Top

OOTD: Stine Goya Ally dress og træk i smilebåndet

01.06.2017
Skabt af Cathrine

rockpaperdresses, cathrine widunok wichmand, julie bjarnhoff, Stine Goya Ally Dress

rockpaperdresses, cathrine widunok wichmand, julie bjarnhoff, Stine Goya Ally Dress

Godmorgen piger,

humøret er så småt vendt, og er du sindssyg, det er dejligt. Hvad virkede? Hm… Jeg tror ikke, der er så meget, der virker, når meget af det er kemi i medicin. Det er ret skræmmende, ikke? Hvad medicin kan gøre ved en, hvis man ikke kan spotte det, skille det ad fra en selv. Det ender jo med, at jeg punker mig selv for at være “i stykker”, og det forstærker ligesom nedturseffekten. Nu er jeg selv blevet klar over, at det ikke er mig, men piller der gør det, og så har jeg forsøgt at være i det. Og sige det højt. Også til Adam, så han er ekstra god ved mig. Og så er I jo altid søde. Men hvor er det altså træls. At fylde sig så meget med kemi. Det bryder jeg mig ikke om, men det er nu engang nødvendigt.

Så kiggede jeg også på denne her liste; 60 ting der spreder glæde, og så gjorde jeg bare lidt men godt for mig selv. Frisklavet myntete. Min bedste veninde ringede og lyttede til alt mit sure. Jeg fik læsset lidt af – og det er altså rart ikke at bære det hele selv. Det var få men gode ting. Det er jo ikke fordi, det kan ændre ved kemiens effekt på mig, men lidt selv-nus har aldrig skadet nogen.

Og så tog jeg min fineste nye kjole på, den er egentlig købt til et af årets fire bryllupper, men nu havde jeg lyst til at tage den på i går. Pyt med “reglerne”. Med sneakers og mili-agtig-jakke, synes jeg sagtens den kunne du, selv om den er lidt lang. Den fik mig til at trække på smilebåndet, især når vinden rev i skørtet. Det var letkøbt!

Så kom min nye sommerdyne ind ad døren – jeg fik lidt penge af min far og mor i fødselsdagsgave, og så var jeg så fornuftig at købe en rigtig lækker sommerdyne. Jeg koger om natten under min nuværende dyne. Jeg købte en økologisk (det findes!) og mega lækker gåsedunsdyne for et par dage siden, som jeg helt glæder mig til at krybe under i aften. Og den har nu fået rent betræk på, så jeg er klar til i aften. Ej, jeg glæder mig til at skulle sove, haha! Det er også lidt dét, det handler om pt. At få tiden til at gå så hurtigt som muligt og sove lidt ekstra.

Kan I have en dejlig torsdag :-*

Reklamelinks: sneakers NEW BALANCE 990v4 (lignende) // kjole   STINE GOYA “ALLY DRESS” // jakke MADS NØRGAARD (lignende) // fotos JULIE BJARNHOFF

rockpaperdresses, cathrine widunok wichmand, julie bjarnhoff, Stine Goya Ally Dress

rockpaperdresses, cathrine widunok wichmand, julie bjarnhoff, Stine Goya Ally Dress

17 kommentarer

 1. Kirsten Marcussen siger:

  Hvor er den kjole fin! Jeg elsker at du er ligeglad med reglerne – det er vejen frem. Man skal huske at passe på sig selv.
  Vil du ikke lægge et link op til din flååtttte lille fødselsdagskjole? Den er så pæn!

  1. Cathrine siger:

   Så godt man kan <3
   Er det mon denne her kjole, du tænker på?

   1. Kirsten siger:

    Det er den lilla kjole, som du har på da du holdte Sønderjysk-kaffebords-fødselsdag. Is that even a word? 🙂

    1. Cathrine siger:

     Det er præcis den jeg linkede til, hvis du kiggede på indlægget 😀 KH

 2. Fie siger:

  Må man spørger om du har fået lagt æg op?
  Har selv været igennem behandling

  1. Cathrine siger:

   Du må altid spørge <3 Men efter tip fra en af jer om at lade være med at dele, hvornår man får lagt æg op, så holder vi os det faktisk for os selv. Hvornår vi får lagt det op og også et stykke tid efter vi har svar, så vi kan nå at sunde os, either way det går 🙂 KH

   1. Fie siger:

    Helt forståeligt 😊 Alle gode tanker sendes jeres vej 😍

 3. DorteS siger:

  Dejligt at høre, at du er glad igen. Men må altså også lige indsparke, at det er helt ok og i orden at være skidesur engang imellem. Også uden grund. 🙂 (bare man forsøger ikke at lade det gå alt for meget ud over sine omgivelser) 😉

  1. Cathrine siger:

   Det var præcis også det jeg skrev i går – man skal også bare være i det til tider. Men når jeg ikke er trist eller skidesur til daglig, så føler jeg mig helt fremmed, når jeg i flere dage går og er sådan. Det er trods alt rart at være som jeg kender mig 😀 KH

 4. Birgitta siger:

  Åh, jeg er en koger om natten også! Link til en øko-dyne? JATAK!
  Fortsat herlig lillefredag ❤️ (Fra hende du skal spørge om hvad man må skrive på Scrabble-pladen 😎 @biggibiggi)

 5. Louise siger:

  Hvor er du fin! <3
  Jeg har debatteret med mig selv om jeg kan "tillade" mig at skrive det her, men here goes (og du er velkommen til at slette kommentaren hvis den gør dig ked af det- det er ment i bedste mening og ikke for at være "bedrevidende"):
  Jeg er ikke i tvivl om at dit humør påvirkes (meget) af hormonerne, men når det så er sagt så er det altså ikke kun fordi det er (kunstig) "kemi" og piller. De hormonelle ændringer der kommer til at ske i din krop under graviditeten og efter fødslen er Meget lig hvad du beskriver. Min første graviditet gik tabt i uge 10 og den efterfølgende uge, var ejg helt skræmt over min reaktion, for selvfølgelig var jeg ked af det, men jeg gik helt i stykker og kunne slet ikke kende min følelsesmæssige reaktion. Med min datter skete næsten det samme efter fødslen dog var ejg selvfølgelig glad, men jeg græd over alting den første uge 🙂 på nuværende tidspunkt er ejg ca halvvejs i graviditeten med vores andet barn og jeg har dage hvor jeg bare græder over ingenting. Jeg er glad men tårnene triller bare og jeg kan føle mig så overvældet og lille.
  Hormoner er nogle virkningsfulde, skræmmende små sager, hvad enten de er endogene eller på pilleform.
  Jeg håber at du forstår ovenstående ikke er for at bagatallisere hvad du går igennem, eller lyde "jeg har prøvet graviditet"agtig, men mere for at fortælle dig hormonhumørsvingninger er helt naturlige in any case og så du ved hvad der forhåbentlig venter lige om hjørnet <3 jeg kan ihvertfald stadig blive forskrækket over deres virkning.
  Jeg krydser fingre for i snart får gode nyheder, og håber at det er til at være i imens <3 alle gode tanker og ønsker til jer

  1. Sofie siger:

   Din kommentar fremstår desværre som det du siger den ikke skal være. Øv. Du har tydeligvis ingen idé om hvad det er for et hormonhelvede man går igennem når man er i fertilitetsbehandling, og du bagatalliserer noget du ikke har den fjerneste idé om. Jeg kan slet ikke forstå dit behov for at smide “ja ja, jeg har oplevet det NATURLIGT”-kortet. Øv altså.

 6. Camilla siger:

  Kemi i medicin er crazy! Jeg har et par autoimmune sygdomme at slås med, og for et par år siden var jeg i flaget til højdosis binyrebarkhormon (altså seriøs høj dosis) jeg kunne sgu ikke tåle det, og fik en medicininduceret psykose! Det varede lige indtil jeg var trappet ud af medicinen (og det tager desværre lang tid) jeg har prøvet meget slemt som syg – men det her tog prisen! Selvmordstal er og hele molivitten. Og sådan er jeg altså ikke! Det forsvandt også fuldstændig, da jeg var stoppet. Pyh! Og nå ja, så tror jeg da også, at jeg skal være lidt fredagsfin i tøjet på job i morgen 💃

 7. Marie siger:

  Dejligt at høre at du er glad igen. Jeg har lige været igennem hele baduljen (med lykkeligt udfald indtil videre). Kan godt huske de dage hvor alt bare trykkede og gjorde ondt, og de dage hvor det mest bare var tårene, der tryggede uden nogen særlig ydre årsag. Det er så mærkelig en tid at gå rundt i komplet uvished og ubehag og uendeligt håb både for sig selv og sin familie omkring sig – det er sgu et stort ansvar at føle, selv om det selvfølgelig er det sidste de ville synes, man skulle bekymre sig om. Og ikke mindst det at fylde sig med alt mulig hejs, der virker så kontraintuitivt for ens krop, og så i øvrigt bare håbe på det bedste. Jeg kan se at flere skriver, at man føler noget af det samme når man er gravid. Jeg synes slet ikke det kan sammenlignes. Selvfølgelig svinger humøret med hormonerne i en graviditet, men det er ikke provokeret af frygt og tvivl på samme måde da det i det mindste går det den rigtige vej – og det er altså en kæmpe forskel. Jeg hepper på dig og håber at der trods alt er og kommer flest af de gode dage! Det kan godt lade sig gøre, og man skal passe på sig selv imens.

 8. Åh, den kjole er da virkelig også en drøm! Så forstår udmærket dit træk om, at tage den på i håb om bedre humør <3

 9. Berit siger:

  Hvordan er kjolen i størrelsen? 🙂
  Den er korte er nemlig på bud nu, men er meget i tvivl om størrelsen.

  1. Cathrine siger:

   Helt almindelig synes jeg 🙂 KH

Send en besked