Top

Den fineste kjole i år… måske!

13.05.2017
Skabt af Cathrine

Indlægget indeholder reklamelinks

Okay, jeg havde tænkt mig at holde fri fra bloggen i dag…. Men jeg vil også være en god veninde overfor jer. Og gode veninder fortæller og deler, når de har set den flotteste kjole i verden. Ditte og jeg har synkront forelsket os i den der kjole – vi har seriøst 1:1 smag i sko og tøj. Vi har sat hinanden igang med at lede – vi kunne i starten af ugen se den på en “plakat” på Asos, men uden link til den. Nu er jeg lige faldet over den, og den er allerede udsolgt i tre størrelser. Min fornemmelse er, at den kan gå hen og blive årets kjole, lidt ligesom jeg følte den der Ganni-kjole var det sidste år. Jeg får stadig mange henvendelser, om jeg vil sælge (og nej, desværre).

Vi har begge fluks trykket køb. Fordi 1) Den er lyserød – det giver sig selv og burde være rigelig grund. 2) Den har det fineste print og det SMUKKESTE snit. 3) Den kan bæres af alle, om du er gravid, tøøønd, tyk, midtimellem. Den der kjole siger bare: “Who cares?! Bær mig anyhow!”. Og det er fedt!

Så hvis I går og leder efter en kjole til bryllup, til gallafest – it’s right there. Siger det bare.

NU vil jeg holde fri resten af dagen og tage til fødselsdagstamtam, og så bare drømme om de sko til. De er gode, ikke? Læbestiften har jeg, og den er VILDT flot, dyb rød på læberne.

Reklamelinks: Kjole – Asos Salon // Læbestift “Diva” – MAC // Sko – Miu Miu

Asos Salon, Rockpaperdresses, cathrine widunok wichmand

26 kommentarer

 1. Tanja siger:

  Hej Cathrine. Så fin kjole men øv udsolgt i min størrelse. Har lige et spørgsmål omkring en Mads Nørgård bluse du har på , på et af dine Instagram billeder. Den er gul/orange og du har den på sammen med dine plisserede rosa bukser. Synes det ser ud til at den er langærmet men kan slet ikke finde den inde på Mads Nørgård i webshoppen. Er den ny? Og kunne du ikke fortælle lidt om dine makeup produkter, altså øjenskygge og foundation og evt hår/ styling produkter. Du er nemlig altid så fin:) har allerede 3 læbestifter du har anbefalet der skal på ønskelisten:) Kh. Tanja

  1. Cathrine siger:

   Pokkers! Tænker også den ryger hurtigt!
   Det er min gule strik-t-shirt? Den er fra vinteren, så den er ikke på web nu 😁 Jeg kan godt se, det er lang tid siden, jeg har delt mine makeuprutiner. Det kunne meget vel tænkes, jeg skulle det! Og dejligt du kan bruge læbestifttricks – det glæder mig! KH

 2. CK siger:

  Hvor ville jeg ønske jeg havde penge til at investere i denne skønhed! Det er VIRKELIG en ordentlig fin kjole! Og den er bare liiige mig!! Men ville da elske, at se dig rocke den? 😉

  1. Cathrine siger:

   Og den er allerede hapset. Nu har jeg solgt så meget på TS, så må jeg gerne 😂 Men vi kunne da godt lige bruge en Asos-kode, hva? Dem er de sgu så nærrige med 😜 KH

 3. Marianne siger:

  Den kjole ville sidde forfærdeligt på mig – så ikke helt til alle (typen med store bryster og mavefylde, men med smukke slanke ben – min overkrop ser kun endnu støtten ud, hvis der slet ingen form er på kjole ) 😅 Men fin er den! Glæder mig til at se dig rocke den 😎

  1. Cathrine siger:

   Haha, tror du ikke, det er et spørgsmål om, hvad man er tryg ved? Hvad man selv foretrækker, altså? Jeg ville da tænke, man sagtens kan have den på, selv om man har lidt mave og bryster? Der bliver jo fuldt fokus på stængerne 🙂 Jeg kan sagtens se den for mig på mange smukke kvindekroppe 🙂 KH

   1. Rosa siger:

    Jeg vil altså også vove påstanden, at den kjole vil klæde mig virkelig dårligt. Jeg er 1.50 høj og bruger str xs i alt. Den kjole vil få mig til at se 10 kg tykkere ud, fordi man ikke kan se overarme eller talje. Men SMUK er den <3

  2. Sara siger:

   Jeg giver Marianne ret.. Det kan godt være at jeg har mega lange stænger (er 1.82 høj), men til gengæld har jeg også en stor barm, som altid lige en forvokset pølse på tværs i kjoler/bluser i det her snit. Hvis man har en lidt større barm, så skal man som udgangspunkt gå efter noget der er lidt mere figur i, ellers kommer man til at se 20 kg. tungere ud – det er i hvert fald min erfaring. 😊

  3. Hanne siger:

   Storbarmet dame nikker og erklærer sig enig. Jeg ville ligne, at to flodheste slogedes under den kjole….. Men jeg er sikker på, at du ville ligne en million i den, Cathrine.

  4. Charlotte siger:

   Ja puha den kjole er ikke for os storbarmede med den høje hals og den form kjolen har! Gid det var så vel for Wow den er SÅ flot!

 4. Tanja siger:

  Hej igen. Nej det er ikke en strik:) det er en alm t-shirt og det er det billede hvor du sidder med blomster. Pokkers hvis jeg ikke kan få den mere. Glemte lige at spørge dig om dine Nike air som du ofte bruger. Er det den farve der hedder barely orange/ White/ gum inde på Nikes webshop. Ved du det? 🙂 dem må jeg ha fat i. Du bruger dem jo til alt og det ser så fint ud og hvordan med størrelsen, jeg bruger 38.5 i løbesko fra Nike. Kh. Tanja 🙂

  1. Cathrine siger:

   Altså det er en strik – en strik-tshirt. Prøv lige at sende mig link, hvor du har set den. Jeg er 100 % på, vi taler om den samme. Den er strikket. Du er nødt til at linke til tingene – også Nike-skoene. Har flere Airs 😉 Send lige et link! så ved jeg, jeg svarer rigtigt 😉 KH

 5. Camilla siger:

  Der står jo Cathrine skrevet med kæmpe store bogstaver på den der! Gud hvor er den smuk. Jeg glæder mig allerede til en forhåbentlig nærtforestående #onwednesdaywewearpink 💕 Ville ønske jeg havde en anledning til at iklæde mig sådan et skrud i løbet af sommeren, men det ser desværre lidt sløvt ud på den front. Og jeg nænner ikke at gemme den til galla-hejs i november. Øv øv.

  1. Cathrine siger:

   Jaaaa, gør der ikke? Jeg glæder mig allerede så meget til den kommer – gid jeg havde fødselsdag på en onsdag, haha! Så skulle den da på! Den gør mig helt glad at se på 😀 Kan godt forstå, det er kedeligt at gemme den til november. Selv om jeg jo har et princip om, at man skal købe kjoler, når man ikke står og mangler dem. Når man først leder, kan man aldrig finde en fis! KH

 6. Sara siger:

  Øv mand!! Jeg kontaktede asos kundeservice for et par dage siden i håb om et link, men der var den endnu ikke sat til salg – nu er den desværre udsolgt i min størrelse – storbarmet eller ej. Jeg vil ha’ den! Ligner gerne Luna fra bamse og kylling i det print!

  1. Cathrine siger:

   Pokkers! Jeg har købt den i 8, men den kan jo rigtig godt komme tilbage. Tjek på den om morgenen det næste stykke tid, så kommer den pludselig retur! Den er så flot !KH

 7. Malene siger:

  Jeg tænker at den til en forholdsvis højgravid 1,83 cm pige som mig, måske bliver lige kort nok 😂😜
  For fanden den er ellers pæn.

  1. Cathrine siger:

   Okay, okay, det kan godt være den ikke er for alle 😀 Jeg er bare helt forelsket i den. Jeg er 174 og ville elske den som gravid, men du er alligevel en tand mere modella end mig, så bliver den måske lidt kort, når maven trækker 😀 KH

   1. Malene siger:

    Jeg tænker også, at den sagtens kan bruges som gravid. Bare stænger for the win!
    Er nok bare skræmt af, at min kæreste den ene dag efter jeg havdeværet på job, sagde at den kjole jeg havde på, skulle jeg nok først bruge igen efter baby er ude. Tak … Tror jeg nok 😂

    1. Cathrine siger:

     Hahaha, shit altså, ærlighed er kærlighed, er det ikke det man siger? 😂 KH

 8. Kirstine siger:

  Fantastisk kjole! 🙂

  1. Cathrine siger:

   Jaaa den er SÅ flot altså! Er også helt betaget! KH

 9. Emilie siger:

  Seriøst Cathrine! Den kjole var ikke udsolgt før du linkede til dem og nu er den væk! Jeg har opdateret hver dag i en uge og så var den der. Jeg var for langsom. Jeg må opdatere hver morgen fra NU. Mit navn står nemlig også på den <3

  1. Cathrine siger:

   Sorryyyy! Men tror altså ikke kun det er mig, haha! Den har ligget på deres forside i flere dage – uden link. Jeg kan se, jeg har sørget for 20 salg hos Asos… Håber den kommer retur <3 Ellers må du købe min, hvis ikke den passer 😀 KH

   1. Emilie siger:

    Det er en aftale, Cathrine!
    Jeg ville også lige høre dig om hvor i lejede den skønne bil i kørte i til jeres bryllup? Min kæreste og jeg er på jagt efter en lignende til vores, men dem på bookaclassic.dk er ikke lige os 🙁

 10. Frederikke Drachmann siger:

  Hej Cathrine!
  Håber sådan at du ser min kommentar selvom det er et gammelt indlæg! <3
  Jeg har forelsket mig i din smukke kjole og den er ikke til at opstøve. Vil utrolig gerne have den på til min fødselsdag, og tænkte nu, at HVIS jeg var så heldig, at du ikke bruger din længere, at jeg må købe den af dig. Håber ikke at det virker alt alt for anmasende, puha hahaha. 🙂
  Mange varme hilsner fra
  Frederikke

Send en besked