Top

DENIMDENIMDENIM

04.02.2015
Skabt af Cathrine

Denim, rockpaperdresses, cathrine nissenH&M // River Island // Hilfiger Denim // Northmore
Denim, rockpaperdresses, cathrine nissenCalvin Klein Jeans (on sale) // ASOS White // ASOS // Alexa Chung for AG
Denim, rockpaperdresses, cathrine nissen

ASOS WHITE // ASOS White // Stella McCartney (on sale) // Steve J & Yoni PDenim, rockpaperdresses, cathrine nissen H&M // Vivienne Westwood // ASOS // Calvin Klein Jeans (on sale)

GODMORGEN!

I går havde jeg en mega lang dag ude af huset, fra klokken 08.40 til kl. 22.00 om aftenen. I dag har jeg sovet DEJLIGT længe i dag, og siden kl. 07.00 har jeg døset ind og ud af søvnen. Det er altså freelancelivet. Lidt en skør størrelse, men jeg prøver at få sat mig nogle rammer. Planer ude af huset er gode, for så kommer jeg igang. Men der skal altså også være plads til at fise den lidt af i hverdagene, når jeg så fx arbejder i weekenden.

Men! I dag er planerne mange: Jeg skal til træning, ud på DR, til ballet, have et enkelt møde og forhåbentligt på D’Angleterre til bryllupsevent med en rigtig god veninde, der skal giftes.

Og jeg vil starte med at give jer en lille omgang denim. Jeg har allerede vist jer mine yndlingskollektioner for den kommende sommersæson. Der nævnte jeg også et par tendenser; sportslooket bl.a. Men der kommer også rigtig meget ruskind og denim. En 70’er-agtig tendens som går ind i efteråret med, og som egentlig aldrig er helt væk.

Denim går jo aldrig væk. Og især om sommeren dukker den op i alle afskygninger; shorts, nederdele, dungarees, jakker. År efter år. Sådan en gang lyseblå denim er altså lig sommer i mine øjne.

I går ringende min DHL-mand, for jow, han er min DHL-mand. Han ringer til mig og spørger, hvor jeg er her. Han starter dagen med at sende en sms og spørge, hvor jeg er henne i verden omkring klokken 15.00, for der vil han kigge forbi. Vi har også vores hemmelige pakkested, til når jeg ikke når hjem. Han er sgu en knag!

I går havde han den fineste denimjakke til mig. Det er denne fra Calvin Klein Jeans på udsalg (i dag nedsat med ekstra 20 %, det er klart). Den var lidt sats men har ikke længere en denimjakke, og det synes jeg, hører til i min garderobe. Fin til sommerens hvide kjoler, til indendørs brug om vinteren osv. Den er PERFEKT! Et af de slags køb, hvor jeg føler mig helt heldig, for fittet er lige i øjet. Lidt lang i livet, lidt 90’er, men uden at være uformelig. Denimfarven er den helt rigtige. Jeg er lige nøjagtig så lykkelig, som man kan tillade sig at være på den materialistiske front. For en denimjakke. Nu har jeg så kig på de her jeans – mom jeans er det nye sorte – eller de her med sten på. Nu må vi se om jeg hugger til, om jeg kan dy mig.

GOD DAG <3

INDEHOLDER ADLINKS

5 kommentarer

 1. Camilla siger:

  Jeg er altid vild med denim!! Specielt denim kraven har spøgt i mine tanker de sidste par dage, den ville gøre sig fint under en strik.
  Dertil har jeg lige fundet mine gamle, højtaljede, lyse, 70’er inspirerede levi’s jeans frem – mon ikke de skal luftes en dag 🙂

  1. Cathrine Nissen siger:

   Uhhh DE lyder så gode, dem må du have frem igen og på! Jeg synes også denimkraven er så fin, den er også på overvejeren her. Den koster jo ingenting! KH

 2. Johanne siger:

  I efteråret skrev du lidt om “grønnere” denim, det kunne være fedt hvis du havde fokus på det igen – hvordan man kan være super on-trend men stadig have lidt omtanke for nogle andre ting (som miljøet). Selvfølgelig bare en tanke. Hav en god dag 🙂

 3. Camilla Julie siger:

  Jeg er VILD med de Asos jeans med lidt svaj….
  Og så er de kun i helt små størrelser nu, øv altså 😀
  Men så måtte jeg have været lidt kvikkere.
  dreamydelights.bloggersdelight.dk

Send en besked