Top

Dagens: På toppen af Sunny Beach + rabatkode

31.07.2013
Skabt af Cathrine

SÅ er der aller første indlæg fra Sunny Beach! Og her ser sgu da ret flot ud, ikke? Vi spiste på Michellas (hun har inviteret os herned sammen med SunCharter) tagterrasse forleden. Vi havde udsigt over hele byen, solnedgangen og Den Glade Viking ? det blev skyllet ned med champagne og pizza. Og tjek så lige alle mine VIP-armbånd! Så er der fri bar, fri mad og gratis liggestole ved poolen. Badabum!

Det var virkelig en hård omgang at skulle herned. Jeg sov ikke i 40 timer, for jeg skulle hjemmefra 02.30 og frygtede ikke at vågne, hvis jeg faldt i søvn. Min kæreste stod lige pludselig op kl. 02.15 og ville gerne følge mig ned til bussen. Han er så sød! Og da jeg hoppede ind i 2A, kom jeg selvfølgelig til at græde. Det er så åndet! Det er jo kun en uge, men? Efter 6,5 år er det egentlig lidt dejligt at blive bekræftet i, at det er det helt rigtige.

SÅ kom vi af sted. Og jeg sov stort set hele flyveturen igennem. Og det er lidt blevet et tema. Hver gang pigerne kigger over på mig nede ved poolen, så ligger jeg og snorkbobler. Jeg kan seriøst sove hele tiden, når jeg ikke bliver aktiveret. Det er som om min hjerne går i stå. Og mine muskler lige så, for jeg sover altså med åben mund på de dersens liggestole. Det må være tyngdekraften. Not pretty.

Vi har allerede været på Den Glade Viking ? som I kunne se på Insta (@rockpaperdresses), så har vi fået VIP-kort og kan drikke ligeså meget, vi lyster. Men ingen af os er de store drukmåse, så vi har kun delt et par halve spande. Vi har dog en aftale om noget mande-show en af dagene (de kalder sig Maximus Boys), måske en skumfest og i hvert fald ned og hilse på Mark aka. Flotte Fyr og hans Tequila Joint, som han har åbnet. Men lidt kultur bliver det også til. Som Istanbul-tur i dag ? på vej as we speak. Besøg til et par nabobyer, guns and girls i går ? knapt så kulturelt men VILDT. Og måske endda en lille skumfest fredag? Kære far og mor ? jeg har det godt!

Og se så lige politibetjenten!  Jeg har modtaget et par briller fra Smartbuyglasses, mit første ?voksenpar?. Det er en klassisk pilotbrille men med et twist; læderdetaljer og spejlglas. Jeg skal vise jer et ordentligt billede en dag. I kan vinde jer et par lige HER – I skal bare ?like? og skrive jeres yndlingssolbrillemærke. Konkurrencen slutter allerede fredag! Og hvis I alligevel står og skal købe solbriller, så giver koden SunnyBeach 10 % rabat ? og brillerne er i forvejen gode i pris.

9 kommentarer

 1. Nana k siger:

  Det må være ray ban – de er så klassiske og alligevel
  specielle i designet 🙂 forsat god tur ;-)!

 2. Hosannah siger:

  hvor ser du bare godt ud!!!

 3. AnnSofey siger:

  http://annsofey.wordpress.com/ Håber du nyder det dernede
  😀

 4. Signe siger:

  Besøg Nessebar! Jeg var i Sunny Beach for nogle år siden
  med min søster, vi skulle bare have sol og strand.. Sunny Beach var
  en big mistake, vi var slet ikke til bylivet, og den dunkende bas,
  men så fandt vi Nessebar, som man kunne tage en bus ud til. Så
  hyggelig, og selvfølgelig også stadig turistet, men det er bare
  lige lidt mere roligt og pænt 🙂

 5. Miriam siger:

  “Men ingen af os er de store drukmåse”… Det er lige, som
  om det ikke klinger helt med Sunny Beach! 😀

 6. Ida siger:

  Det ser lækkert ud, og hold da kæft et par flotte stænger!
  Godt du nyder det, og godt at du blev bekræftet i at det var det
  rigtige med din kæreste – det er OK at græde over åndede ting af og
  til, haha! Håber du nyder ferien. –
  http://www.no-angeeels.blogspot.com

 7. Sidsel siger:

  Hvor virker du bare som en helt igennem fantastisk person.
  Jeg læser trofast din blog – og selvom jeg kun har været med på
  sidelinjen i et par måneder, så er der noget ved dig der bare gør,
  at jeg ikke kan lade vær’ med at læse dine indlæg. De er fulde af
  humor, farver, og så gør de mig altid glad. Du virker som en
  “sprælsk” person (på den gode måde) – så fuld af smil, latter og
  glæde. Udover dét, så er din kæreste og du SÅ søde. Når du poster
  noget med ham, gør det mig altid så glad – det får mig hver gang
  til at tænke: sådan vil jeg også have det med min kæreste om fire
  år. Jeg vil have sådan et forhold som de har! (Og gå til lige så
  mange bryllupper) Undskylder at det overhovedet slet ikke er særlig
  relevant for dette indlæg – jeg synes bare du skulle vide nogle
  ting, jeg tit tænker over.

 8. N siger:

  Du farver ikke hår, vel Cathrine? 🙂 Du har bare sådan en
  blond hårfarve, som bliver ekstra blond med solens fine stråler. Og
  som er helt mørkt inderst, men helt lyst forrest, ikke?

Send en besked