6_zpsfa135e8d.jpg
 photo dagens230714_2_zpscaca6e29.jpg

Contains adlinks: Dress – Asos (On sale!) // Sandals – Marni // Bag – Decadent // Sunglasses – Rayban

Nøj hvor er I mange, der har spurgt til min blå kjole på instagram! Den er også ret skøn og let – den er i let denimstof og meget almindelig i størrelsen. Jeg har brugt den en del allerede, selv om jeg fik den på udsalg for blot et par uger siden. Men her er den, stadig på udsalg, og i de fleste størrelser! Det er et godt køb! Tasken er i øvrigt også af nyere oprindelse i samlingen. Den er SÅ god, fordi der kan være så meget i den, og så kan man klipse clutchen, den sorte af, så man har to-i-én. Temmelig smart, og den har hængt på mig siden. Den er fra danske Decadent, som lige har åbnet den lækreste og mest læder-velduftende-butik inde ved tæt på Gl. Mønt, og jeg har allerede været forbi!

Billederne tog dejlige Katrine, da vi mødtes i forgårs – jeg havde ikke set hende i ugevis, så det var noget dejligt at sladre og snakke. Kat arbejder ligesom jeg ret meget i denne sommerferie, så det var helt rart at vi kunne brokke os lidt til hinanden og bagefter prise os lykkelige over, at vi har et arbejde. Det, synes jeg, er kendetegnende for et godt venskab – når man kan og tør brokke sig over det mindste uden at være bange for at være for dum eller for meget (selv om man sikkert er det), og så i øvrigt ikke skulle stå til regnskab bagefter, “men du sagde jo også…” og “sidste vi snakkede gad du da i hvert fald ikke…”. Vi kunne lige lukke lidt luft ud, mens vi sad på en bænk i Nyhavn og åd hamburger og cheeseburgers, to “ham” til mig og en chili cheese tops (shit de er så gode, mand!) og to cheese til Kat. Bagefter tog vi en iced tea hos Emmery’s – og den kan anbefales. Den er hjemmelavet, frisk, ikke sød, men som rigtig iced tea smager, når man selv laver.

Det var alt sammen præ-fodulykke, og nu ville jeg ønske, jeg kunne komme på arbejde. Får snart siddesår på måsen, af at sidde med benet oppe. Jeg måtte tage en fridag i dag for at hævelsen kunne falde og smerterne fortage sig en smule. Det bliver SPÆNDENDE at style klumpfod på dagens-billederne de næste uger 😛

 photo dagens230714_4_zps51491e29.jpg
 photo dagens230714_5_zpsd524ff33.jpg
 photo dagens230714_3_zpsc3dce0ed.jpg

24 kommentarer

 1. Katrine siger:

  Hvor ser du bare sød ud! Rigtig god bedring med klumpfoden 😉 Må jeg spørge om hvilken størrelse du har kjolen i?

  1. Cathrine Nissen siger:

   Tak Katrine, Kat og jeg blev også enige om, at den har lidt lillepige over sig, den der kjole. Det må være babydoll-snittet 🙂 Jeg har den i en 8’er 🙂 KH

 2. Marie Louise siger:

  Fin fin kjole, altså!! Og god bedring med futten, er da noget værre noget her når det er så varmt! Håber ikke det bliver en større omgang! 🙂

  1. Cathrine Nissen siger:

   Det håber jeg heller ikke, det kan kun gå fremad 😀 Tak for søde ord MaryLou, det er så hyggeligt at følge med i din mave på bloggen! KH

 3. Haha åh, den kjole er jo også fantastisk! Og jeg glæder mig overraskende meget til at se dig style din klumpfod! Haha, du er for nice Cat. Hver gang vi tænder for radioen, og det er dig der snakker, føler jeg nærmest at jeg kender dig. “Det er jo Cathrine!” Haha.

  1. Cathrine Nissen siger:

   Hvor er det hyggeligt at jeg sådan er med jer, når jeg er i radioen 😀 Det er skønt at høre! Nu er robostøvlen godt nok kommet af, men klumpfoden hænger ved 😀 KH

 4. Du ser smadder godt ud på de billeder, altså! Det klæder dig, det her sommer.
  Og jeg glæder mig også virkelig meget til, at se dig style tøj med din såkaldte klumpfod. Er sikker på du finder på noget meget hipt 😉

  1. Cathrine Nissen siger:

   Haha, jeg skal lige finde noget der kan matche mine lilla krykker 😀 Men det må kunne findes i min store samling 😀 KH

 5. julie siger:

  du er ekstremt smuk

  1. Cathrine Nissen siger:

   Du er ekstremt sød Julie <3 TAK! KH

 6. Pia siger:

  Smuk ? Synes du har en alt for stor hage

  1. Anna siger:

   Hold da op, hvor bliver man bare målt og vejet i blogland, Pia 😉 Din egen hage er sikkert helt perfekt.

  2. Kia siger:

   PIA! Cathrine er 100% ALT for godt opdraget til, at sige det til dig, når hun ser det her og helt overskudsagtigt skal skrive et konstruktivt svar tilbage til dig – så nu gør jeg det lige for hende:
   HOLD NU KÆFT, HVOR ER DU BARE NEDEREN.
   Bedste hilsner,
   Kia

   1. Cathrine Nissen siger:

    Kia og Anna – I er sgu for søde, tak!
    Pia, nu er vi jo sådan som vorherre har skabt os, og den hage har jeg arvet fra min far. Det synes jeg faktisk er lidt hyggeligt; at se mig selv i spejlet og kunne se mit ophav, hvor jeg kommer fra. Så mig generer den ikke, ærgerligt den generer dig! KH

 7. Anne siger:

  Helt ude af sammenhæng, men jeg faldt over denne http://www.asos.com/ASOS/ASOS-Pug-Print-Headscarf/Prod/pgeproduct.aspx?iid=4145639&cid=16899&sh=0&pge=0&pgesize=204&sort=-1&clr=Navy inde på asos, og du var den første, jeg tænkte på! God sommer og bedring med tåen 🙂

  1. Cathrine Nissen siger:

   Hahah SÅ fint! TAK Anne, for tanken <3
   KH C

 8. Sara siger:

  Hehe, super sød kjole, men jeg glæder mig nu også til at se mere til hr. Klumpfod 😀
  – Sara // http://www.sarasskab.blogspot.dk

  1. Cathrine Nissen siger:

   Haha, FRØKEN klumpfod vel at mærke 😀 TAK Sara! KH

  1. Cathrine Nissen siger:

   TAK Camilla 🙂 Du er god ved mig! KH

 9. Mille Emilie siger:

  Du ser F**** godt ud i den kjole! Farven klæder dig så godt.

  1. Cathrine Nissen siger:

   Tak min søde, jeg er også hammerglad for den, jeg er altså svært glad for den slags “foolproved” kluns, der bare kræver sko, og så er man good to go 🙂
   KH

 10. CamillaB siger:

  Hurra!! Du er fundet igen – har siden “nachos på kind” indlægget ikke kunne se dine indlæg – but now you are back – and so am I 🙂 🙂
  Fantastisk fin kjole – har netop klikket den hjem, tænker at den vil passe så fint, til min mors 60 års casual fødselsdag i haven 🙂
  ØV med tå – håber det går fremad?! Det lyder til, at du har de allerdejligste og kæreste mennesker omkring dig!!
  KH

  1. Cathrine Nissen siger:

   Jaaaa! De har vist glemt at redirecte den gamle url til min nye 🙂 Men dejligt du er her Camilla, kjolen bliver du så hammerglad for! Jeg har den på mindst en gang om ugen 🙂 Til lykke med din mors fødselsdag i øvrigt!
   Tåen er i klar bedring, tak for omsorgen 🙂 KH

Send en besked