Top

Dagens: Sidste bid af Bornholm

30.07.2013
Skabt af Cathrine Widunok Wichmand

Jeg havde plaget min kæreste om i flere dage at stoppe ind til siden lige ved blomsterengen, så vi kunne tage billeder. Den kunne knapt anes imellem træerne, og vejen derhen synes en smule ufremkommelig. Især da vi havde hoppet over grøften og krydset de første tidsler og engstrå. Jeg ville jo gerne ind og stå i midten af blomsterne og være omgivet af dem til op over begge ører. Men en voldgrav af brændnælder forhindrede mig. Som passede de blå de lyserøde prinsesser. Jeg måtte stille mig op foran.

Dertil hører også, at de er taget som bilen var fuldstændig pakket, og vi var på vej mod Gudhjem for senere at køre mod færgen i Rønne. Det var det sidste rene sæt tøj, og det skulle være behageligt i de mange timer. Så det er ikke noget særligt! Alligevel vil jeg lige knytte en kommentar til t-shirten. Jeg elsker nemlige gode basicsager. Og jeg er ret kræsen med kvalien. Og prisen! Jeg er endnu ikke klar til at give 1.000 kroner for en Wang-t-shirt og med min sans for at lave små huller i bunden af enhver t-shirt, så er det absolut også en dårlig idé. Men denne der t-shirt er fra COS, som virkelig forstår sig på basic, og den er i sådan lidt kraftig kvalitet ? tror nok, det er noget lyocell-halløj. Den er luftig og indtil videre er det altså ikke lykkedes at hulle denne sag også. Og så tror jeg den kostede 250 ? det kan jeg leve med!

Sidste billeder fra Bornholm, bedste kærestetur i år. Nu: Sunny Beach! Lige nu sidder jeg i badedragt i min krøllede seng på værelset alene. Alle fem piger er ved poolen, men jeg skulle liiiige nå at sige hej til jer! Uden for min altan toner Ai Se Eu Te Pego med Michel Télo. Solen skinner, jeg har turkis neglelak på fingrene og koral på fusserne. Håret bliver lysere og lysere, og jeg er blevet forbrændt på mavsen. Det er sommerferie. I eftermiddag skal jeg ud og skyde. Jo! Med rigtig gun! Ønsk mig held og lykke?

12 kommentarer

 1. Gitte siger:

  Hvor er den fine blomstrede nederdel fra? 🙂

 2. Cathrine Nissen siger:

  Ganni 🙂 Det står på et af billederne, men kan se, det er lidt utydeligt.. KH

 3. Gitte siger:

  Ah – det lagde jeg ikke lige mærke til! 🙂 Tak 🙂

 4. Din mor siger:

  Hej mus… Held og Lykke med eftermiddagens aktivitet. Kh.
  mor

 5. Tak for tippet ang. t-shirten – er nemlig selv på evig jagt
  efter lækre basis t-shirts som denne

 6. Miriam siger:

  Åååårh, barndomsstrømper!

 7. Tanja siger:

  Hvor er du fin 🙂 Og kan skam godt forstå du gerne ville ind og tage billeder i den blomstereng – sådanne har vi jo ikke liiige her i København!
  Bliver dog lige nødt til at sige at jeg så det første billede som at du sidder og tisser, men kan jeg dog godt se du ikke gør når jeg kigger ordentlig på det. Men hvis du gjorde ville det være det flotteste tissebillede nogensinde! 😉

 8. Enkelt, men stadigvæk super lækkert outfit. Nederdelen er
  bare så fin og sommerlig 🙂

 9. Beam siger:

  Nydelige billeder (igen!)! Og man skal da ikke kimse af
  Michel Télos sang. Herregod til zumba! 😉 Nyd turen og hils Flotte
  fyr (eller vent..gør det ikke! Hæhæ!)

 10. Tanja siger:

  Hej Cathrine skønne billeder 🙂 Vil lige give et tip
  videre, COS laver også den perfekte T-shirt i bomuld. Den fåes i
  hvid og sæsonens farver, det fede ved den er at ærmerne har den
  helt rigtige længde og pasformen er lige tilpas løs. Ekstra bonus
  prisen er 125 kr, så den sværger jeg til, et rigtigt go to item i
  tøjkriser 😉 Håber du nyder Sunny.

 11. Mette siger:

  For det første: Wauw, hvor ser du smuk ud i (om muligt)
  endnu smukkere omgivelser! For det andet vil jeg sige dig tak for
  at inspirere mig til at turde noget mere. Både med hensyn til stil
  (farvede sneakers og clutches, der ligner kæmpe marcipanbrød er for
  sejt!) – men også det, at turde forvente og forlange noget af
  livet. At turde drømme. Held og lykke på din vej. Jeg glædes ved at
  få lov at følge med – og blive inspireret! 🙂

 12. Maiken R siger:

  Så fin du er 😀 Jeg skal huske det med Cos, jeg hader at
  købe basis som går i stykker!

Send en besked