Top

Dagens: I svi'rs have – et lille paradis

18.05.2013
Skabt af Cathrine

Den der kimono er FANTASTISK at svinge sig i, dreje rundt til jeg mister grebet i jorden med fødderne og hovedet spinner til jeg bliver svimmel. Den er så dejlig dramatisk, især når vinden lige tager fat og trækker i den. Selv om kimonoen lidt ligner et bind bagfra. Det er rigtigt. Ligesom Kronprinsesses Marys brudekjole. Jeg husker i hvert fald at se brylluppet på Zulu i sin tid, hvor de vittige værter pointerede, at hun havde trukket Tena med sig. Men hun gjorde det med stil! Det må jeg sige!

Billederne er taget i mine svigerforældres magiske have. Den har så mange kroge, blomster ? sådan en have jeg drømmer om. Kontrolleret ?vildnis? ? det er en lille perle, fyldt med de smukkeste blomster, frugttræer, bærbuske. Jeg er blevet ret havehungrende de seneste år, og jeg drømmer om præcis sådan en have, der ser ud som om alting bare er poppet op af jorden ? jeg kan ikke så godt lide haver, der er stringente, i linjer og hvor tingene tydeligvis er plantet der. Bum. Nej det skal ligne sådan en gammeldags have, en have der bare har stået og passet sig selv i årevis ? men på den ordentlige måde. Uden ukrudt. Og sådan er mine svigerforældres have. Virkelig et lille paradis.

Jeg har været mega tidligt oppe, 07:30. Min kæreste er lige hoppet ud af døren på polterabend. Jeg skal på arbejde fra 09:30-17:30, og når jeg kommer hjem skal jeg lave en lynoprydning. Og så er der Eurovision! Jeg har ikke plapret om andet hele ugen, men jeg glæder mig så meget, jeg får helt sug i maven, når jeg tænker på det (det skyldes i hvert fald ikke den der stærke espresso, jeg lige har kylet indenbords). Hvor mange af jer skal egentlig se med? Jeg arbejder virkelig på at få jer omvendt til at synes, det er jordens mest fantastiske, haha, kan I mærke det? Hjernevaskhjernevaskhjernevask!

Når vi har vundet Eurovisionen (åhh pas nu på hybris), så skal jeg ind til byen og danse med mine kollegaer. Vi har nemlig personalefest i aften i Stories, men jeg er nødt til at springe middagen over, så jeg kan se Eurovision. Dedikeret. ikke? Dannebrog ligger klar!

Når jeg siger til mig selv, det bliver en dejlig dag, så bliver det det.

God solskinslørdag!

12 kommentarer

 1. Sikke nogle dejlige sommerbilleder – du ser rigtig godt ud som altid 🙂
  Jeg er helt sikkert med på Eurovision. Har stolt fuldt med hver eneste år. Og mine veninder kommer forbi til tre retters middag inden – og har allerede lagt ASTI’en på køl til når vi vinder – for det skal vi altså! (don’t jinx it!!!)
  Hav en fantastisk dag, søde Cathrine. 🙂 Og god Eurovision-aften til dig!

 2. Emma siger:

  Hæhæ, jeg skal se Euro Vision i aften med nogle studieveninder, og vi dresser op med flag på kinderne og hele baduljen. Vi skal på bar og se det, så vi håber på at møde nogle andre glade euro vision fans! Og selvfølgelig vinder vi! 🙂
  Kh Emma
  http://ohmygown.wordpress.com

 3. Camilla siger:

  Hvor er du bare smuk!! – selvom du har et kæmpe tena bind på ryggen, du bære det med stil 😉 jeg er også noget så have-hungrende! Giv mig en have som lille A kan lege i, jeg kan dyrke frugter og tulipaner, lave yoga i solen eller i skyggen af et stort romantisk piletræ, alt imens manden min slår græs, drikker øl og laver små håndværkerprojekter. Hold da op hvor drømmer 😀
  Jeg skal til fødselsdag i dag, og jeg skal ikke se Eurovision, jeg er slet ikke fan, men jeg er så imponeret over din fascination!
  Kh og solskinskram fra Camilla

 4. Nana k siger:

  Skal også se eurovision! Og jeg GLÆDER mig MEGET! Men du er lidt vild at blive hjemme fra personalefest af den grund! 😛 hehe.. Tak for den positive energi du giver!:-)

 5. J. siger:

  Åhhhh præcis sådan en have drømmer jeg også om! Og jeg kan snart ikke vente mere – jeg craver den helt vildt! Især nu det er sommer.. Et lille hus uden for byen med en deeeejlig have! Føler mig allerede som en halvgammel kone, når jeg siger sådan. I går cyklede jeg hjem til min mor i Vedbæk og så snart jeg er bare lidt uden for byen og der er vand og skov og luft, så bliver jeg simpelthen så glad og jeg storsmilede over hele femøren hele vejen! Det er skønt!

 6. charlotte siger:

  Jeg skal så meget også se det. Har faktisk også aflyst aftale så jeg kan se det! Jamen, det er jo bare godt! Og hvis(når) vi vinder, fejrer jeg det med bland selv slik! Hvis jeg altså ikke har spist slikket inden!

 7. Rikke siger:

  Juhuuuu, det er så dejligt at vide, at der sidder andre melodi grand prix fans derude! Jeg kender desværre ikke andre end mig selv, så jeg skal sidde alene og se det i aften – men selvfølgelig i mit stiveste puds bestående af glitterbukser og blå øjenskygge. Juhuuu!

 8. Trine Ø siger:

  Ih, elsker din blog – bliver altid i så godt humør af at læse den 🙂
  Jeg tænkte på hvor længe jeres hund er alene hjemme og hvor ofte ? Har selv en dejlig lille en put 🙂 Hun har lært at være alene hjemme, men det er nu nærmere mig der har svært ved at lade hende være det.

 9. Miriam siger:

  Jeg skal se med! Og jeg synes, det er dejligt, du er så mormor-entusiastisk omkring det. Det smitter!

 10. Hvis man kan elske et outfit, så elsker jeg det her – De lyse nuancer og det afdæmpede mønstermiks! Jeg ville elske at iføre mig lige præcis det outfit i morgen – Og bruge den i en magisk have!
  Jeg er ikke hende der holder en kæme Grand Prix fest med 30 venner og champagne, men jeg skal da se det! Jeg er nemlig hjemme hos mine forældre, og min mor er ret ivrig 😉

 11. Camilla siger:

  Skønne billeder!
  Jeg skal helt sikkert også se Eurovision – jeg er godt nok spændt i år 😉

 12. Er det mærkeligt at sige at DU havde fortjent at de vandt igår haha 😉
  Og det med haven – kunne ikke være mere enig!

Send en besked