Top

Dagens: Væggelus

11.11.2012
Skabt af Cathrine

Heels – Pavement // Dress – COS // Belt – Schjøning // Band aid – Hansaplast

Det var nogle meget hurtige billeder fra i går, inden jeg gik ud af døren – nu med tapet! Jeg tog noget gammelt og kendt på, så outfittet er vist ikke så inspirerende, men det er væggen da! Den kostede blod, sved og tårer, men den er det værd. Jeg ville overraske min kæreste, da han sent kom hjem fredag nat. Det eneste, tumpen sagde, var; “Det var jo ikke det tapet, jeg bedst kunne lide af dem, du sms’ede”. Kold og kølig. Torskepande. Jeg skal lære ikke at overraske. Skuffelsen rammer hårdt som et slag med en lufttørret skinke, lige i krydderen. Slået ud. Salt på den ene kind. Kæbe af led. Som da jeg gav en rejse til Rom i fødselsdagsgave; “Men så kommer jeg jo ikke på skiferie”. 

… Jeg leder stadig efter resten af min finger.

59 kommentarer

 1. Debbie siger:

  Der er så meget, som mænd ikke forstår 😉
  Jeg synes det ser godt ud!

 2. A. siger:

  Årh, kender følelsen – den er godt nok ærgerlig! 🙁 Men jeg synes nu, tapetet er flot!

 3. Laura siger:

  Hvor er du altså sympatisk smuk! Den bedste måde at være smuk på.

 4. Malene siger:

  Hvor er det bare vanvittigt flot!! I want.

 5. Laura G. siger:

  Jeg kender det så godt, det med overraskelse! Man er selv helt oppe og køre over det, men man får ikke lige det samme tilbage. Man mister lidt lysten til at overraske en anden gang – det gør jeg i hvert fald. Nogle gange skal de kærester bare vise lidt taknemmelighed og måske lidt stolthed (det er jo pisse sejt at du har tapetseret den væg alene! Og det var pisse sejt da jeg samlede vores sofa helt alene!). Basta!

 6. Linnea siger:

  Jeg synes det er super flot!

 7. Du ser så dødfin ud!!! Og tapetet er i øvrigt drønende pænt… Ps: For lige at følge op på kæreste-“sviner”, så har jeg en god en: Havde ualmindeligt meget at fortælle min kæreste en aften. Hans eneste kommentar: Har du lagt mærke til, at du har snakket i 10 min. uden at jeg har sagt noget… Av! Pointen er nok, at man skal være lidt ligeglad;-)

 8. Anne Sofie siger:

  Det er helt forfærdeligt flot! Og DU er helt forfærdeligt flot! Håber, du finder resten af fingeren, Cathrine! 😀

 9. Anne Cathrine siger:

  Åh for pokker søde ven! Men flot er det! Og fedt du selv har gjort det selvom du mistede noget af en finger.
  KNUS!

 10. Maja siger:

  Hold da op, hvor er du mega sej at ha’ klaret det alene! jeg ville aldrig kunne gøre det uden det lignede noget der var lyv.
  Og hm hm, tror generelt du er en mere tålmodig kæreste end jeg, for jeg ville da godt nok ha’ blevet sur over den kommentar til Rom rejsen. :O

 11. Benedikte siger:

  arrh, bum bum. Lidt tarvelig kæreste. Det ser jo hamrende godt ud! Og ligeså gør DU! 🙂

 12. Caroline siger:

  Ih jeg vil så gerne se hele din lejlighed! Vil du ikke vise nogle flere billeder? 🙂

 13. Nicoline siger:

  Jeg burde nok også bare lære at lade være med at overraske – men min kæreste burde så lære at overraske, for jeg gider sgu godt overraskes 😉 De ord der kunne sagtens være kommet fra min kærestes mund også – og ja, man bliver så skuffet!
  Men hey, så godt gået med væggen der! Det kán du altså godt være stolt af.

 14. Kamilla siger:

  Hold nu kæft… MÆND! Da jeg havde købt 2 billetter til James Morrison + Mads Langer koncerten i sommers og overraskede min kæreste med: SE SKAAT, JEG HAR KØBT TO BILLETTER TIL JAMES MORRISON KONCERTEN TIL OS!! helt glad og forventningsfuld, dertil svarer han helt koldt: Kan vi overhovedet li’ det musik? Hold nu bare din mund og lad somom du er overrasket og glad…. Mænd… Suk… Men det er altså et smukt tapet og en smuk pige.

 15. Lika siger:

  Ej hvor tarveligt!! Din kæreste lyder godt nok ualmindelig ucharmerende.. Sorry. Jeg synes det ser super fint ud og det gør du i øvrigt også.

 16. Mitaka siger:

  Ad. Jeg får kuldegysninger hver gang du taler om den finger.
  Har lige et langt ude spørgsmål: Hvordan har du båret dig an med at lave sådan en flad knold?
  Og flot tapet da.

 17. Cathrine Rikke siger:

  Hvor er det noget flot tapet, og hvor er du bare smuk altså!! 🙂
  , Og som Debbie så smukt har skrevet: “Der er så meget mænd ikke forstår”..

 18. nana siger:

  Normalt kigger jeg kun blogs for billeder og inspiration ikke for læsningen! og det var også det der fangede mig ved din blog i første omgang.. derefter Frida (må jeg indrømme) og meget hurtigt dine tekster.. du skriver på en fantastisk, hyggelig og finurlig måde! så lige gyldigt hvad du skriver er jeg bare nød til at læse det! du kunne få mig til at læse 10 sider om brillerens, bare for at se hvordan du nu havde fundet på at lege med ord og tekster! (og jeg er en sløv læser! ….og har ikke briller længere..). det er også første gang jeg har læst noget op for min kæreste fra en blog! og manden som syntes blogs er fjollede, kunne alligevel sætte pris på din måde at skrive på.. selvom han bagefter måtte tilføje at han altså ikke forstod hvorfor jeg gad og bruge tid på det der “blogs”! 😉 jeg vil forsat følge ivrigt med og forsat god søndag!!:-)

 19. Anne-Sofie siger:

  Det er virkelig et smukt look !

 20. Signe siger:

  Mænd kan være lidt åndssvage nogle gange/ de fatter ingenting 😀
  Men jeg kender det, ååh jeg kender det, Cathrine!
  Men jeg synes i hvert fald, det er ski’ flot! Tillykke med den!

 21. Sofie siger:

  Øjj, hvor vildt at du har tapeseret den væg helt alene. Jeg skulle engang tapesere min venindes værelse og det tog flere dage og blev ikke synderligt pænt, men vi havde det sjovt og det var det vigtigste.
  Og hvor er du altså bare pæn og sød.

 22. Cathrine Nissen siger:

  Haha, præcis! Min kæreste blev helt ked af, at jeg havde skrevet sådan om ham – det mente han var lidt tarveligt. Men pyt, ingen skade er sket! Jeg skal bare sørge for at huske, at mænd ikke tænker i tapetbaner. Du er sød for opmuntringen 🙂 KH

 23. Emma siger:

  Wauw en flot væg! Den måtte bestemt godt hænge hjemme hos mig 😉 Og du ser jo som altid brandgodt ud – er vild med den kjole!

 24. Laura G. siger:

  Jeg så lige din officielle undskyldning til din kæreste på Facebook, og jeg fik lidt ondt af ham. Selvfølgelig er det ikke fedt for ham, men jeg synes til gengæld det er så sejt af dig at dele det på bloggen. Alt er ikke lyserødt, og tak fordi du viser det! Det er det jeg føler din blog lidt handler om – du åbner op for tabuer og følsomme emner. Ligesom med alkoholen, vaccinerne, selvværdet osv. Det er rart som læser at komme på besøg i dit univers – så føler man sig ikke så alene!

 25. Michelle siger:

  Av! Både i finger og i hjerte. Men godt at I er blevet gode venner igen (jvf. Instagram) :).
  Og så synes jeg det er fedt med sådan en lækker tapet-væg. Du matcher den godt.

 26. Anne Sofie siger:

  Jeg har engang læst eller hørt, at man tit gør ting for kæresten, som man ville ønske ens kæreste ville gøre for én. Som for eksempel at surprise-tapetsere en væg, købe “jeg-var-lige-i-Netto-og-fandt-dine-yndlingslakridser”-gaver eller servere morgenmad på sengen.
  Jeg kan sagtens genkende skuffelsen, når man glæder sig til at give noget, men så ikke får den reaktion som man havde håbet på og glædet sig til. Forventningens glæde er lige så stor, når det drejer som om at gi’ – nogle gange endda større end at få.
  Men op med humøret. Jeg har lært af min kæreste, at de godt kan lære at gøre små, rare ting helt uden grund. Det tager bare lidt tid. Måske er det noget der kommer med alderen – så bliver de gamle og småsentimentale. 😉
  P.S. Tak for den blå buksedragt – jeg er allerede meget glad for den.

 27. freja siger:

  Hvor køber man sådan et flot tapet?

 28. Cathrine Nissen siger:

  Auv du er sød Emma, tak, kjolen er og bliver også en sikker favorit hos mig 🙂 Heldigvis er væggen nem at lave og det er slet ikke så dyrt igen; jeg må hellere lave et lille tapetindlæg, når min lille arbejdsplads i det hjørne er færdig. KH

 29. Cathrine Nissen siger:

  Det er det nemlig ikke, intet er lyserødt, og selv om han blev lidt tvær, så synes jeg stadig han var en torskepande – det var nu kærligt ment 🙂 Nogle gange så bliver man bare så pokkers skuffet, når man har glædet sig til at give en overraskelse (selv når folk ikke har bedt om den ikke?). Jeg er så glad for at du kan lide bloggen som den er Laura. Det gør mig glad! KH

 30. Cathrine Nissen siger:

  Det er de der mænd ikke? Jeg er glad for du kan lide tapetet til gengæld – selv om det er lidt vildt 🙂 KH

 31. Cathrine Nissen siger:

  Det tror jeg bestemt er et kompliment, og det vil jeg tage til mig, kære Laura! KH

 32. Cathrine Nissen siger:

  It’s easy breasy! Når jeg er kommet lidt længere med hjørnet, så laver jeg et lille tapetindlæg til jer 🙂 KH

 33. Cathrine Nissen siger:

  Du har ret; en smule stolthed ville ikke være af vejen – det er jo ligesom det hårde arbejde, der er halvdelen af overraskelsen ikke? 🙂 OG HALLO! Hvor er du pisse god at samle en sofa selv – det ville jeg slet ikke ane, hvordan man gør!
  KH

 34. Cathrine Nissen siger:

  Tak Linnea 🙂 KH

 35. Cathrine Nissen siger:

  OMG… Den må have ramt lige i maven, den ville jeg blive ked af, men du har nok ret – man skal være komplet ligeglad og gøre tingene for sin egen skyld 🙂 Tak for opmuntringen! KH

 36. Cathrine Nissen siger:

  Det lykkedes aldrig, men hvad skal jeg også bruge den til, når jeg har 9,5 andre tilbage 😀 TAK Anne Sofie, du er kær!
  KH

 37. Cathrine Nissen siger:

  Du er kær, TAK Anne Cathrine – jeg havde det også selv ret okay med mine handyevner da jeg var færdig, fingeren til trods.
  KH

 38. Cathrine Nissen siger:

  Det er slet ikke så svært – jeg laver en lille tapetguide, når jeg er færdig med mit lille arbejdshjørne. Der går nok lidt 🙂 Og tak for tiltroen som tålmodig kæreste, hah! Jeg ved ikke om jeg helt kan stå inde for det, men det lyder godt 😀
  KH

 39. Cathrine Nissen siger:

  Jeg har bare lært, at man ikke skal lave overraskelser, som man ikke er blevet “bedt” om 😉 Men tak for de dejlige søde ord – det gjorde aftenen lidt bedre i bagklogskabens skyld 🙂
  KH

 40. Cathrine Nissen siger:

  Har du set de indlæg jeg allerede har lavet, Caroline? Der ligger lidt af min stue og mit køkken 🙂 KH

 41. Cathrine Nissen siger:

  Hahaha, ja jeg vil sgu også overraskes – måske er vores små overraskelser bare et håb om, at noget af det hænger ved de drenge 🙂 OG TAK mand! Jeg er faktisk også lidt stolt og nyder at vågne op om morgenen og kigge på den.
  KH

 42. Cathrine Nissen siger:

  Wuuut?? Sikke en kommentar at få (og lidt sjov også set i bakspejlet, stive bræt han er!), jeg var også blevet lidt arrig. Jeg sagde også til min kæreste – “så lad dog som om!” haha, vi må blive bedre til at overraske os selv i stedet for at “die trying” den anden vej 😉 KH

 43. Cathrine Nissen siger:

  Normalt er han nu en ganske dejlig mand, men det med overraskelser – det fatter han ikke. Det må være en mandeting, kan jeg ligesom fornemme 🙂 Men tak Lika, jeg er glad for du kan lide det!
  KH

 44. Cathrine Nissen siger:

  Haha, jeg skal nok lade være så… måske jeg bare kommer med en enkelt lille status en dag… Men eftersøgningen er stadig i gang!
  Og den med knolden? Jeg bruger en stor valk og så trækker jeg godt i håret så det løsner sig omkring valken – til slut trækker jeg den ned mod hovedet med hårnåle. Giver det mening?
  KH

 45. Cathrine Nissen siger:

  Haha, I har helt ret I to kloge kvinder 😀 OG tak altså Cathrine – skideflot navn i øvrigt 😉 KH

 46. Cathrine Nissen siger:

  Hahaha, Nanna du er for kær; “du kunne få mig til at læse 10 sider om brillerens, bare for at se hvordan du nu havde fundet på at lege med ord og tekster! (og jeg er en sløv læser! ….og har ikke briller længere..).” – jeg blev simpelthen så glad af dine ord, et kæmpe rungende tak for dem, du er bare sød og god ved mig (lige hvad jeg har brug for, når jeg har mandeondt af mig selv og min finger!)
  – de der mænd forstår ligesom heller ikke det hele, det tror jeg vi her i tråden er blevet enige om 😀
  TAK fordi du så ivrigt følger med, det glæder mit lille skriverhjerte stort!
  KH

 47. Cathrine Nissen siger:

  Tak kære Anne Sofie! KH

 48. Cathrine Nissen siger:

  Thank you so much sweet V! XO

 49. Cathrine Nissen siger:

  Haha, du siger det så ærligt og lige på og hårdt – ja for faen det kan de altså 😀 Men så må vi rose hinanden og sige “fa’me flot tapet, moster” og sparke til nogle dæk imens! TAK Signe, du er sød! KH

 50. Cathrine Nissen siger:

  Hæh! Det kommer helt garantrisset an på tapettypen – det her var nemt at arbejde med for al klisteren skulle sidde på væggen og ikke tapetet – det var altså lidt mindre levende. Men så længe man har det sjovt – helt ærligt, det er da det vigtigste 🙂
  Og hvor er DU altså sød og rar ved mig, sådan at skrive, TAK Sofie! KH

 51. Cathrine Nissen siger:

  Ja det skulle vi jo ligesom, det er nemmest når man bor sammen 😀 Og han var jo også ganske sød, da han havde sundet sig. Tak Michelle, jeg er faktisk også hammer glad for lige det valg af tapet, det var lidt vovet, men jeg bliver så glad.
  KH

 52. Cathrine Nissen siger:

  Det er altså de klogeste ord, jeg længe har læst Anne Sofie, tak fordi du lige deler dem. Jeg tror, det er helt rigtigt og kan faktisk godt se, at jeg måske selv var blevet hammerglad for sådan en overraskelse 🙂 Og forventningens glæde kan nu engang være den største og tage hele pusten fra den endelige overraskelse. Jeg vil glæde mig til min kæreste bliver smågammel (han er snart 29, hvornår tror du det sætter ind?) og sentimental, for så skal jeg have masser af overraskelser. Hurra! Tak fordi du delte lidt klogskab, jeg gik faktisk ud til min kæreste i køkkenet og delte dem videre 😉
  – hvor er det bare fedt, at buksedragten har fået et godt rart hjem, det glæder mig 🙂
  KH

 53. Cathrine Nissen siger:

  Det er fra Ferm Living – jeg ved man kan få det masser af steder på nettet, men jeg har købt det på Strædet i København. Tror butikken hed noget med “Kaiku”. God jagt 🙂 KH

 54. Emma siger:

  MÅ vide hvor det fantastiske tapet er fra????? 🙂

 55. Cathrine Nissen siger:

  Det er fra Ferm Living – til en god pris! 450 for 10 meter!

 56. Camilla siger:

  Hvor er du bare smuk kære kusine 🙂
  Det gør mig ondt at du blev ked, jeg kender det alt for godt. Herhjemme er vi igang med noget nyt – sig hvad du mener! Jeg er begyndt at sige mine tanker højt, når jeg fx bliver ked, det gør at manden lidt bedre kan navigere udenom de der skinke situationer 😉
  Jeg syntes din væg er fantastisk!
  Kh Camilla

 57. Mischa siger:

  Den er bare så stjerneflot, den væg! Er det den grå eller blå udgave af tapetet, du har? Lyset gør det lidt svært at se 🙂

 58. Cathrine Nissen siger:

  Det er den blå, men den har også en enkelt grålig tone 🙂 Men den findes i sort/grå og blå/grå – min er den sidste 🙂 Og tak Mischa 🙂 KH

Send en besked