Top

Dagens: Famses fødselsdag

24.06.2013
Skabt af Cathrine Widunok Wichmand

Tak for alle jeres dejlige kommentarer til min farmor i lørdags. Det var sådan en god dag! Vi mødtes ved golfbanerne i Fredensborg. Her spiste vi frokost; smørrebrød, som jeg bedste kan lide det med roastbeef og hjemmeristede løg. Der var lun leverdreng, fiskefilet og alt hvad der ellers hører sig til. Vi fik kolde øl og Cola og til dessert var der lagkage. Fyldt med creme og jordbær. En god gammeldags dansk frokost, min yndlings. Og også min farmors yndlings.Jeg havde købt en morgenkåbe og en natkjole fra min søster og mor og mig (plus al vores vedhæng). Så snart hun så morgenkåben, blev hun så glad, og så tog hun den på og tøffede lidt rundt i den, haha! Dejlig dame. Og så havde vi tre tøser booket en fotograf, der tog et familiebillede til farmors væg. Det var den bedste idé! Hun ønskede sig ikke noget, typisk, men alligevel blev hun glad for alle tre sager. Og så fik hun tårer i øjnene flere gange og blev lidt rørstrømsk.?Tænk, her har jeg samlet alle mine?, sagde hun med sine våde øjne. Jeg sagde til hende, at dem havde hun lavet godt. Hvis ikke det var for hende og min farfar, var vi der jo ligesom ikke. Min far, farbror, farbrors børn, min fars børn og barnebarn, koner og ekskone (min mor ? min mor og farmor er som bedste veninder og har altid holdt ved hinanden). Vi havde det bare så hyggeligt.

Og så fik jeg krammet med hende, møsset hende på kinden, sagt til hende mange gange, at hun er den allerbedste.

Og så listede vi af sted. Allerede nu glæder jeg mig til, hun bliver firs.

PS: Der er utrolig mange kjolebilleder, men min kæreste syntes vist, den var fed at tage billeder af med sine fine detaljer; stenene, ryggen, det flagrende hvide stof. Og jeg har altså valgt MANGE fra, haha! ?Cathrine, prøv lige at fjerne håret der?, ?Ryk lige armen?, ?Prøv lige at sætte dig der?, ?Nej ikke rør ved blomsterne, det? dumt?. Han er streng men god! Den bedste faktisk.

PPS: Jeg spildte kun to gange på den kjole! Dygtig? Jep! Eller den ene gang var min ?moster? (farmors søster), der satte sit ansigtsudtryk på min skulder ? I ved, besse-foundation! Men det kan man nemt fjerne igen uden vask ? bare brug en makeup-renseserviet og dup-dup-dup!

51 kommentarer

 1. Gitte siger:

  Det er en super flot kjole. Hvor er den fra?

 2. Miriam siger:

  Du er heldig med din fotograf! Der bliver længere og længere mellem mine outfit-billeder, fordi min blog bevæger sig i en lidt anden retning nu, men når det er, er mine fotografer mest sådan nogle “Så! Nu må det vist være nok!”-typer. Suk.
  Måske skulle man anskaffe sig sådan en kæreste… 😉

 3. Cathrine Nissen siger:

  Hej Gitte, som der står på et billederne er den fra Malene Birger og netop nu på udsalg! KH

 4. Cathrine Nissen siger:

  Selv kærester når også en “JEG-GIDER-IKKE-MERE”, men når han er i stødet, så er han skide brugbar og kan klart anbefales, altså sådan en kæreste! Gad gerne se et opslag på nettet: “Kvinde, 24, søger mand med kamerafetich” 😉 – de er derude! KH

 5. HenrietteP siger:

  WOW en lækker kjole!! og du er godt nok smuk i den!! 🙂

 6. Ea siger:

  Kjolen er super smuk! Og hvor er du flot i den 🙂 Den fortjener næsten et indlæg for sig. tror vi er mange der gerne vil vide hvor man kan få den 😉

 7. Mathilde siger:

  Virkelig en helt igennem fantastisk flot kjole! Wauw! Og den klær dig så utrolig godt… Jeg forstår godt din kæreste ikke kunne stoppe med at tage billeder, haha!
  Lyder som om din farmor havde en rigtig god dag og hvor er hun heldig at være omringet af en masse dejlige mennesker på sin fødselsdag 🙂

 8. Stine K.A. siger:

  Ih 🙂 Jeg ved snart ikke, hvad der er finest, kjolen (og dig 😉 ) eller dine beskrivelser af din farmor. Hvor er du heldig at have hende i dit liv 🙂

 9. Caroline siger:

  Det var da også en fantastisk kjole! Hvor ser du smuk ud!

 10. nanna siger:

  Er du tosset, hvor er den flot. Den klæder dig godt!

 11. Hvor har du bare en god og tålmodig kæreste 🙂 Ikke dumt med sådan en fotograf ved hånden! Og jeg må sige, at man godt kan se I er i familie 😉 Det er et super fint billede det sidste 🙂

 12. Louise siger:

  Kæft hvor er du skøn altså!
  Og for pokker, jeg savner min famse efter sådan et indlæg.

 13. Nina siger:

  Ved første øjekast så billede nr. 5 virkelig syret ud – jeg troede et kort øjeblik at du lå på jorden med fødderne på en væg og lavede en eller anden øvelse, haha! Eller måske er det bare mig der mangler søvn… Bedårende er du i hvert fald i den kjole! Al kærlighed herfra 🙂

 14. Wauw, hvor er du pæn! Og kjolen er pæn! …og dit hår så fint!
  det lyder til at have været den hyggeligste dag 🙂

 15. Åh hvor er den kjole bare alt for smuk!

 16. Frk T siger:

  Ihh – hvor er du FIN! Og farmor ligeså! 🙂 Kan godt forstå at A tog en masse billeder! 🙂 Fantastisk at have et så nært forhold til sin bedste 🙂
  Savner helt min farmor nu! Hun var også verdens bedste farmor – desværre var hun dement de sidste mange år, så da hun døde i december var det vel nok meget godt – selvom det ville være fantastisk hvis bedsteforældre levede evigt! 🙂

 17. Wow en kjole og hvor lyder det som en fantastisk dag. Og som en fantastisk Farmor, næsten flyvende.
  Sådan et indlæg får et smil på læben efter en laaaaang mandag… Tak:)

 18. Katrine v siger:

  Smuk!!!
  Hvad har du under? Ingenting?? Eller noget fancy bh-værk??

 19. Yasmin siger:

  Den kjole er virkelig også smuk, og klæder dig brandgodt!

 20. Stinne siger:

  Det lyder til at have været en rigtig dejlig dag! Du er skøn ud og din farmor virker til at være en fantastisk kvinde!

 21. Wichmand siger:

  Hvor er du dog en smuk pige og næsten min …….:-)
  og så din dejlige farmor, som du elsker så højt, det er vidunderligt, at du sætter så stor pris på hende, nyd dit liv . Kram fra en du kender

 22. Det lyder til at have været en helt fantastisk fødselsdag! Den kjole er så flot til dig og sikke nogle flotte billeder din kæreste har fået taget. Der er liv i dem alle sammen 🙂

 23. Ditte Mehner Kristiansen siger:

  Sikke et dejligt indlæg! Jeg blev virkelig helt varm om hjertet af at læse det. 🙂
  Og hvor ser du SKØN ud – det gør Famse også (skønt billede af jer) og såååååå gode outfit-billeder. Dygtig mand du har dig! 😉

 24. Cathrine Nissen siger:

  Tusinde tak søde Henriette, jeg synes også, den er helt fantastisk smuk!
  KH

 25. Cathrine Nissen siger:

  Den er jo godternok blevet lidt plettet og rynket, men jeg skal se, hvad jeg kan gøre Ea 🙂 KH

 26. Cathrine Nissen siger:

  Haha, det var en af de dage, hvor han rigtig var i stødet. Min farmor havde den bedste dag, det tror jeg virkelig på 🙂 Sådan vil jeg også være, når jeg er 79. Tilfreds med tingenes tilstand 🙂
  KH

 27. Cathrine Nissen siger:

  Hahah! Kjolen 😀 Ej jeg er så glad for at have hende hos mig og nyder hvert et øjeblik, jeg har tilbage med hende! KH

 28. Cathrine Nissen siger:

  Tusinde mange tak kæreste Caroline 🙂 KH

 29. Cathrine Nissen siger:

  TAK Nanna, det er altid lidt spændende med hvide kjoler – bliver det konfirmand møder brud eller bare fin sommerkjole. Jeg håber på det sidste (selv om jeg ville have elsket at være blevet konfirmeret i den 🙂 )
  KH

 30. Cathrine Nissen siger:

  Haha i denne her situation er det lige før, det er mig der er tålmodig “Kig lige den vej” “ryk hovedet” “gå to skridt mod højre” – altså det er mig der bliver dirigeret med, haha! Men jeg er så glad for, at han overhovedet gider 🙂 Ja mig kan hun ikke løbe fra 🙂 KH

 31. Cathrine Nissen siger:

  Det kan jeg godt forstå Louise. Jeg savner også min farfar. Når jeg ser min farmor, spørger jeg hende altid; “Tænker du på farfar?”. Det gør hun. Ligesom mig. Jeg håber, du er fyldt med gode minder om din! Tusinde tak Louise <3 KH

 32. Cathrine Nissen siger:

  Haha, jeg forstår hvad du mener Nina – du har ret, det er også fordi det er tiltet! Det er skørt 😀 Og tusinde tak. “Bedårende” er noget af det bedste at være, så tak <3 og masser af kærlighed til dig! KH

 33. Cathrine Nissen siger:

  Det var det! Familietid er noget nær det bedste! Og tusinde tak Louise. Jeg er glad for dine søde ord om mig og kjolen 😀 KH

 34. Cathrine Nissen siger:

  Ja er den ikke? Noget nær det smukkeste i mit verdensbillede 🙂 KH

 35. Cathrine Nissen siger:

  Farmor er så fin “Og ved du hvad, Cathrine, jeg gider ikke længere bruge en formue på tøj. Jeg gik forbi Kirkens Korshær oppe i min byen. Så sættet i vinduet – de har de pæneste vinduer – og så gik jeg ind og spurgte til størrelsen. Det var lige min størrelse og så får 145 kroner!”. Hun er sej. Jeg er helt enig – bedsteforældre skal leve for evigt. Det hårdeste, jeg har oplevet, har klart også været at miste min farfar i 2007. Det gør stadig ondt. Godt vi har minderne!
  KH

 36. Cathrine Nissen siger:

  Åh hvor dejligt at høre. Jeg håber du kom godt igennem dagen 🙂 Haha, flyvende farmor, fuldstændig. Det er hun! Og kjolen er noget af det smukkeste jeg ejer!
  KH

 37. Cathrine Nissen siger:

  TAK Kat! Jeg har sådan små silikonedimser på, som dog ikke er sååå gode. Jeg plejer at være fuldt tilfreds med disse: http://nelly.com/dk/tøj-til-kvinder/undertøj/bh-undertrøjer/bristols-six-11028/nippies-basic-hearts-434287-130/
  KH

 38. Cathrine Nissen siger:

  Tusinde tak Yasmin, det er jeg så glad for du siger. Det tiltrækker en del opmærksomhed at have hvid kjole på, fandt jeg ud af. Det havde jeg ikke regnet med, så det skal jeg lige vende mig til. Men den er jo også fantastisk smuk!
  KH

 39. Cathrine Nissen siger:

  Det var sådan en god dag, tak Stinne! Min farmor er så fandens sej, virkelig 🙂 KH

 40. Cathrine Nissen siger:

  Haha, hvis ikke man ved, at du er min svir, kunne du nemt gå for at være en ung fløs, der lægger an på mig “næsten min” 🙂 Men du har så ret – det er jeg! Og min farmor er fantastisk, hun fortjener al kærlighed i verden. Ligesom dig. Kram lige tilbage!

 41. Cathrine Nissen siger:

  Tak Kat, det er jeg virkelig glad for du siger – det med liv i billederne. Det er vist også det, min kærestes mål er, derfor får de mange kommandoer fra hans side 😀 Tusinde tak! KH

 42. Cathrine Nissen siger:

  DET glæder mig Ditte. Det er dejligt for mig at vide, hvis min farmor kan sprede lidt glæde på den anden side af skærmen. TAK! Ja er han ikke god? Jeg plager og plager også for at han tager billeder dag ud og dag ind 🙂 KH

 43. Charlotte siger:

  SÅ smuk!!!

 44. Karen siger:

  Neeei, hvor ligner I hinanden!! Det er tydeligt, at I er i familie 🙂
  -Karen
  http://the-flying-rabbit.blogspot.com/

 45. Wow hvor ser du smuk ud! Og den kjole er virkelig VIRKELIG pæn. Snyd 🙂

 46. Maria siger:

  Hvor er det fint alt sammen, både dig, kjolen og farmor:-) Må jeg spørge hvor din neglelak er fra?

 47. Camilla siger:

  Hvor ser du bare knald-hamrende-godt-ud i den kjole – og med den læbestift, dit fine pandehår og lækre stænger! Intet mindre end super lækker 🙂
  OG: Hold op, hvor ligner du og din kære farmor hinanden! Samme smil/mund, samme næse og samme glimt i øjnene. Håber I får mange flere skønne stunder sammen 🙂

 48. F siger:

  Tillykke med din farmor! Kan godt forstå, at du holder så meget af hende 🙂 hun ser dejlig ud. Og du ser dejlig ud i den Birger-kjole! Og den Alexa…hvad skal jeg sige? Mulberry er mit yndlingsmærke og tasken er såå smuk! Åh, suk..
  Men det er sjovt at læse, at din mor og farmor stadig er så gode venner. Det er præcis det samme med min mor og farmor. Efter mine forældres skilsmisse holdt de kontakten, og jeg tror ærlig talt, at min mor snakker mere med min farmor end min far gør.. ja, sådan er det jo 🙂
  Det lyder som om i havde en fantastisk dag.
  Kh

 49. Sara H.B. siger:

  Det er en virkelig flot kjole og den klæder dig virkelig 🙂

 50. Anni siger:

  Bedre sent end aldrig!
  Er lige hjemvendt efter 20 dage i udlandet, og er bagud med min bloglæsning, men derfor skal du stadig have en kommentar med.
  HOLD DA MAGLE HVOR ER DU SMUK!
  Du klæder dig altid smukt, men denne kjole, og disse billeder er virkelig de bedste du har lagt op til dato. Suk.. Din kærestemand må have kigget forelsket på dig hele dagen.
  Og tillykke med famse 🙂

Send en besked