Top

Dagens: Famses fødselsdag

17.06.2012
Skabt af Cathrine Widunok Wichmand

Shoes – Bertie // Coatede jeans – Topshop // Shirt+necklace – Topshop // Bag – Mulberry

SIKKE EN WEEKEND! Jeg har slet ikke nået at holde fri, kender I det? Jeg var sent hjemme fredag efter Børneradioen, og så skulle jeg i gang med at dække bord og bage kager osv. til i går. Det var en fantastisk dag, og jeg tror, min søster var glad. Omend hun ikke var så overrasket – et par af hendes kolleger havde afsløret det for hende tsk tsk… Jeg skal vise jer et par billeder fra dagen, når jeg har tid til at sætte mig om det – jeg har taget 300 billeder haha! Klassisk mig.

Men i dag startede jeg den tidlige eftermiddag ud med fødselsdag hos min elskede farmor. Min farmor er den dejligste dame (hvis jeg SKAL lave en prioriteret rækkefølge over dejlige damer altså. Ej jeg kender sgu mange dejlige damer. åh.). Og jer, der følger mig på instagram, har set en del af maden; vandkringle, teboller og små vafler med flødeskum og syltetøj (den slags der ligner små isvafler men som er meget mindre og meget sødere). Hun er virkelig en dame efter mit hjerte!

Nu er weekenden allerede slut, æv, jeg kunne godt tage en dag til. Men det kan man vel altid? Jeg har lige travlt nok, der er altid noget nyt at lave; både arrangementer med familie, venner, arbejde. I morgen begynder vi at planlægge SommerSummarum – jeg skal over de næste fem ugers tid tilrettelægge 1,5 program. Møg spændende! Og jeg tror, det er ret specielt at være med på SomSum-holdet, det lyder til, at de har det fantastisk år efter år! Så det hedder; mandag+tirsdag=SommerSummarum, onsdag+torsdag+fredag=Benhård Børneradio. When the going gets tough, eller sådan noget! Hvis jeg er lidt on/off her på bloggen, så er det i hvert fald derfor! Jeg vil gøre mit bedste for at være her – det er lidt en form for terapi for mig og en måde at processere alt, hvad der sker i mit liv; at skrive her på bloggen.

16 kommentarer

 1. Maja siger:

  hvor er du fin (igen-igen)!!
  Og processeser alt det du vil, elsker at følge med i dine skriverier.
  Og så må jeg tilføje at jeg elsker at smukigge sommerSummarum når tv’et tændes i sommerperioden, det summer altid af energi og så synes jeg af mystiske grunde at Monster er SÅ sjov! Virkelig!! Så tænk at du får lov at være med i planlægning, det er sgu sejt!!

 2. Kristina Lauesen siger:

  Fedt fedt fedt, omend vi savner dine skønne indlæg og et lille billede af Frida. <3 Knus fra en næsten ny læser, som afslutter sin uddannelse som folkeskolelærer i morgen. YAY!!

 3. Ida siger:

  Fint tøj, jeg mangler virkelig sådan en passer til alting/perfekt hvid skjorte. Fortæl alt hvad du vil om dit arbejde, det lyder spændende!

 4. batsinmyhead siger:

  Hvor ER du smuk og hvor ER de sko pæææne!
  …Det er i øvrigt super interessant og spændende at høre om dit arbejde, så bliv endelig ved med at fortælle om det hele – tror du er en lille lysende stjerne derude på DR! 😉

 5. J. siger:

  Et lille spørgsmål: Din taske ligner til forveksling én jeg har arvet, og som er mindst 30 år gammel.. jeg har ikke set modellen i deres butikker, så er din tilfældigvis også en ældre model – og har du nogle gode råd til, hvordan man gør sådan en sag pæn og lækker igen? Den er nemlig en smule slidt, men jeg eeelsker den – og ville blive lykkelig, hvis den kunne blive shinet lidt op 🙂

 6. Monster er SÅ sjov! I dag har jeg faktisk haft den vildeste optur, for jeg har mødt ham der er inde i monster i virkeligheden! Det var lidt forkert at se ham IRL men også ret sjovt, og jeg tog mig selv i at sige 7+ gange at han var SÅ god som monster hehe! Han er også med til at lave lidt fjerner uden om skærmen 🙂
  SommerSummarum er så hyggeligt, jeg har researchet aka. gloet SomSum to fulde arbejdsdage nu for at være fuldt up to date på, hvad man laver! Jeg glæder mig allerede til at jeg skal synge med på introsangen, når vi går i luften 😉
  Det glæder mig bare så meget, at du følger med, og at du kan lide de små skriverier – det gør mig ekstra glad 🙂
  Tak, kære Maja!

 7. Er det virkelig sandt? Hvor ER det skønt for dig, er det for tidligt at skrive til lykke? Det skulle nødigt give uheld – jeg skriver det i morgen, så vi er sikre 😉 Pøj pøj med den sidste omgang i morgen!
  Frida kan ikke holde sin flade snude ud af bloggen, så hun kigger ind igen 😉
  KH

 8. Min er fra Cos – jeg synes faktisk de har mange gode:
  http://www.cosstores.com/Store/Women/Shirts/Collarless_pocket_shirt/7088-340629.1#c-596290
  http://www.cosstores.com/Store/Women/Shirts/Collarless_pocket_shirt/7088-1147518.1#c-1147833 – den jeg har!
  http://www.cosstores.com/Store/Women/Shirts/Striped_bib_shirt/7088-243969.1#c-293609
  Zara gør det også godt på det punkt med gode hvide skjorter 🙂
  Du kan tro, der kommer mere arbejdssnak. Det er så omskifteligt at arbejde der 🙂
  TAK fordi du følger med, Ida! KH

 9. Du er så sød ved mig, TAK! Al den støtte varmer mig sådan om hjertet! Jeg er også så glad for de sko, de er så rare, men til min store ærgrelse er de revnede i læderet indvendigt. Æv. Jeg vil ikke af med dem, de skal klippes af mine fødder en dag 🙂
  KH

 10. Prøv at søge lidt på Mulberry+vintage+satchel 🙂 Så dukker din måske også op? Det er en udgået model, men en gammel en af slagsen. De lavede den indtil for 10 år siden vistnok. Min mor fik en model i 40 års fødselsdagsgave. Min er købt hos Lauritz for min første lønseddel på det nye arbejde jeg fik, efter jeg blev student 🙂 Den er vist også ældre, dog meget velholdt. Hvis det er en ægte mulberry bør der være et lille nummer på guldemblemet på siden. Og hvis den er det, så ville jeg tage den med ind i Mulberry på Strøget og spørge til noget læderrengøring
  Jeg har nemlig forsøgt mig med neutral skocreme – IKKE en succes! Min er lavet af præget læder, dvs. den har et mønster og al creme satte sig der. Det har måtte slides af…
  Siden da har jeg ladet den være :/
  KH

 11. Kristina Lauesen siger:

  Tak for svar og lykke til, det hjalp 🙂 Nu er jeg færdiguddannet folkeskolelærer og endda med 10 i lommen ovenpå min bacheloreksamen i dag 🙂 Det er en fantastisk følelse 🙂 Nu venter ferie og en masse bloglæsning og kan se der friske af slagsen at læse lige her. 🙂 Tillykke med dine nye jobs, jeg har allerede lyttet lidt mere i radioen og det bliver ikke sidste gang 😉

 12. J. siger:

  Tak! Jeg varfaktisk inde i Mulberry butikken for et halvt års tid siden, men for some reason, havde de ikke noget, jeg kunne bruge :s meget underligt, men nu vil jeg gøre det til et sommerferie-projekt! Den er jo så fin 🙂

 13. J. siger:

  Du har åbnet en ny – og dyr – verden for mig. HVORDAN har jeg overset den butik??? Går jo forbi den flere gange om ugen!! Men bedre sent end aldrig =)

 14. Hvor er du god, SÅDAN! Stort til lykke med din færdiggjorte uddannelse, det er så sejt Kristina! Så er det bare med at nyde ferie og fritid og forhåbentligt lidt bedre vejr over de næste dage 🙂 Og tak tak tak fordi du lytter med på radioen, det er herligt at høre!! KH

 15. Er det virkelig rigtigt, J? Det er en sådan en god butik – altså Cos, hvis det er den du mener! 😀 Du skal have tid og overskud til at gå derind, tingene hænger tæt. Og så ikke komme der midt i “myldretid”, men de har så mange fine ting og kvalien er bedre end H&M (det er et søsterbrand til H&M og Monki 🙂 ) KH

 16. Ja den er så fin, den perfekte basictaske 🙂 Jeg føler mig lidt som en fin dame med den! God fornøjelse! KH

Send en besked