Top

Dagens: STHLM dag 2

28.01.2014
Skabt af Cathrine

 photo dagens280114_col1_zps5f297b4b.jpg photo dagens280114_2_zps45c12827.jpg photo dagens280114_col2_zps381291ba.jpg photo dagens280114_5_zpse6259008.jpg photo dagens280114_col3_zpsac2bf910.jpg

Shoes – Topshop // Trousers – & Other Stories // Knit – Soulland // Coat – COS // Bag – Mulberry

Jeg har simpelthen haft en helt igennem fantastisk dag. Tidligt oppe, hotelmorgenmad, mødes med Anne og så til to shows. Så til Oriflames hovedkontor og høre om deres nye One-linje. Så en lille tur rundt i gaderne, som blandt andet bød på en lækker svensk fastelavnsbolle; en semla. Sådan ca. en af verdens vidundere. Og så listede jeg lige i Lagerhaus på vej hjem til hotellet. I skrivende stund er jeg på vej ud af døren, vi skal til lanceringsfest for Oriflames nye linje, til fin middag og fest. Men inden ville jeg lige dele dagens outfit og fortælle jer en kæmpe oplevelse jeg havde – jer der følger på Facebook har allerede hørt det. 

Stockholm vrimler med fashionastaer, streetstyle fotografer, journalister. Alle er topsmarte, slet ikke mærket af den relative bidende kulde, der skærer i marv og ben. De har alle ét tilfælles; deres iphones. De glor på dem hele tiden. Tager selfies, billeder af andre smarte mennesker, grammer (slang, I ved, for at instagramme) osv. Og jeg gjorde det samme, da Anne og jeg stod i kø til at komme til H&M’s Fashion Award-vinder showet. Jeg må have set helt utrolig prof ud, som én af de andre, for en mand kom hen og prikkede mig på skulderen; “Can I please take your picture?”. Jeg anede ikke, hvem han var. Men luntede med ned til vandet og efterlod alt det ufotogene; kamera, haltstørklæde, vanter i Annes favn. Jeg stille mig op, “Can you please just pull your coat to the side. I need to see your pants”. Jeg parerede ordre. Og efter en 10-20 skud også med telefonen, så listede jeg tilbage. Anne fortalte mig, at ham fyren, det var manden bag Facehunter. Efter jeg hurtigt havde sendt ham svenskeren, Basshunter, en tanke, så fik jeg spurgt, “hvem er det?”. “Det er en af verdens sejeste streetstyle-fotografer!” svarede Anne.

Jeg var målløs! Helt igennem benovet, ikke til at skyde igennem, flyvende, glad, følte mig skidesmart. Det hele på en gang. Wuhu! Nu håber jeg så bare, at jeg var pæn nok til, at han gider dele mig på sin insta eller blog. Vi får se! Men nu vil jeg bare meddele jer, at jeg aldrig kommer hjem. Jeg bliver heroppe og skifter aldrig tøj igen, haha! Billederne her har Anne taget for mig, men når/hvis han deler billederne af mig, så siger jeg til.

NU; ud af døren! God aften

9 kommentarer

 1. Natulia siger:

  Du er så smækker-lækker!! Forstår godt at han ville hapse nogle billeder af den sild!

 2. Camilla siger:

  Det er jo så sejt! Du ser virkelig også gennemført ud her!
  – Camilla / scentoffashion.dk

 3. Caroline | Estilo siger:

  Du er sej, Cath! Og du ser brand godt ud som altid!

 4. lauragraens@gmail.com siger:

  Det er jo så fucking sejt!! Jeg håber, håber, håber vi kommer til at se de billeder han tog!

 5. Sara siger:

  Hvordan er trøjen i størrelsen?? og hvordan er materialet? er normalt ekstremt sensitiv overfor om trøjer kradser så ville lige høre hvordan den er 🙂

 6. Camilla siger:

  Ej hvor vildt!! Når du finder ham der face-fashion-bass-hunters billeder, smider du lige et link ik 😉
  Dine bukser er ret skønne i farven…har altså en svaghed for blå!
  Kh Camilla – http://cfashion.dk/

 7. Nattalie Hartwig siger:

  Håber du havde en god tur! Er den gammel den frakke fra COS? Er på jagt efter en ny frakke. Den gamle fra COS er ved at være lidt træt i betrækket 😉

 8. Caroline siger:

  Hvor ser du bragende godt ud!

Send en besked