Top

De forsvundne uger (16+17+18)

06.05.2012
Skabt af Cathrine Widunok Wichmand

Med fare for en sand billedorkan på bloggen, så har jeg nu ENDELIG samlet billeder I COLLAGER fra de sidste tre uger! Og det slår mig hvor meget lækker kage, jeg i virkeligheden har hapset på tre uger.. Det overrasker mig vel ikke! Men nu får I tre ugers tussen rundt i min lillebitte verden serveret i flotte billedplancher, haps haps haps!

I løbet af de sidste tre uger har jeg:

… Gået mange MANGE ture rundt om søerne med Fridafisen, indtil hunden altså forleden skabte sig og ikke ville gå rundt om søer med grussti omkring. Nu er det kun de to Vesterbro-søer der dur. Frida er fin på den. Aha.

… Siddet ved siden af sidedame i metroen, der OGSÅ spiller Rumble

… Lavet tallerken med lørdagsslik som da jeg var barn

… brugt alle de to kroner jeg havde (og kunne veksle mig til) i automaten på arbejde. Jeg krydser altid fingre for nogle store nødder (pardon my french)

… Spist hjemmelavede forårsruller

… Undret mig over hvordan katten al vasketøjet kan forsvinde ind i dynebetrækket på to timers vask??

… Reddet Frida for vinterpels

… “Bagt” Oreo Cheesecake

? Fået en Hoptimist af hemmelig giver på arbejde

? Set på bare bryster

? Haft virkelig optur over sunde M&M?s ? 65 % kakao må da være sundt!

? Tilfredsstillet min Karen Volf-craving med pistacie snitter

? Valgt brudepigekjole i samråd med verdens bedste læsere og Frida

… Overvejet om nogen ville opdage hvis jeg hapsede pæn neoncykel

… Skamspist kage til konfirmation i svigerfamilien “Nårh du kan tage fra dig, jamen det er da godt med en sund appetit!” Jep.

… Været på optagelse i Parken og fået særtilladelse til at træde på græsset (det kræver det, seriously) – og NYDT DET! DET var stort.

… Blevet inviteret på kage af Bedste Ven B, she knows me too well

… Fået bebrejdende øjne af Fashion Dog

… Fået pakker ind ad døren til glæde for både Frida og mig

… Forkælet mig selv med en enkelt choko-baby-makron fra Meyers på vej hjem fra arbejde

… Rullet ned for vinduet i bilen og lyttet til det røde flag smælde

… Opdaget verdens måske bedste mellemmåltid

… Været vidne til politisk propaganda i opgangen

… Tænkt “De er da ikke så slemme igen” om pige i metros Buffaloes

… Blevet ramt af dårlig karma efter at have overvejet listemetode på neoncykel; A smed mine nøgler væk og jeg var tvunget til at lade min gamle cykel stå i baggård på Vesterbro

… Opdaget at Frida slægter sin mor på – “dyyyygtiiiig rodebunke”

… Testet en af sommerens tendenser, runde solbriller med resultatet: Elton John

… Opdaget en lille skat i Netto – Løgismose mørk pålægschokolade, oh my

… Fået et helt nyt sæt nøgler til lejlighed und alles af kæreste, overvejede at lave et helt guld bundt men det er nok ikke så praktisk Jeg har lært: At man ikke skal overveje at stjæle – ikke engang for sjov At det tager to dage at konsumere en pakke Karen Volf-pistacie-bidder teknikken bag at undgå et sukkerchok ved indtagelse af meget kage er at indtage en saltlakrids I MELLEM hver stykke kage At hoptimister ikke rigtig kan noget At et rodegen kan come in handy – min mor havde tilfældigvis en ekstranøgle liggende til min ti år gamle cykel At jeg virkelig gerne vil have en ny cykel

HVAD HAR I LÆRT PÅ DET SENESTE?

19 kommentarer

 1. Hahah måtte smile lidt undervejs, sikke et hyggeligt indlæg.
  Mvh. Michelle-Marie
  http://www.asinmichelle-marie.dk/

 2. Natalie siger:

  Nu hvor at jeg har mobbet dig med Justin Bieber, burde jeg så bare holde mund med at jeg rent faktisk synger med på denne her? http://www.youtube.com/watch?v=QJO3ROT-A4E
  Det var dog inden jeg vidste hvor unge der var.. 😉
  Ps. jeg overvejer at male min cykel neongul nu… (men tror dog at jeg ender med at fortryde..)

 3. Bettina siger:

  Jeg har lært at hvis man virkelig ikke kan finde nogen motivation til at lave et eksamensprojekt, også selvom man synes at emnet er rigtig spændende og vigtigt, så er der nok en grund til det. Så nu har jeg besluttet mig for at stoppe på min kandidat, og håber inderligt at jeg kan blive optaget på en anden kandidat, selvom jeg har misset ansøgningsfristen (krydser fingre!). I samme process har jeg lært at det er hårdt at tage valg der omhandler ens fremtid, men nogle gange bliver man bare nødt til at følge sit hjerte, også selvom jeg skal til at starte forfra igen.
  Det er hårdt at blive voksen!
  – Bettina

 4. Du er sød Michelle-Marie 🙂 Dejligt det kunne få et smil frem!

 5. Thilde siger:

  Hej Cathrine.
  Lige et spørgsmål, ikke til dette indlæg, men til et ældre indlæg.
  Kan huske du for et stykke tid siden skrev at du var begyndt at bruge “Bio Oil”, og ville bare høre om du er begyndt at kunne se “fremskridt”. Jeg har nemlig lige lagt syg i små 3 uger med skoldkopper og det har efterladt mig nogen grimme ar, og så ville jeg bare høre om det var en investering værd?
  Bliv endelig ved med at blogge – elsker at følge med :-).
  //Thilde

 6. Hvor er du sej Bettina, sikke en styrke, det er sejt at turde stole på mavefornemmelse, også selv om det afkræver store forandringer. Rigtig meget held og lykke med at komme ind på drømmekandidaten, jeg krydser også fingre for dig 🙂
  … Og ja, det der voksenliv, pubadder!

 7. Kære Thilde,
  æv med skoldkoppear, dem har jeg også et par stykker af, endda placeret lige i krydderen! Jeg har faktisk kun brugt den intensivt i en uge, som man vist bør. Så hvis du kan holde lidt ud endnu, så kommer der en update om to-tre ugers tid.
  KH

 8. Haha! De er da skønne! I øvrigt sad jeg sammen med B i går og så film – New Year’s Eve. Og B synes den ene fyr i filmen var rimelig lækker! Jeg blev ved med at sige det var Zac Efron, men damen nægtede at tro på mig! MEN da rulleteksterne kom på, kunne hun ikke længere undgå at se sandheden i øjnene; B synes Zac Efron er mega lækker hæhæ! I hvert fald i den film. Og jo. Hans øjne var da også rigtig pæne.
  PS. SKAL VI IKKE MALE VORES CYKLER NEON SAMMEN?? Min er så gammel og slidt any ways!

 9. Malene siger:

  Jeg tror neoncyklens ejer bor ved mig. Jeg “låner” den til dig en dag.

 10. Natalie siger:

  Åh hvor skal hun drilles med det!! Og han er da en pæn fyr, jeg havde bare ikke lige regnet med at hun synes at han er lækker..
  Min cykel er desværre ny, men måske at jeg kunne pimpe min gamle? 😉

 11. Jaaah Malene! Jeg lover at aflevere den pænt tilbage! Jeg vil bare lige tage en blæretur rundt om DR-byen 🙂

 12. Malene siger:

  Kan du godt ordne pelsen med en god børstning? Jeg har to stor-fældende mopser og er sommetider ved at gå ud af mit gode skind. Så jeg er desperat efter wonder tricks 😉

 13. Mopsemarerid nummer 1 – MEGA meget mopsehår über alles! Altså jeg vil sige, at det foder, hun får nu har mindsket problemet en smule.. Hun får Golden Eagle (som kan købes online) – og det gør faktisk også, at hun ikke længere fiser, før slog hun de værste brændskide (-skider?). Og så har jeg hos dyrlægen købt den berygtede Furminator som skulle være genial til at mindske fældningen. Dog har jeg købt den version til katte, da den anden til hunde er for grov ved mopsens pels. Den tager simpelthen for meget og for dybt, forklarede dyrlægen os.
  Så en kombi af foder og børstning en gang hver 10 dag med Furminator til katte virker dæmpende hos os. Men altså problemet er der stadig bare i langt mindre grad.

 14. […] … Glædet mig over min nabos valgsejr […]

 15. Et lille tip til at hoptimister ikke dur til noget: køb dig en sparehoptimist 🙂 Hoptimist og sparegris i en 😉 Ved at de blandt andet kan fås hos Jyske Bank som de er lavet i samarbejde med eller hos Imerco 😉 Så pynter de samtidig med at de er nyttige 😉

 16. DET er smart! Jeg synes det er sådan en tosset lille dingenot – en sød en af slagsen! De er ret så pæne dem i træ-udgaven 🙂 KH

 17. Det er de i hvert fald 😉 Dem i træ er også bare lidt halv dyre, når man tænker på at de kun er til pynt 😉 Hvem der dog bare var millionær 😉

 18. Åh JA, så skulle jeg have mig en træ-hoptimist 😀

Send en besked