Top

Dagens: Ole Henriksen hepper

19.06.2014
Skabt af Cathrine

 photo dagens190614_5_zps94623fb4.jpg photo dagens190614_8_zpsf4f5291a.jpg photo dagens190614_1_zpsd9ac9c1e.jpg photo dagens190614_4_zpsda7b8a2e.jpg photo dagens190614_7_zps7d0c141b.jpg photo dagens190614_6_zps57eee186.jpg

Contains adlinks: Slip-ons – Notabene (these ones though??! Skirt + Top – Asos Salon (I wear size 8) // Bag – Mulberry (similar on sale) // Watch – Triwa // Photos by: WeAreMad‘s Katrine

Lad mig lige være Ole Henriksen fra morgenstunden af – I LOVE YOU! Sagt med største smil på mine læber, på den mest happy go lucky måde som kun Ole kan! Simpelthen. Bare fordi I giver så sindssygt meget af jer selv. I kalder mig til tider modig, fordi jeg tør hænge indersiden til tørre herinde. Jeg må ærligt indrømme, at jeg ikke bare gør det. Især som bloggen er blevet større, flere nye læsere er kommet til. Det er jo ikke alle læsere som kender mig lige godt, endnu. Så misforståelser og kritiske røster kunne komme på tale. Det er også fint, hvis man diskuterer politik eller ligenende. Men når hjertet hænger på ydersiden, så gør det ondt, når nogen prikker til det. Men det gør I ikke herinde, jo jo en finke kan ryge af panden bevares. Men i det store billede – I er bare med. Og endnu bedre; I deler af jeres tanker. I stemmer i kor. I giver mig en følelse af, at jeg ikke er sær og en enspænder. Så mit hjerte vokser. Og vokser. Så tak. Tak fordi er så mega modige. Og fordi I fylder det lille hjerte.

Dernæst; jeg er ramt af noget så kedeligt som dårlig selvtillid i øjeblikket! Kender I det? Altså ikke sådan generelt, men på hvordan jeg tager mig ud. Ser ud. Jeg vil ikke udpensle det en hel masse her, for jeg tror, der er nok tanker i det til sit eget indlæg. Det er nemlig kommet af flere ting, også udefrakommende. Anyhoodles, jeg har ikke haft det sådan, som jeg har det lige øjeblikket i måske… Ti år? Og jeg nægter simpelthen at skulle acceptere at føle mig grim/mandet/tyk/slasket/blablabla i en alder af 25 år. De tanker må gerne forblive i mine teenageår eller vente til jeg er 60, hvor abearmene rent faktisk hænger nede ved anklerne og skubber til brysterne. I’m not there yet! Så lige nu arbejder jeg på at jumpstarte selvtilliden. Så jeg tager ekstra pænt tøj på, det gode undertøj, putter lidt ekstra på læberne, så jeg føler mig oven på. Så på en helt almindelig tirsdag hoppede jeg i mit nyeste blomstrede yndlingssæt fra Asos. Det hjalp gevaldigt den dag. Jeg er ikke helt ude af skyggen, men det må jeg skrive om, når jeg har tiden. I dag vil jeg tage min mentale og ganske heppende Ole med mig på arbejde. I må gerne få en kopi, hvis I vil (“Jeg elsker god ost”)!

God dag 🙂

PS: Jeg rykker snart tilbage til en wordpress-platform, og det betyder TOP-brugervenlighed for jer OG for mig. Jeg kommer til at kunne være med i kommentarfeltet i højere grad, I kommer til at få søgefelt og de andre små ting, I har bedt om. Snart er forhåbentligt inden for den næste uges tid. 

 photo dagens190614_3_zpsd407339c.jpg photo dagens190614_2_zpsab63e62c.jpg

27 kommentarer

 1. camillagammelgaard@gmail.com siger:

  Jeg ved godt det ikke hjælper, når nu det hele er i ens hoved og med egne øjne – men set udefra, er du en af de mest inspirerende mennesker, også i blogland, jeg kender til. Ved godt vi jo kun ser dig og dit liv i brudstykker herinde, men den fornemmelse jeg alligvel får, er, at du er en kvinde, der er rigtig god til at lytte til dig selv. Og så længe man er sand over for sig selv, passer man jo også på sig selv. Okay, det var altså ikke for at lyde hellig eller noget, men vil blot lige nævne at du er en mega sej kvinde, som vi andre lærer noget af dagligt. Pas ekstra godt på dig selv i denne tid, selvtilliden skal nok komme farende tilbage; det er jeg sikker på! <3

 2. Kat siger:

  Årh men kæreste søde cathrine!! Du er så smuk og inspirerende!! Og varm og skæg!! Du må aldrig lade de dumme kommentare, hverken her eller irl, pille de gå på mod af dig!! Du fortjener dem slet slet ikke!!! Smukke smukke pige altså!!

 3. Natasha siger:

  Hej Cathrine!
  Som en af dine nyere læsere (kom til da jeg blev FORELSKET i din seneste videoblog – synes bare det var såå godt sagt!!) vil jeg bare smide en “du er fantastisk og eeelsker at læse din blog” kommentar 😀 Personligt havde jeg sådan en dag igår, tog et helt nyt sæt tøj på, læste lidt blogs og blev inspireret! Håber du er ligeså inspirerende og sjov overfor dig selv, som du er overfor mig ihvertfald – tak 🙂

 4. Nanna siger:

  Ejjjj hvor dejligt du rykker tilbage til wordpress! Hurra for det!! 😀

 5. J. siger:

  Den følelse kender de fleste vist til – og jeg glæder mig til at læse meget mere om det! Men ved du hvad? Du er simpelthen så smuk og jeg ville dø (næsten da) for at få din krop. En løbetur eller lidt motion plejer at hjælpe hos mig, hvis jeg føler mig helt slasket og tyk … I hvert fald i et par timer 😉 Og nu vil jeg ikke skrive mere, men i stedet vente i spænding på dit indlæg om det!

 6. Pernille S siger:

  Jeg synes du er smuk. og jeg elsker din blog, og at du giver så meget af dig selv. Og så elsker jeg din Mulberry taske og dit nye fine sæt fra Asos. Nogen gange hjælper det bare at se sig selv i spejlet, og sige til sig selv “jeg er fucking dejlig, og ingen skal fortælle mig anderledes” og så sende sig selv et stort smil – og så ender det oftest med at jeg bryder grinende sammen fordi jeg tænker over det lidt komiske i at stå og smile til sig selv – MEN det virker! og man kommer i godt humør 🙂 og så kan en dosis Ole Henriksen overskud/optimisme altid jage grå skyer væk. Så du er på rette vej 🙂

 7. Louise siger:

  Og hvor ser du dog fantastisk ud i det sæt!
  Det er altså ikke alle der kan tage den slags på og se så bagende fantastisk ud!
  (Jeg viller personligt se ud som om jeg havde iført mig min mormors gardiner…)

 8. Louise siger:

  Ej, men altså, dit flotte kvindemenneske. Se lige på de billeder en ekstra gang – så må selvtilliden da vende til det bedre. Du ser så knald godt ud!

 9. Marie-Louise siger:

  Jeg synes du er en smuk 25-årig, og sikke et fantastisk sæt!
  Men med det sagt, så kender jeg udemærket godt selv de der perioder i ens liv, hvor det virker som om ens kinder er vokset til dobbeltstørrelse over natten, overarmene slasker, anklerne og læggene har fyldt sig med litervis af væske (hvorFOR er det dét sker?), og hvor ens eget spejlbillede pludselig ligner ens storebrors til forveksling på et meget foruroligende (og mandigt) plan. På de dage, er det dog godt, at vi kan “klæde os ud”. At vi kan kamuflere vores dårlige selvtillid med en modig og smuk påklædning, og på den måde narre vores eget dårlige og forvrængede(!) selvbillede til at tro, at alt er præcis som det skal være og i skønneste orden. For oftest er det jo også sådan det hænger sammen. De dér tanker, der kan dukke op i vores hoveder fra tid til anden, findes jo netop også kun indvendigt i os selv, og så længe man ikke lader dem skinne igennem og bærer dem uden på tøjet, så kan vi stadigvæk – på selv de dårligste og grimmeste dage, overbevise vores omgivelser – og ikke mindst os selv om, at vi stadigvæk er ligeså smukke som vi var i går! Haha, det lyder virkelig corny, og som noget der er taget fluks ud af et dameblad, men på trods af det, så gør dét det ikke desto mindre sandt 🙂

 10. kathrine Johansen siger:

  Jeg elsker virkelig din blog, der er virkelig god! <3
  Kig gerne forbi min blog, hvis du har lyst. Knus!
  http://kaathrinejohansen.bloggersdelight.dk/

 11. L.A. siger:

  I den anledning kan jeg så helt ærligt sige – hold nu op hvor ser du drønhamrende flot ud i det sæt!! SÅ lækkert og elegant 😀
  … og ja, det var faktisk bare det, jeg ville sige 😉

 12. Nicoline siger:

  Jeg synes, at du fortjener at vide, hvor utrolig inspirerende du er! Jeg fandt faktisk først din blog for to ugers tid siden, men må indrømme at den allerede hører til blandt mine favoritter. Fantastiske billeder, ærlighed og personlighed. Jeg elsker det.

 13. Luna siger:

  Jeg ved godt, at kommentarer ikke hjælper det store på selvtilliden. Men herfra skal altså lyde et: Du ser virkelig godt ud! Færdig bum. 🙂

 14. wichamnd siger:

  Smukke Cathrine 🙂
  Du har ingen grund til bekymring du ligner en drøm !!!!!
  Du kan være helt rolig de næste 25 år.
  Kram

 15. Janni Christiane siger:

  Hvor er det dog også et smadder fint sæt!
  Kender godt din følelse med hensyn til selvtilliden, men jeg tror nu nok, at den komme tilbage igen.
  Især når man er sådan en power-woman som dig. Det hele skal nok gå 🙂

 16. lauragraens@gmail.com_1 siger:

  Jeg ville elske at læse sådan et indlæg om selvtillid. Synes selv det svinger meget for mig i perioder. Lige for tiden er jeg ret usikker på mig selv, men det er mest sådan studie-wise. Og så glæder jeg mig altså voldsomt meget til Stylista rykker til WP-platform. Hold op, hvor har de tekniske problemer lagt en dæmper på og overskygget det ellers gode projekt med tonsedygtige bloggere. Desværre. Men vi har jo hængt i alligevel 😉 For mig er det i den grad jer bloggere, jeres ord og humør, der har gjort at jeg har hængt ved. Men sådan skal det vel også være 🙂

 17. natasa siger:

  Kender godt følelsen, for tiden har jeg lidt af den der, det er sommer, jeg burde udnytte det, jeg laver ikke nok, jeg går glip af alt muligt, men det hjælper ikke at slå sig selv i hovedet over det. men være i nuet og tage en dag af gangen istedet:)

 18. kristineblom@hotmail.com_1 siger:

  I loove it:) Carrie bradshaw’s datter look hvis hun havde fået en med Mr Big 🙂

 19. Anna siger:

  Sådanne perioder kan man godt have, men lyt til koret! Du ser fantastisk ud, et stilikon, en inspirationskilde, hjertelig sød og et godt menneske. Det tror jeg i hvert fald 🙂 for jeg har aldrig mødt dig – MEN læst dine skriblerier og hørt dig i radioen. Klem og kram

 20. Anna W siger:

  Cathrine, det kan siges kort og godt – du er en steg!!! Sådan en rigtig sprød, varm og drønhamrende skøn en af slagsen. Polstret og pyntet på fineste manér og uden tvivl den bedst klædte blogger jeg “kender”. Nu handler det selvfølgelig ikke kun om udseendet, men den måde du reflekterer på og fordyber dig på, fortæller mig nu en hel del om hvor skøn en person du er! Og når du så står der i selvdestruktionens mørke og kigger ud på den store flok af smilende andre, så husk på at du aldrig, aldrig er alene i det mørke. Jeg slutter mig gerne til kredsen af pigebørn, der fra tid til anden mangler lidt selvtillid. Jeg håber søde ord varmer lidt på en dag som denne. De kommer fra hjertet og er sande hver og et.

 21. Sarah siger:

  Sødeste C,
  Du er da sådan en dejlig fidus! Jeg ÆLSKER din blog og følger trofast med på sidelinjen. Det er så fedt at du tør give så meget af dig selv som du gør, det er vi mange der nyder godt af hver dag. Du er super inspirerede at følge!
  Når man selv synes at livet kan være tough, så viser du, at det heller ikke altid er lyserødt for en kendt og populær blogger. Og det er ikke kun når du render rundt med revner i buksen, det er også med kæreste/ forhold diller daller, og det er rart for os dødelige at få lov at høre om.
  Så klap dig selv på skulderen, for du giver os andre vind i sejlene og MANGE smil på læben. Du er sgu sej at du ved det!

 22. Erika siger:

  Jeg har lige fundet din blog – eller genfundet.
  Den havde forputtet sig i min favorit liste på min gamle computer, og var væk et stykke tid, men så vupti, dukkede du op igen, OG hvor er jeg glad for det.
  Du er SUPER inspirerende, sød, finurlig, charmerende, skæv, underholdende og det er fantastisk det du deler.
  Jeg selv er super følsom, og jeg holder af mangfoldighed stort som småt.
  Du skiller dig ud fra den grå/sorte mængde og DET giver mig livskvalitet,- intet mindre- så det sagt. Med hele din person indre som ydre, på den virkelig gode måde.
  Det skulle du bare lige vide.

 23. A siger:

  Jeg forstår præcist, hvad du mener med, at selvtilliden ikke altid er lige god. Jeg bliver til tider ramt af følelsen af at være utilstrækkelig og ensom – også selvom jeg har de sødeste veninder og en skøn kæreste. Den kommer snigende på de mest upassende tidspunkter, og så må jeg, ligesom dig Cathrine, bekæmpe den med det bedste våben jeg har. At klæde mig lækkert på og komme ud af døren. Det hjælper ihvertfald ikke for mig at sidde inde og slumre under dynen. Derfor har jeg al respekt for, at du kan se så smuk og fantastisk ud, selvom der er noget som sidder og trykker. For jeg kender helt sikkert følelsen. Så herfra får du alle glade tanker og godt humør sendt i din retning, for du er en helt sikkert en dame der rocker!

 24. Ditte siger:

  Det er sjældent, jeg kommenterer på blogs, men NU kan jeg ikke lade vær 🙂 Jeg bliver simpelthen nødt til at fortælle dig, hvor utrolig smuk og inspirerende du er! Hvor tit jeg sidder og savler over dine outfitposts, dit perfekte pandehår og hvide tandpastasmil. Du er GUDESMUK! Hvis jeg så ud som dig og ejede din garderobe, så ville jeg være lykkelig! Du må aldrig tvivle på dig selv, du er genial på alle tænkelige måder!

 25. Kristine siger:

  Er så vild med dig i det her sæt! Så fin og sommerlig. Og det billede du lagde på instagram i går, hvor du havde en mønstret kjole på!! Hold nu op hvor var du bare fin. Og med hensyn til den lave selvtillid.. Så tror jeg det er en kvindeting, som kommer og går 🙂 Men det ændrer jo ikke ved, at det er pisse irriterende når man har det sådan. Håber snart det går over for dig, for du ser skøn ud som altid!

 26. Kristina siger:

  Så dig den dag du havde det på, lige ved Rundetårnet.
  Hvor er du energisk og smuk at se på!
  Gid der var flere som dig!

 27. Marianne siger:

  Åh hvor jeg sukkede efter det her outfit, da du lagde denne her post op. Gad egentlig også ret god eje det i dag. Som sidenote, er det i øvrigt lidt vildt at, jeg har været din ‘digitale veninde’ så længe!

Send en besked