Top

Dagens: På safari i KBH

19.07.2013
Skabt af Cathrine

Få, få, få dage om året har jeg ikke rigtig lyst til at smile til kameraet end ikke kigge i kameraet. Sådan var det forleden, da min kæreste skulle tage billeder. Jeg plejer at være ligeglad med folk omkring mig, men jeg kunne ikke du til, at de kiggede den dag. Jeg var sulten, udkørt og halvfrossen. Og smilet var træt og påklistret. Alt for meget arbejde på alt for få dage. Men jeg har ventet LÆNGE på at vise mit safarioutfit, og selv om jeg ville have elsket dets premiere her på bloggen et noget mere eksotisk sted end bag Fona2000 (inde ved Strøget) i en stank af urin fra det nærliggende offentlige toilet,  så tog utålmodigheden over. Så TADA! Se mig, jeg ligner Indiana Jones!
Sættet er fra H&M, og selv om jeg købte det for længe, længe siden, så er det stadig at finde på deres webshop (HER og HER). Og jeg siger bare, det er simpelthen noget af det BLØDESTE og bedste, jeg længe har haft. Og så er delene geniale hver for sig. Jeg har i hvert fald brugt vesten en del gangen bl.a. til fin fest med guldbukser og glimmersko.
Vi har været tidligt oppe, sovet som to sten, og nu skal vi ud af døren og til en-dags-festivak ved Hammershus. Op i ræven med Roskilde og Northside! Jeg skal se Thomas Helmig og Travis i dag, hurra!

7 kommentarer

 1. Det er virkelig bare et fint outfit 😉
  elsker din styling, det ser fantastisk ud <3

 2. Ditte siger:

  VI skal så meget have sæt på om lidt, dig, mig og Meme! Vi bliver SÅ labre!
  Og du er fin, selvom du ikke havde lyst, søde dame. rigtig fin!

 3. IdaV siger:

  Hvor er du fin :). Mht. location befinder du dig vel bare i en storbyjungle ;).

 4. line siger:

  Fedt sæt!
  Selvom at smilet er påklistret, og du er træt, er du stadig bare vildt smuk – faktisk synes jeg at du er den aller-aller-aller pæneste i HELE blogland 🙂

 5. Cecilie S. siger:

  Jeg er blevet helt forelsket i dine pink sneakers fra Adidas!
  Er det den model der hedder Vivid pink? 🙂
  Rigtig god ferie på Bornholm forresten 🙂

 6. Sab siger:

  Den taske er jo bare alt for lækker 🙂

 7. Maiken R siger:

  Hvor er det bare flot!
  Jeg elsker dit pandehår, jeg får helt lyst til at få det selv, men jeg har krøller, og bare jeg sveder det mindste, så begynder det at krølle, og det ser knapt så smukt ud 😀

Send en besked