Top

Dagens: Med svedsneglen til premiere

17.05.2013
Skabt af Cathrine

Bare ben siger du? Simpelthen! HERLIGT! I går svedte jeg simpelthen så meget det meste af dagen. Bagsiden af sommer og sol for mig. Hvorfor fa?en er jeg så svedlabil? Nærmest kun på overlæben og brysterne (deraf udtrykket svedsnegl). Seriøst. I don?t get it. Men jeg har hørt, at folk, der sveder meget, er i god form, og det lyder jo meget godt. Og nu har jeg altså også trænet hele fire gange på en uge (efter en pause på 2 måneder ? næsten 3). Er jeg ikke snart i god form?

Glemmer aldrig den første ferie med min kæreste. Vi havde været sammen i 3 måneder. Tog til Kroatien. Lå der og solede os ved poolen på hotellet. Jeg falder altid i søvn i solen, altid. Da jeg vågner kigger jeg kælent over på min kæreste, nyforelsket som jeg er, og så siger han ?Du har ret meget sved under næsen?. FEDT. ?Det er da stænk fra poolen?. Nok ikke. Bare god gammeldags sved. Lige midt i krydderen.

Så derfor var det der outfit ret velkomment og luftigt. Næsten for luftigt, for den nederdel er meget levende i blæsten. Hurra for at jeg i det mindste havde taget pæne underbukser på. Og blondeblusen ? jeg har altså ikke noget under. Kun bh. Det er da mega modigt! Og ventilerende ej at forglemme. Praktisk.

Vi var til premiere på musicalen Fame hjemme i Hørsholm (?hjemme? fordi det er min anden hjemby ? har gået i skole i byen alle 13 år og ædt uanseelige mængder vesuvio på La Luna pizzeria i ?midteren? ? Hørsholm Midtpunkt). Inden da spiste vi middag hos mine svi?r.

Igen en dejlig dag, det der med at fylde sit liv med gode ting, og gøre de ting man kan lide, det giver altså pote. For mit humør og mit overskud har sjældent været så højt. Det er også den første uge, hvor jeg ikke er hængt helt op, afleverede eksamensopgave i mandags. Livet er sødt.

35 kommentarer

 1. Anna siger:

  Så absolut dit allerpæneste outfit til dato! Med meget pæne ben dertil også! 🙂

 2. Cathrine Nissen siger:

  Wauw, TAK, Anna! Så tager jeg det på igen i dag, hah! Du er sød – jeg har immervæk vist et par outfits, så det er en sej præstation for den jakke og nederdel. Tusinde tak! KH

 3. Natulia siger:

  Virkelig, virkelig flotte billeder!! Smuk med smuk på <3

 4. Cathrine Nissen siger:

  Jeg er lige ved at skrive det samme hos dig – du ser hamrende fin ud i din kjole <3 glæder mig til næste weekend! Møs

 5. Ditte siger:

  Hold da magle for nogle lækre stænger, dame. Nu bliver jeg endnu mere stresset ved tanken om dig med svedsnegl og dem på vores ferie. OMG. 😛
  Nå, jeg vil træne mine egne i morgen så. Må hellere komme lidt mere i form. 😀

 6. Malou siger:

  (Er på min iPhone, så får du et halvt svar, ved du hvorfor)
  Svedsneglen… Får mine tanker hen på et af mine yndlings indlæg – Afrika, gode billeder og skide velformuleret <3
  Du ser haps haps lækker ud med de lange stænger og det dejlige smil!

 7. Julie siger:

  Jeg MÅ vide hvor de stiletter er fra! De er jo dødflotte!
  ps. flotte stænger 😉

 8. Emma siger:

  Virkelig flot outfit, haha, jeg sidder med præcis samme nederdel på og blondebluse til dog uden leo jakke men med beige cardigan på. Måske jeg så skulle tage leojakke på til i stedet, haha.
  Du ser så smuk ud!
  Kh Emma
  http://ohmygown.wordpress.com

 9. Stine K.A. siger:

  Jeg har også min egen personlige svedsnegl. Jeg føler mig altid så charmerende, især fordi den gerne viser sig efter selv relativt korte cykel- og gåture. Og det er jo ligesom sådan jeg for det meste transporter mig, så ja, hej til svede-Stine. I det mindste lugter jeg ikke 😉

 10. ida siger:

  Shiit, du ser godt ud!! Virkelig virkelig lækkert outfit, lækre stænger og fantastisk smil (som altid)!

 11. Frk T siger:

  MEGA labert outfit! 🙂 Hvis jeg havde det på, havde jeg lignet en cirkusklovn (i min verden i hvert fald – er dødbange for det der mønsterblanding, i min garderobe hersker der sort/hvid), SKAL være bedre til det der med farver 🙂 Men du rocker det! Så flot! 🙂 Og svedsneglen kender jeg desværre også til – fedt, du informerer om at det er fordi jeg er i god form! Det er min undskyldning fra nu af! 😀

 12. Ditte siger:

  Hvor ser du bare godt ud! Humøret stiger ligefrem af at se på dig – og så får jeg lyst til pink neglelak (og pink taske) 🙂 Elsker selv mønstermix, men det kan godt være lidt af en balancegang – synes det fungerer super godt med leo, blomster og bare ben!
  Jeg kommenterer sjældent, men læser altid med, og nu var det altså på tide at komme på banen 😉

 13. ida siger:

  De er fra Ash 😀

 14. Rikke aa siger:

  Uh hvor er en dejlige nederdel fra?

 15. Kate Falk siger:

  WOW, fuck nogle lækre stænger!! 😉

 16. Hvor ser du godt ud! Og du har nogle vildt lækre stænger. Ser ikke nogen svedsnegl, det kan vel kun være godt 🙂

 17. Karen siger:

  Damn nogle flotte ben du har!!! 🙂
  -Karen
  http://the-flying-rabbit.blogspot.com/

 18. Mette siger:

  Årh La Luna! Havde helt glemt det sted <3

 19. N siger:

  Lad nu for hulan vær med at se så skide godt ud!
  Er du lige klar over, hvor meget det ødelægger vor andres selvtillid?
  Labre skid! Og vi andre.. vi kan jo ikke engang efterligne dig, for det mønstermiks kan ingen bære – kun dig. Omg, Cathrine altså 🙂 Savle savle..

 20. Cecilie siger:

  Hold da op et par stænger du har!! Og med et super fint outfit kan det jo ikke være bedre 🙂

 21. Stine siger:

  Jesus, du har gode stænger:-)

 22. Cecilie siger:

  Du ser piv-godt ud! 😀
  Jakken er overraskende lækker (overraskende, fordi jeg slet ikke er til leo-print)! 🙂

 23. Ida siger:

  NOVRA!! Hvor er du bare flot! Såååååååå flot! 🙂
  Og kender selv til svedsneglen – både på overlæben og over øjenbrynene .. Hvorfor, af alle steder, på min 180 cm lange krop skal jeg svede der!? 🙂
  Tak for dejlige indlæg, som altid får mug til at smile (og minder mig om at nyde de gode ting i livet!) 🙂

 24. Super fint og sommerligt outfit! 🙂 Jeg er fan! Og dejligt at det bare kører for dig og at du er glad! Men det er nu også svært at være andet i dette vejr 😉

 25. Feodora siger:

  SHIT nogle stænger!!! 😀

 26. Gry siger:

  Fint outfit, lækre stænger, flotte sko, skønt smil, flot dame!

 27. NatasjaS siger:

  Sikke nogle lækre stænger du er velsignet med! Heldige dig 🙂

 28. Wichmand siger:

  Min dejlige Svigerdatter to beeeeeeeeeeee 🙂
  Du er bare så flot !!!!!!!!!!!!
  Kram fra din Svigermor to be 🙂

 29. Signe siger:

  Bliver simpelthen nød til at rose dine ben! For shit de er lækre og muskuløse på en slank og kendis-agtig måde!
  Tak for en dejlig personlig blog!

 30. Har en fitness-veninde der også siger man sveder mere, når man er i god form 😀
  Men ligner ikke du har nogen svedsnegl du vil vise os 😉
  Faldt altså lige over den her, og tænkte på dig og Frida hehe
  http://dk.pieces.com/pieces/t-shirt/little-griola-s-s/17048142,da_DK,pd.html?dwvar_17048142_colorPattern=17048142_BLACK_375540&forceScope=

 31. J. siger:

  Øhhh hej lækre stænger!

 32. Louise siger:

  Fantastisk outfit, jeg ville nok aldrig have fundet på at blande blomster og leopard, men det fungerer jo perfekt! Og som det efterhånden er blevet sagt et par gange, hvor har du flotte ben!

 33. Carla siger:

  Du stråler:)

 34. Piiiiift! Hold nu fast hvor ser du godt ud. Får konsekvent lyst til at skrotte hele min konservativt sorte garderobe, hver gang jeg bladrer rundt på din blog.
  Og dét er der ellers ikke mange der kan få mig til at overveje 😉

Send en besked