Top

De der strækmærker…

11.07.2012
Skabt af Cathrine Widunok Wichmand

I har spurgt efter det LÆNGE! Bio-Oil resultater! Og jeg har lige overvejet lidt, hvordan jeg så sofistikeret som muligt kunne tage billeder af min bagdels side. Mine strækmærker sidder nemlig lige på hofterne, og mere modig er jeg ikke, end at jeg har poseret på nøje udvalgte faconer for ikke at få balder med. De hører sig ligesom ikke til i det her forum.

Men det er lykkes A at tage nogle billeder, og her er resultatet så. Eller mangel på samme. Jeg har altså ikke oplevet de store forandringer på hofterne med Bio-Oil. Jeg har brugt olien 1 gang om dagen i 2 måneder. Om jeg skulle have brugt den to gange om dagen, kan godt tænkes. Men min pengepung ville ikke blive glad for mig, hvis jeg brugte to gange om dagen. Og hvis jeg skal være helt ærlig, så er jeg også for doven til sådan noget. Så 1 gangs smørelse om dagen var mere den helt rigtige “frekvens” for mig.

Jeg har haft rimelig mange forventninger til denne her olie efter at have læst Pudderdåse Katjas indlæg. Men jeg ved ikke, om det er fordi mine ar ikke er dybe nok, eller i virkeligheden er for “fine” til olien gider gøre noget ved dem. Olien skulle eftersigende også hjælpe på almindelige ar. Og jeg har netop anskaffet mig et spritnyt og dybt et på låret, efter jeg skar mig på en udendørs-kommunal-rusten-skraldespand (yes, I did that), og det vil jeg nu teste olien på. Hvis ikke den kan klare det, så erklærer jeg officielt min krop og Bio-Oil som et opløst samarbejde.

Hvad er jeres erfaringer med olien? Og har I nogle andre strækmærketips? Andet end at acceptere kroppen som den er – det har jeg egentlig gjort, det er kun for testene og skæggets skyld!

23 kommentarer

 1. Stephanie siger:

  Hej. Dejligt ærligt indlæg!
  Er det en olie der fjerne ar eller?

 2. Cathrine Widunok Bechmann Nissen siger:

  Tak Stephanie, det er jeg glad for du skriver!
  Den skulle kunne mindste ar og strækmærker – du skal næsten klikke ind hos Pudderdåserne, som jeg har linket til i indlægget. Det er et helt fantastisk resultat Katja har opnået. Men vores strækmærker er også ret forskellige af udseende, kan jeg se. Olien koster vist i øvrigt 120,- og jeg har købt mine i Føtex!
  KH

 3. Josephine siger:

  Min kæreste har brugt olien på et lille rødt mærke ved siden af hans næse (apoteket i England anbefalede Bio-Oil), men for at være ærlig, så er der ikke sket noget 😮 Og han er flittig, så gør det to gange dagligt. Jeg tror det er lidt opreklameret. Jeg har et par gange prøvet det på mine store ar på maven, men de skal rettes kosmetisk, ikke noget en olie kan gøre noget ved 🙂 Så tror vi må ty til andre hjælpemidler, men sig endelig til hvis du finder noget godt mod de strækmærker 🙂

 4. Hej Cathrine,
  Hvor er det sejt at du tager sådan et omtåleligt emne op og ikke mindst ligger billeder ud. Jeg er virkelig nedtrykt over mine på lårerne her i sommerperioden, så jeg tror bestemt jeg lige må prøve det af 🙂
  Kram<3
  http://www.theeyeshaveit.dk

 5. Cathrine Widunok Bechmann Nissen siger:

  Aij hvor irriterende, især når nu han er så god til at få det brugt. Måske det kun virker på én ar-type? Jeg kan ikke helt glemme, hvor flot Katjas maveskind blev. Men altså hvis den ligesom ikke virker på det meste – så er den ligesom lidt lige meget.. Jeg prøver nu også lige på mit ar på låret. Det bedste middel jeg har oplevet indtil videre på de strækmærker, er altså at acceptere dem (selv om jeg synes, jeg lyder lige lovlig mor-agtig hehe)… Ellers kan du tro, jeg deler min dyrebare viden kære J 😉 KH

 6. Ditte Mehner Kristiansen siger:

  Jeg har også fine strækmærker på selvsamme sted, og har ofte overvejet at prøve Bio-Oil (især efter Katja’s anmeldelse), men nu ved jeg godt nok ikke rigtigt…
  Det er så forunderligt med strækmærker. Jeg har altid været en størrelse 34/36, så det er lidt skørt, at mine sider har fået et par fine linjer. Det er øv, men jeg har så sandelig også lært at leve med det. De er bare tydeligst om sommeren, når jeg bliver brun – men strækmærkerne jo ikke gør. Hehe. 🙂
  Ps. Lækkert nyt layout. Vi elsker jo stoooore billeder! 🙂

 7. Caroline siger:

  Jeg begyndte på Bio Oil ca. samtidig med dig, og jeg kan se vilde resultater! (Har dog desværre ikke før/efter billeder). Mine strækmærker er blevet klart mindre tydelige – i noget belysning kan de slet ikke ses længere, selv om jeg kan mærke, at de er der. Jeg brugte den dog 2 gange om dagen som foreskrevet, med kun 2-3 svipsere. (Hvilket jeg er helt stolt af, for jeg er en nar til at huske sådan noget regelmæssigt…)
  //Caroline

 8. Thilde Asmussen siger:

  Hej Cathrine.
  Tillykke med at bloggen er kommet på BD.
  Jeg skrev og spurgte dig om resultatet af Bio Oil for en lille måneds tid siden og jeg valgte at investere i det – og jeg kan se tydelig forandring!
  Jeg brugte det dog ikke på strækmærker men på ar fra en nylig omgang skoldkopper.. Så mine ar er heller ikke så “gamle”..
  I hvertfald tak for en update ;-).
  //Thilde

 9. Josephine siger:

  Haha jeg kender til accepten 🙂 Nu har jeg levet med to meget store ar i 4 år på maven, man glemmer der for det meste 🙂 Meen vidundermidlet må da kunne findes 😀

 10. N siger:

  Var dine mærker røde for nogle år siden? 😉 Eller har de altid været så lyse..

 11. Cathrine Widunok Bechmann Nissen siger:

  Ja jeg har også altid været en lille størrelse – undervægtig som lille. Men jeg har fået at vide af min læge engang, at det er fordi jeg er vokset for hurtigt i højden – min hud har simpelthen ikke kunne følge med.. Måske du også er skudt hurtigt i vejret? Det er klart mest irriterende om sommeren, synes jeg også. Der bliver de jo nærmest selvlysende! Men olien er da et forsøg værd – dyrere er den jo heller ikke, tænker jeg. Og resultatet er vist ret blandet, kan jeg forstå.
  Tak søde Ditte, jeg er virkelig også helt oppe og ringe over de store billeder 😀
  KH

 12. Cathrine Widunok Bechmann Nissen siger:

  Hvor er det altså godt Caroline! Det virker som om, den er god for nogen! Jeg skal måske give den en omgang med to gange om dagen? Det er bare lige det med at huske det 🙂 Du inspirerer i hvert fald til, at det kan lykkes! Tak for inputtet Caroline 🙂 KH

 13. Cathrine Widunok Bechmann Nissen siger:

  Altså det lyder til ikke kun at være en mislykket affære! Både dig og Caroline (og Katja for den sags skyld) har haft stor succes, skønt! Jeg ved ikke om mine ar er for gamle eller 1-gang-om-dagen-smørelse ikke er nok, men jeg har ikke afskrevet effekten på mit nye ar 🙂 Dejligt at høre tilbage fra dig omkring dine oplevelser! Og hvor er det altså herligt, at det virker hos dig!
  KH

 14. Cathrine Widunok Bechmann Nissen siger:

  Ja hvis de kan opfinde ilden og hjulet og fly i luften, så kan det vel ikke være så svært at opfinde en strækmærkekur vel? Vi må vente i spænding 😉 KH

 15. Cathrine Widunok Bechmann Nissen siger:

  Kære Joanna, det lader til, at olien altså har en virkning hos flere af pigerne. Det er i hvert fald et forsøg værd! Jeg har også været så ked af både mine lår og hofter, men over det sidste år eller to er jeg blevet mere og mere ok med det… Det ved jeg godt ikke hjælper dig, men så snart jeg hører om en kur, så er jeg den første til at poste 😉 Pøj pøj med olien – det lyder til at smørelse to gange om dagen er det bedste 🙂 KH

 16. Cathrine Widunok Bechmann Nissen siger:

  Nej de har faktisk altid været lyse. Kan farven på dem måske gøre noget for oliens resultat? KH

 17. Ditte Mehner Kristiansen siger:

  Nååå det er DERFOR… Jeg er også et højt lyn med mine 177cm, så det er garanteret dét, der også er skyld i mine… Så blev jeg det klogere. 🙂 Hehe!

 18. N siger:

  Det tror jeg ikke. Mine er røde, desværre, og jeg har brugt det siden februar, 2 gange om dagen, men der sker ikke noget – hvis der er sket noget, er det i hvert fald minimalt! (-:

 19. Cathrine Widunok Bechmann Nissen siger:

  Haha, ja jeg tror altså mega meget det er derfor. Hvis lægen siger det, så tror jeg på det 😉

 20. Cathrine Widunok Bechmann Nissen siger:

  Æv, det var dog irriterende! Det lader altså til at det kommer meget an på de ar man har… Men jeg har jo heller ikke rigtig oplevet en forskel – vi må indtil videre vise lårbasserne, som de er 😉 KH

 21. Sabrina siger:

  Hej!
  Jeg er lige begyndt og læse din blog, og GUD hvor er du/den dog fantastisk. Så ærlig og så sej samtidig.
  Ville bare lige af med den ros!
  Bliv endelig ved 🙂

 22. Cathrine Nissen siger:

  Kære Sabrina,
  tusinde tak for dine dejlige, dejlige ord. Jeg smilte op over begge ører, da jeg læste din kommentar – hvor er det bare skønt med roser! Dine ord varmede! Sov rigtig godt 🙂 KH

 23. J siger:

  Hej hej 🙂
  Jeg har også mange strækmærker 🙁 Og jeg har også prøvet bio-oil.
  Jeg var super flittig og smurte mig to gange dagligt i tre måneder uden noge som helst resultat. Følte mig simpelthen SÅ snydt, for hvor brugte jeg mange penge på den dumme olie 🙁
  Strækmærker bliver mindre tydelige med tiden, så hvis dem der har haft resultater med olien har haft “nye” strækmærker, ville de formentlig været blevet mindre helt af sig selv – også selvom de ikke brugte olien.
  Jeg har prøvet mandelolie, E-vitaminolie samt Juldahls face and body oil (abrikoskerneolie). Intet virker!
  Nu er jeg gået igang med at teste Beauté Pacifics “Scars and Stripes”. Jeg har brugt den i 1,5 måned to gange dagligt, og kan endnu ikke se resultater 🙁 Men de siger også, at man skal også bruge den i mindst tre måneder, så jeg kæmper videre.
  Har hørt om at nogen får den behandlet med en såkaldt Dermaroller. Det ka man bl.a. hos Hellerup laserklinik, men det er meget dyrt og jeg ved ikke om det reelt virker.
  Men held og lykke med det. Måske skal vi bare acceptere os selv som vi er 🙂
  Kh J

Send en besked