Top

Damernes Dag – hatte og hestevæddeløb

12.09.2013
Skabt af Cathrine

ÆIJ altså! Jeg havde ikke færdiggjort kladden, og i et øjebliks hjernefis havde jeg sat tidspunkt på for udgivelsen, selv om det ikke var færdiggjort.

SÅ er der billeder fra den fineste dag på Gallopbanen. Guderne ved, at jeg elsker lyserød. Så en hel dag i disse toner ? endda mit lyserøde hoved på gode chokolader ? det bliver nærmest ikke bedre.

Da jeg ankom, fik jeg at vide, at Sneglen var syg og ikke skulle løbe. Jeg var altså den eneste, der kun var kendt for sin blog ? folk anede ikke hvem jeg var, haha! Men vi blev alle omtalt som kendiskvinder, den tager jeg gerne på mig  [:D]  Rikke Hørlykke, Charlotte Bircow, Anne Gadegaard, Karen Simonsen m.fl. var også med i løbet. Rimelig kendis. Jeg ankom i løbetights, for så tænkte jeg, jeg så mest ud som en god hest! Jeg havde så en raslebøsse med på pladsen, som en sød indsamler gik rundt med. Hvis de troede på, jeg kunne vinde, kunne de sætte pengene på mig. Så jeg flexede og tog lange heste-agtige-skridt, mens vi skridtede rundt i sådan en fold inden løbet. Folk kunne virkelig inspicere os. Vi havde hver vores farvede tørklæde på, så folk kunne kende os fra hinanden.

Jeg havde ved ankomst hørt Hørlykkes indsamler sige: ?Støt Hørlykke, hun har vinder garanti?. Hm? Game on! Så vi blev ført ned til startboksene. Rimelig ærgerlig over at Sneglen havde meldt fra. Blev placeret bag lågerne. Én ting jeg i hvert fald aldrig skal være er væddeløbshest. Den stress der summer i kroppen, uvidende om, hvornår startskuddet går, uden at kunne se dine modstandere. Aldrig i mit liv væddeløbshest. Men pludselig lød startskuddet, og jeg sprang ud af boksen. Vi skulle sprinte ca. 100 meter. Og jeg er faktisk ret gæv i en spurt ? dog ikke længere løb. Så jeg lå godt til fra start. Men ud af øjenkrogen anede jeg Hørlykke, og hun lå altså tre hestespring foran mig. Jeg kunne intet andet gøre end holde kadencen. Og så blev jeg nummer 2! Bag Rikke Hørlykke ? det er sgu da meget sejt!

Vi blev interviewet bagefter, og jeg husker ikke det store derfra ? bryder mig ikke om at være on the spot på den måde, så min hjerne har en tendens til at kravle ud af ørerne, når jeg taler, så intet fornuftigt kommer ud. Fordelen ved hjerneflugt er dog, at jeg heldigvis heller ikke husker, hvad jeg har sagt. Og efter interviewetfik vi lov til at klæde om.

Så var der hygge i rå mængder. De bedste kopkager ? jeg spiste næsten to, for hesten fortjener det. Boblevand. Chokolader med mit ansigt på. Små skumjordbær. Hindbærvand. Der var masser af hestevæddeløb, og jeg spenderede en hel hundredemand på ?mine kolleger?. Charlotte Bircow fortalte om sin kamp mod brystkræften, og hendes ord var virkelig stærke. Jeg havde tidligere stået ved siden af hende i gang med at tage håret i en hestehale, hvor hun sagde, ?ja jeg skal altså lige vænne mig til at have hår igen?. Ret lavpraktisk, mit hår jeg tager for givet, og ganske rørende, ikke? Meget af min kvindelighed sidder altså på toppen, at miste det må være mere end hamrende svært.

Jeg tog hjem efter et par timer med meget at tænke på, en hovedpine og trætte ben. Men det var SÅ fint et arrangement ? for 100 kroner, hvad giver I mig? Hvis ikke I var af sted i går, så gør jer den tjeneste at tage af sted næste år. Det var så gennemført med hatte og hestevæddeløb. Og jeg fik endda samlet 4.833 kroner ind på dagen til min indsamling, er det ikke vildt? Jeg er nu ret stolt. Tak benser, fordi I løb så hårdt til. Så nu har jeg forhøjet mit mål til 10.000 kroner. Jeg håber så stadig, I har lyst til at støtte! Nu mangler jeg ca. 2.500 kr. Så støt min indsamling via sms: Skriv SB 2472 (husk mellemrum) og send den til 1277, så støtter I med 50 kroner. Eller klik ind på min indsamling HER og vælg selv beløbet (I kan trække det fra i skat, samtidig med I betaler ? smart). Tusinde tak for al jeres støtte indtil videre <3

 

8 kommentarer

 1. OhMyGown siger:

  Du er sgu da en kendis 😀
  Og du ligner faktisk lidt en gallophest i spring 😉

 2. Miriam siger:

  Det er sgu da også lidt uretfærdigt at være Anne Gadegaard i sådan en situation. Men har jo nødvendigvis en anelse kortere ben, når man kun er en meter og en stump høj! 😀

 3. Det lyder som et super godt arrangement 🙂 Virkelig sjovt fundet på. Stor ros for din flotte indsamling 🙂 Det er sejt!!!

 4. Celia siger:

  Du ligner sgu en, der dyrker løb på det billede der. Fuld firspring, love it! Ih, jeg elsker virkelig at læse dine indlæg – du er så god til at beskrive situationer, så man bliver helt opslugt. Åh. <3

 5. Cathrine Nissen siger:

  Haha, TAK, jeg gjorde mig også meget umage! KH

 6. Cathrine Nissen siger:

  Hahaha, hun blev sgu nummer 3 efter mig 😀

 7. Cathrine Nissen siger:

  Det var virkelig et sejt arrangement, meget gennemtænkt! Jeg er virkelig stolt af indsamlingen so far, men jeg håber stadig at nå målet på 10.000 🙂 KH

 8. Cathrine Nissen siger:

  Haha, det var præcis det look jeg gik efter! Skulle have været hækkeløber 😀 Og tusinde tak kære Celia, det er jeg så glad for! KH

Send en besked