Top

Dagens: I pæn kjole for første gang i Tanzania

14.10.2012
Skabt af Cathrine

Shoes – Swedish Hasbeens // Dress – COS // Leather jacket – Zara // Belt – Fathers old

Billeder er stort set alle blevet temmelig rystede, men I forstår ligesom kjolens arbejde trods uskarpheden. Kjolen er nemlig noget nær genial – den skjuler så pænt, trækker ikke uheldige linjer. Det er absolut en vindersag.
I lørdags mødtes vi med Caroline, som er på det første billede. Hun er chefoptiker og rejste i januar ned til Tanzania for at styrke deres projekt Giv syn til Tanzania. Hele familien er med, og da vores safari ikke allerede lykkedes lørdag morgen men først søndag, så inviterede Caroline os ud på middag. Indisk mad, noget af det bedste mad, der findes. Tikka Masala. Mmmmm…. Jeg håber, at I kan se, hvor smuk kjolen er, selv om billederne ikke er i top.

8 kommentarer

 1. Hosannah siger:

  Den er rigtig flot:)

 2. Lærke siger:

  Den er godt nok læks, den kjole der! Sådan en jeg altid har ledt efter, men desværre ikke har fundet endnu :s

 3. Så så smuk kjole! Den er virkelig pæn til dig.
  Fortsat god rejse! 😀

 4. Debbie siger:

  Åååårh, Tikka Masala er en af mine helt store livretter! Dennis er så brand god til at lave det, så jeg får det tit. Generelt spiser vi faktisk ret krydret mad hjemme hos os, fordi Dennis har boet i Beijing, så han er blevet lært godt op i at lave lækker mad. 😀
  Og din Cos kjole, den er godt nok lækker til dig… og er det en lækker pang læbestift at jeg også kan skimte på dine læber? 😉

 5. Cathrine Nissen siger:

  Tak Hosannah!

 6. Cathrine Nissen siger:

  Den er fra Cos – denne sæson, så den må kunne findes, og den var ikke vanvittig dyr 🙂 KH

 7. Cathrine Nissen siger:

  Ihh tak Camilla, jeg er også bare mega glad for den! KH

 8. Cathrine Nissen siger:

  Jaaaaeer jeg ÆLSKER tikka masala! Manner, jeg kunne leve af det! Og så er jeg slet ikke misundelig på din dygtige kæreste, Debbie. Han kan det der, savler tit på Insta…
  Og jep – en smule kulør på læberne, haha, jeg er addicted 🙂 Forestiller mig at det har været en MAC-sag, sikkert Morange eller lignende.
  KH

Send en besked